Bitcoin Forum
October 19, 2019, 05:57:09 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 [253] 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 ... 367 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 229311 times)
Bwtmn7
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 10


View Profile
October 28, 2018, 02:24:36 PM
Last edit: October 28, 2018, 02:53:35 PM by Bwtmn7
 #5041


"double_threads" : true,
"gpu_conf" :
I see i had one extra " in the pool.txt
1571464629
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571464629

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571464629
Reply with quote  #2

1571464629
Report to moderator
1571464629
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571464629

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571464629
Reply with quote  #2

1571464629
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
MagicSmoker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 182



View Profile
October 28, 2018, 02:25:13 PM
 #5042

Holy cannolis did I make myself a metric craptonne of work for myself yesterday...

Awesome hashrate but still, that's disappointing power consumption. The fact that you can't get the 570 stable suggests an issue with the rig outside of software. Only other thing to try is a different motherboard/PSU or your 560's are just plain power hogs. From experience the best AMD vendors are MSI and Gigabyte, usually have best asic quality and good undervolt results with them. Sapphire is a mixed bag. The worst are PowerColor and XFX, they always seem to use cheap reference design and struggle with undervolt.

I was having the same problem trying to get the RX 570 to work with SRB on the main desktop - crashing the miner soon after logging in to the pool - but that was with 18.5.1 (hence why I changed to 18.6.1 when I moved it to the dedicated mining rig). All of my AMD cards are XFX, and yes, they do struggle with undervolting. Decent hashrates when you get them dialed in, though. I know they aren't the best, but they were what was available when got into mining last November (not the best time, but at least I didn't keep buying GPUs all through January...).

Once I get 1.6.9 running on the 4x RX 560 rig I'll try fooling with voltages in ODT to get the power usage down, but I'm trying to keep it all in perspective: the extra 60W per day amounts to around $0.17 in additional energy cost and now the rigs acting as heaters is a good thing, rather than something I was trying to minimize.

Bwtmn7
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 10


View Profile
October 28, 2018, 03:08:10 PM
 #5043

well I got it working but the 2nd GPU is slower https://i.imgur.com/nBejBth.jpg also I notice there is a huge vdrop uses 90w then 150w I have this card undervolted but the problem seems to be the miner, and happens to the first card? but the 2nd which is slower doesnt get this vdrop
carlosmonaco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 100
Merit: 0


View Profile
October 28, 2018, 03:17:13 PM
 #5044

This is my setting:

RX580 Sapphire Nitro + (Samsung) 4gb

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 59,
"worksize" : 8,
"double_threads" : true
}

Wrosksize can 8 or 16 doesn't change much.

Best card 989 H/s, worst card 973 H/s

OC:

Core 1260
Voltage 900mV

Mem 2120
Voltage 900mV

Hello,
I have RX580 nitro+ 8 Go ( Micron memory and samsung ) , I'm running at 1150 core 2250 memory , stable but at 850h/s. What king of bios are u using ?
abg00
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 218
Merit: 1


View Profile
October 28, 2018, 03:49:01 PM
 #5045

test rx570 8gb card with 1.6.9
rate and power save as 1.6.7
no trouble with low rate as on 1.6.8
bojan_s
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
October 28, 2018, 03:54:43 PM
 #5046

Best intensity value for Sapphire RX580 8Gb Nitro SE Samsung mem, 1250/2050?
I am getting around 9500-1100 hs
You forgot to point algo.

haven
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 0


View Profile
October 28, 2018, 04:36:26 PM
 #5047

Cool!
With new version my RX 580 4GB give me about 10 H/s more & my 580 8GB about 15 more than with previous version.
Not tested fragments & bralock yet, so maybe it can improve a bit more.
karim_hassan777
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
October 28, 2018, 05:34:51 PM
 #5048

where is the maxi version for lastest 1.6.9 ? or it will work at any condoition ?
and what does HBCC mean in this statement
" If you are using a Vega FE and want to mine V8, you MUST disable HBCC "
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 0


View Profile
October 28, 2018, 05:41:12 PM
 #5049

Cool!
With new version my RX 580 4GB give me about 10 H/s more & my 580 8GB about 15 more than with previous version.
Not tested fragments & bralock yet, so maybe it can improve a bit more.


Ups! My first test gave me +10 H/s with 4 gb card but now is very unstable reaching up to -90 H/s than before, tested changing intensity but no change.
The 8 gb is running fine.
Lunga Chung
Member
**
Offline Offline

Activity: 271
Merit: 18


View Profile
October 28, 2018, 06:11:39 PM
 #5050


Hello,
I have RX580 nitro+ 8 Go ( Micron memory and samsung ) , I'm running at 1150 core 2250 memory , stable but at 850h/s. What king of bios are u using ?

You can use SRB PBE pimp my straps
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 0


View Profile
October 28, 2018, 06:21:07 PM
 #5051

Cool!
With new version my RX 580 4GB give me about 10 H/s more & my 580 8GB about 15 more than with previous version.
Not tested fragments & bralock yet, so maybe it can improve a bit more.


Ups! My first test gave me +10 H/s with 4 gb card but now is very unstable reaching up to -90 H/s than before, tested changing intensity but no change.
The 8 gb is running fine.

write algo
write config

no mindreaders!
vmozara
Member
**
Offline Offline

Activity: 193
Merit: 55


View Profile
October 28, 2018, 06:54:52 PM
 #5052

Is it mandatory to use Adrenalin 18.6.1 or 5.1 as stated on the start page? I upgraded all my miners are 18.10.1 when it was released, and the thing works without any issues (vega 56 and 64). Are there some advantages in hashrate or power consumption on 6.1 or 5.1? I go to test 18.10.2 now  Grin
vmozara
Member
**
Offline Offline

Activity: 193
Merit: 55


View Profile
October 28, 2018, 07:44:56 PM
Last edit: October 28, 2018, 07:58:39 PM by vmozara
 #5053

I have Vega 64 watercooled PC running 100% table and 1550 core and 1150 HBM2 - After installing newest driver my hashrate dropped by 15-20, from 2130 to 2115 but had a massive drop in power consumption. I am now remotely installing 18.10.2 driver on one vega rig to see the result. Maybe AMD blessed us all with new driver, maybe I did something wrong, wait until installation is finished, I am very excited now  Grin

I screwed up, sorry guys. 7x vega 56 rig dropped about 100H/s with new driver, without change in consumption.  Sad
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
October 29, 2018, 03:17:49 AM
 #5054

Played with "fragments" setting, the default from compiled kernel was 4. Found 16 gives best hashrate for my rx560 2gb cards. Tiny ~4 H/s gain.
Will try to squeeze something from bralock soon, might take hours of testing Smiley
camchimonline
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
October 29, 2018, 04:47:09 AM
 #5055

Hi everybody,
How to fix compute errors?
Thanks
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 910
Merit: 252


View Profile
October 29, 2018, 04:58:02 AM
 #5056

Hi everybody,
How to fix compute errors?
Thanks
Lower overclocking, rise voltage if undervolted. Use native bios.
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 0


View Profile
October 29, 2018, 05:32:32 AM
 #5057

Cool!
With new version my RX 580 4GB give me about 10 H/s more & my 580 8GB about 15 more than with previous version.
Not tested fragments & bralock yet, so maybe it can improve a bit more.


Ups! My first test gave me +10 H/s with 4 gb card but now is very unstable reaching up to -90 H/s than before, tested changing intensity but no change.
The 8 gb is running fine.

write algo
write config

no mindreaders!

Sorry, you are right.

Here are my tests after 40-50 tries:

Drivers: Modified blockchain drivers for W7, not using precompiled kernels from 1.6.9
Algo: V8
Config at this time:
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 100, "worksize" : 8, "threads" : 2, "fragments" : 16, "bralock" : 50}, RX 580 8gb, connected to screen
   { "id" : 1, "intensity" : 61, "worksize" : 8, "threads" : 2, "fragments" : 16}, RX 580 4gb, with riser

V 1.6.8

Same actual, above config, without the fragments and bralocks
8gb card, very unstable, giving an average of about 935 H/s
4gb card, very stable, giving 1002-1005 H/s

V 1.6.9

8gb card, after playing with fragments & bralock I get 975 quite stable, with some peaks and valleys, this is about +40 H/s from 1.6.8

4gb card, here are the problems:
Rarely, I start program & have 1012-1015 H/s it is +10 H/s
Other times it start at about 950 H/s (+- 10 or 20 H/s, sometimes up to -40 H/s), after 2 to 6-8 minutes at some point the hash rate increases reaching above 1010 & stays there for the time I tested
Often, it starts about 950, like explained above but never goes higher than 960-965 H/s
I tested intensities from 50 to 62 & the same happens, also played with fragments, memory speed & bralock but no changes

Thank you.
jazz1984
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 5


View Profile
October 29, 2018, 09:59:51 AM
 #5058

Hi guys. Use srb 1_6_9 on my 7970 and have a less hashrate compared to 1_6_8. The problem is that the value of "fragments"  does not change, it is always 4. Heres my config.txt:
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 57,
"worksize" : 16,
"double_threads" : false,
"fragments" : 8
}


Where is my mistake? Thank you.
Fanpant
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100


View Profile
October 29, 2018, 10:10:26 AM
 #5059

Hi guys. Use srb 1_6_9 on my 7970 and have a less hashrate compared to 1_6_8. The problem is that the value of "fragments"  does not change, it is always 4. Heres my config.txt:
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 57,
"worksize" : 16,
"double_threads" : false,
"fragments" : 8
}


Where is my mistake? Thank you.

What is your hash rate for the 7970? What is the clock speed?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 609


View Profile WWW
October 29, 2018, 10:17:47 AM
 #5060

Hi guys. Use srb 1_6_9 on my 7970 and have a less hashrate compared to 1_6_8. The problem is that the value of "fragments"  does not change, it is always 4. Heres my config.txt:
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 57,
"worksize" : 16,
"double_threads" : false,
"fragments" : 8
}


Where is my mistake? Thank you.

You can't define fragments there.
Do it like this :

Code:
"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 57, "worksize" : 16, "threads" : 2, "fragments" : 8}
]

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 [253] 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 ... 367 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!