Bitcoin Forum
February 21, 2024, 05:57:35 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 [217] 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237135 times)
ragecage
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
October 03, 2018, 04:31:06 PM
 #4321

can you add option to adjust time appearance  of hashrate? more than 2 minutes
1708495055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708495055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708495055
Reply with quote  #2

1708495055
Report to moderator
1708495055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708495055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708495055
Reply with quote  #2

1708495055
Report to moderator
1708495055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708495055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708495055
Reply with quote  #2

1708495055
Report to moderator
Transactions must be included in a block to be properly completed. When you send a transaction, it is broadcast to miners. Miners can then optionally include it in their next blocks. Miners will be more inclined to include your transaction if it has a higher transaction fee.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1708495055
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708495055

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708495055
Reply with quote  #2

1708495055
Report to moderator
sky2018miner
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
October 03, 2018, 08:04:01 PM
 #4322

hello
question to the developer
approaching fork monero v8
will video cards with 2gb monero memory continue to work after fork v8
thanks in advance for answering the question
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 04, 2018, 06:34:29 AM
 #4323

hello
question to the developer
approaching fork monero v8
will video cards with 2gb monero memory continue to work after fork v8
thanks in advance for answering the question

It should work Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
RuMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 15


View Profile
October 04, 2018, 09:59:33 AM
 #4324

I faced a strange problem: I have good stable hashrate, but not a single share sent during a whole hour. What could it be of?

I've upgraded my home PC for Fallout 76 Smiley and trying to mine Monero during idle time. Installed new yesterday's Windows 10 LTSC 1809 and last Adrenalin 18.9.3 on Sapphire Vega 64 liquid.
I have a rig of same 8 cards (but old LTSB and drivers), so I just copied miner and overdriventool configs from it. So both 1.6.6 and 1.6.7 give ~2150 stable hashrate, but S key says "Boy, no shares found yet!" after a long time. I know theese versions are not in recommended list, but I beleive it shoud impact speed or/and stability, not the share finding ability.
I tried Claymore's Dualminer, it digs ETH well. Are there any thoughts to fix it without OS/driver downgrading?
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 04, 2018, 10:20:31 AM
 #4325

Installed new yesterday's Windows 10 LTSC 1809 and last Adrenalin 18.9.3

Here is your problem.

A few post before yours :

Quote
Yes, from drivers 18.7.1 or 18.8.1 the binaries created are bad, the compiler misinterprets something very badly.
But you can use the binaries built on older driver versions, they will work.

Claymore works because he is not compiling the kernels, he has prebuilt binaries.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
RuMiner
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 15


View Profile
October 04, 2018, 10:31:08 AM
 #4326

doktor83, sorry, didn't manage to read it first. copied cache\*.srb from rig  and it works Smiley thanks
you can now oficially add 18.9.3 to a bad versions list Smiley
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 04, 2018, 11:40:01 AM
 #4327

doktor83, sorry, didn't manage to read it first. copied cache\*.srb from rig  and it works Smiley thanks
you can now oficially add 18.9.3 to a bad versions list Smiley

I guess i can add every version from 18.7.1 up to the latest one. Some guys already reported to AMD, but i guess it won't be fixed really soon.
Probably could make it compile on these versions too, but i would have to rewrite probably like everything, and who knows what would the performance be like.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
fabry1999
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 279
Merit: 100


View Profile
October 04, 2018, 11:51:05 AM
 #4328

Hi Doktor,

did you plan to support  cn-web algo on next versione ?

thanks

Fabrizio

Fabrizio
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 04, 2018, 11:56:58 AM
 #4329

Hi Doktor,

did you plan to support  cn-web algo on next versione ?

thanks

Fabrizio

No, sorry.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
shgth
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
October 04, 2018, 01:30:39 PM
 #4330

Just to notify; on Vega 56 Sapphire Pulse I get the same hashrate as with vega64 bios with the latest driver. Not saying it's good but it's not worse than recommended ones for mining.
titusr1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
October 04, 2018, 04:16:36 PM
 #4331

Any updates on v8 support?  I’m having trouble find solid info on support from the various miners.

Thx!

v1.6.8 with v8 support in about 5-7 days if everything goes as planned

Hello Doktor83, I want to thank all your efforts, I have tried many miners and yours is the best, at the beginning in previous versions gave me some problems but the latest version 1.6.7 is great, I increase the hashrate a lot and add stability to my miners and before I was restarted 2 or 3 times a day and now only 1 time in 1 week. I have 22 RX550 2GB GPUs, I hope that with the hardfork v8 I can continue to mine, you have done a good job for the RX550 2gb GPU. Greetings and thanks.

One last question, are you Spanish? speak Spanish? Thank you
Sharpeich
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 05:28:45 AM
 #4332

Hi Doktor,

did you plan to support  cn-web algo on next versione ?

thanks

Fabrizio

No, sorry.

That is very very bad news from you, Doctor (((((
Skyzer0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 11:53:09 AM
Last edit: October 05, 2018, 02:04:32 PM by Skyzer0
 #4333

Using latest version, i changed to this because Cast XMR didn't work with RX570 4GB and RX580 8GB in the same rig. 7 gpu's.

and here, shows 5.6 kh/s but pool is showing around half the hashrate, going to keep waiting but after a couple hours, if its not better than cast XMR which doesn't even mine with all gpu's, this is just trash too.

got 6 X RX vega rig too im testing on, shows decent hashrate in the miner but on pool? Not yet.

what i see is here is this miner is using alot more power consumption for a couple more hashrates, specially RX580 8GB's ran way more power than before, and it only gained like 50 h/s which isn't nowhere near worth it. but im using it because cast xmr didnt work on this rig.

see what it does.

bittube - windows 10

Update - Hashrate issue is miner crashing or stopping, gives GPU Mining 0 KH/s after a couple minutes. this is with fresh blockchain drivers on rx570 / rx580 rig

it seems to be running okay on rx vega rig so far, but only 1450 k/s on my Own drivers unlike every other miner recommended here is trash also the blockchain one is bad for rx vega. would have to test all drivers for more than 1420-1440 h/s per card.
Deathsquad10ZAR
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 11:59:49 AM
 #4334

what drivers are you using?
What pool are you on ?
For me with my vega rig this is better then cast xmr.
im on nanopool mining xmr and i am getting 700hs more with SRB on the newest adrenalin drivers
with SRB's original kernel
SpceGhst
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 269
Merit: 4


View Profile
October 05, 2018, 02:52:32 PM
 #4335

Using latest version, i changed to this because Cast XMR didn't work with RX570 4GB and RX580 8GB in the same rig. 7 gpu's.

and here, shows 5.6 kh/s but pool is showing around half the hashrate, going to keep waiting but after a couple hours, if its not better than cast XMR which doesn't even mine with all gpu's, this is just trash too.

got 6 X RX vega rig too im testing on, shows decent hashrate in the miner but on pool? Not yet.

what i see is here is this miner is using alot more power consumption for a couple more hashrates, specially RX580 8GB's ran way more power than before, and it only gained like 50 h/s which isn't nowhere near worth it. but im using it because cast xmr didnt work on this rig.

see what it does.

bittube - windows 10

Update - Hashrate issue is miner crashing or stopping, gives GPU Mining 0 KH/s after a couple minutes. this is with fresh blockchain drivers on rx570 / rx580 rig

it seems to be running okay on rx vega rig so far, but only 1450 k/s on my Own drivers unlike every other miner recommended here is trash also the blockchain one is bad for rx vega. would have to test all drivers for more than 1420-1440 h/s per card.

Either your cards are overclocked too much or intensity is too high.  I have to manually set intensity on 4gb cards because auto is too high.
Skyzer0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 05:02:25 PM
 #4336

Using latest version, i changed to this because Cast XMR didn't work with RX570 4GB and RX580 8GB in the same rig. 7 gpu's.

and here, shows 5.6 kh/s but pool is showing around half the hashrate, going to keep waiting but after a couple hours, if its not better than cast XMR which doesn't even mine with all gpu's, this is just trash too.

got 6 X RX vega rig too im testing on, shows decent hashrate in the miner but on pool? Not yet.

what i see is here is this miner is using alot more power consumption for a couple more hashrates, specially RX580 8GB's ran way more power than before, and it only gained like 50 h/s which isn't nowhere near worth it. but im using it because cast xmr didnt work on this rig.

see what it does.

bittube - windows 10

Update - Hashrate issue is miner crashing or stopping, gives GPU Mining 0 KH/s after a couple minutes. this is with fresh blockchain drivers on rx570 / rx580 rig

it seems to be running okay on rx vega rig so far, but only 1450 k/s on my Own drivers unlike every other miner recommended here is trash also the blockchain one is bad for rx vega. would have to test all drivers for more than 1420-1440 h/s per card.

Either your cards are overclocked too much or intensity is too high.  I have to manually set intensity on 4gb cards because auto is too high.


RX Vega shows 8.6 kh/s average on miner, in poo its 6.5 kh/s for 2 hours, thats worse than cast xmr running 7500 h/s because it will show on pool aswell.
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 05:11:48 PM
 #4337


RX Vega shows 8.6 kh/s average on miner, in poo its 6.5 kh/s for 2 hours, thats worse than cast xmr running 7500 h/s because it will show on pool aswell.

you now press 's' and see lot of HW errors. idiot.
Skyzer0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 05:44:47 PM
 #4338

RX Vega x6 rig,  One GPU always turns off 0 kh/s with default settings, any suggestions before i just change miner?

this happened with my 7X GPU rig aswell, it did it on all gpu's there for rx570 / rx580's randomly, and since this one uses alot more power and same hashrates as cast xmr, this isn't even an option for rx580 / rx570's at all.

TigTex
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 5


View Profile
October 05, 2018, 06:37:27 PM
 #4339

To the people with 0 kh or slowdowns/crashes.
Default intensity is too high. Windows dmw.exe uses almost 200mb of vram on the primary gpu and this miner tries to allocate the full 4GB / 8gb. For example you have 4.2gb of vram usage on a 4gb gpu and the system crashes or the miner fails at 0kh/s.
Solution: rollback to windows 7 and disable aero OR reduce default mining intensity by 2 or 3 points on the gpu that is using more vram (use GPU-Z or hwinfo32 to find out).
Please OP, tweak this miner so that it never tries to allocate more vram than that you have on your system. It should be possible to predict the mining intensity based on the available vram. I've spent hours tweaking the intensity settings and still can't get more than 3-4 hours uptime on a multi-algo pool.

.::. TigTex .::.
Good luck! Have a nice hash
Skyzer0
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 0


View Profile
October 05, 2018, 07:03:08 PM
 #4340

To the people with 0 kh or slowdowns/crashes.
Default intensity is too high. Windows dmw.exe uses almost 200mb of vram on the primary gpu and this miner tries to allocate the full 4GB / 8gb. For example you have 4.2gb of vram usage on a 4gb gpu and the system crashes or the miner fails at 0kh/s.
Solution: rollback to windows 7 and disable aero OR reduce default mining intensity by 2 or 3 points on the gpu that is using more vram (use GPU-Z or hwinfo32 to find out).
Please OP, tweak this miner so that it never tries to allocate more vram than that you have on your system. It should be possible to predict the mining intensity based on the available vram. I've spent hours tweaking the intensity settings and still can't get more than 3-4 hours uptime on a multi-algo pool.

as intensitivity is 0 by default, whats recommended for rx vega? also, since this miner uses 2 threads it really does pull alot more electricity just for 100 h/s over cast xmr so far. im 110w 1320 h/s on cast xmr, meanwhile on this im 1440 h/s at like 140 watt which is 30% increase for only 100 h/s
Pages: « 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 [217] 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!