Bitcoin Forum
November 28, 2020, 06:03:07 AM *
News: Bitcointalk Community Awards
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 [213] 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 234576 times)
TigTex
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 5


View Profile
September 17, 2018, 01:23:58 AM
 #4241

I'm having severe stability issues with this miner on my rx580 4gb cards
Some algos select an intensity that is too high by default that uses more than 4gb of vram and causes the system to stall and reboot (lightv7 for example, defaults to 130? but 110 is the maxium, but on normalv7 it defaults to 55 and can be increased to 58 without issues).
But even after tweaking all config files, I can't never get a uptime of 6 hours, it always reboots without no log. I've reduced the ram from 2100 to 1960mhz, increased vcore, nothing helps. It just restarts the machine.
Sometimes I notice that 1 thread is randomly not running. I have 5 GPUs and you see 330 620 620 620 620 H/s on the logs (random example).
I used to have 1 month uptime with ETH mining (rebooted just to install security updates). Running on 10 LTSB with 18.6.1 drivers. I'm trying to debug this as best as I can because the profit is near 0€ per day, every second of downtime is bad.

Suggestion: the configuration needs improvements because multiple files are a mess (if you need an API to monitor, you have to write that on every config file for every algo), default intensity needs tweaking, gpu watchdog could be reworked to search for failed threads instead of a failed gpu, on pools with multiple algos, the miner should first check the pool for the current algo being mined and then load the kernels (right now it loads normalv7 kernels, connects to pool, loads "correct" kernels).

.::. TigTex .::.
Good luck! Have a nice hash
1606543387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606543387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606543387
Reply with quote  #2

1606543387
Report to moderator
1606543387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606543387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606543387
Reply with quote  #2

1606543387
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1606543387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606543387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606543387
Reply with quote  #2

1606543387
Report to moderator
1606543387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606543387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606543387
Reply with quote  #2

1606543387
Report to moderator
1606543387
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1606543387

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1606543387
Reply with quote  #2

1606543387
Report to moderator
Bael
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 86
Merit: 2


View Profile
September 17, 2018, 10:13:55 AM
 #4242

Hi

I'm trying the miner, I like it! : )

What software do you recommend to monitor it? I've tried awesome miner but it only supports two platforms without paying to use it

What other option could I use?

regards!
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 606
Merit: 500


View Profile
September 17, 2018, 12:54:11 PM
 #4243

help me pleas config on Bittube

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
obm_dan
Member
**
Offline Offline

Activity: 111
Merit: 12


View Profile
September 17, 2018, 01:03:14 PM
 #4244

Hi

I'm trying the miner, I like it! : )

What software do you recommend to monitor it? I've tried awesome miner but it only supports two platforms without paying to use it

What other option could I use?

regards!

Hi Bael,

May I recommend a project that I’m working on? Foreman is the name of it, and we integrate well with srbminer.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4767563

Thanks,
Dan
Bael
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 86
Merit: 2


View Profile
September 17, 2018, 01:14:36 PM
Last edit: September 17, 2018, 02:14:16 PM by Bael
 #4245

Hi

I'm trying the miner, I like it! : )

What software do you recommend to monitor it? I've tried awesome miner but it only supports two platforms without paying to use it

What other option could I use?

regards!

Hi Bael,

May I recommend a project that I’m working on? Foreman is the name of it, and we integrate well with srbminer.

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4767563

Thanks,
Dan


Thank you! : )

I'll look at it.

Although what I'm really looking for is a local monitor, which I can always keep open on a computer, like the one used by claymore.


Edit: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4324950   have you tried? A user indicates that it is a virus, its creator seems serious.

GKumaran
Member
**
Offline Offline

Activity: 188
Merit: 10


View Profile
September 17, 2018, 03:09:11 PM
 #4246

I use this one,
https://www.rigmonitor.app
Wide miner, pool and smart switch support!!
borox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
September 17, 2018, 03:16:21 PM
 #4247

Hi

I'm trying the miner, I like it! : )

What software do you recommend to monitor it? I've tried awesome miner but it only supports two platforms without paying to use it

What other option could I use?

regards!

Hi,

I am loveing https://github.com/rainbowminer/RainbowMiner - it includes ClaymoreDual, performs automatic profit switching between various pools, includes OhGodAnEthlargment pill, measures your electricity cost (and switches off, if your rig is no longer profitable), has a nice web interface and auto updates to new releases. And it was pretty easy to setup Smiley

borox
droblesa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 02:11:02 AM
 #4248

Hello.

Here im adding a shared spreadsheet of different RX cards configurations,their overclock and bios settings, hashrate and power draw from the wall or GPU-Z watt draw.

Everybody feel free to add your gpus but please keep it organized so we can all profit from the best configurations and hashrates for different cards.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pH326fwnYWC5Jef2FdF4KnJ4CLj0cwDDtGjrlgekk1A/edit?usp=sharing

Enjoy:)

Added my 5 cards
SKBitCoinX
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 04:00:37 AM
 #4249

Hello.

Here im adding a shared spreadsheet of different RX cards configurations,their overclock and bios settings, hashrate and power draw from the wall or GPU-Z watt draw.

Everybody feel free to add your gpus but please keep it organized so we can all profit from the best configurations and hashrates for different cards.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pH326fwnYWC5Jef2FdF4KnJ4CLj0cwDDtGjrlgekk1A/edit?usp=sharing

Enjoy:)

Added my 5 cards


Hope some can add to the spreadsheet for Heavy algo...  I have mix of 570/580 4GB & 8GB (Armor & MSI) GPU's and this SRBminer rocks!!! hands down best miner so far!
but I want to fine tune it from what others are getting.

my 4GB  intensity is 29 (30 freezes up rig),  clock 1250 mem 1950  mv 900  :  Hashrate 700-750 H/s
8GB intesisty is 59 (haven't tried much more), clock 1250 mem 2000 mv 900  : Haserate 830-1000H/s  (950-1000h/s for the Samsung memory of course).
all cards are BIOS mod with One Click and (https://mining-bios.eu/)

all around way better then CastXMR i was using for Heavy Algo.

anyone with RX570/580  4GB and 8GB able to post their results and settings?
fabry1999
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 276
Merit: 100


View Profile
September 18, 2018, 05:33:46 AM
 #4250

Hello,
I have a RIG with 13 GPU (RX470,RX480,RX560,RX570) on cryptonight v7 whaand the hashrate shown on mine in 10500 H/s but the pool show me (and pay me) an average between 8000-8500 H/s this happen on 2 different Pool and I have check for a total of 5-6 days with the same rusult !

Any suggestion ?


Fabrizio
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 05:39:29 AM
 #4251

Hello,
I have a RIG with 13 GPU (RX470,RX480,RX560,RX570) on cryptonight v7 whaand the hashrate shown on mine in 10500 H/s but the pool show me (and pay me) an average between 8000-8500 H/s this happen on 2 different Pool and I have check for a total of 5-6 days with the same rusult !

Any suggestion ?



Be sure not have compute error and network error
Pennywis3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 329
Merit: 100


View Profile
September 18, 2018, 06:28:30 AM
 #4252

Hello.

Here im adding a shared spreadsheet of different RX cards configurations,their overclock and bios settings, hashrate and power draw from the wall or GPU-Z watt draw.

Everybody feel free to add your gpus but please keep it organized so we can all profit from the best configurations and hashrates for different cards.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pH326fwnYWC5Jef2FdF4KnJ4CLj0cwDDtGjrlgekk1A/edit?usp=sharing

Enjoy:)

Spreadsheet updated.
A bunch of poorly optimized rigs with high power usage, crazy voltage/hashrate ratios  Undecided
popow_sergei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 06:47:48 AM
 #4253

Use with Adrenalin 18.5.1 or Adrenalin 18.6.1 drivers!

for Windows 10 1709 drivers ?
fabry1999
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 276
Merit: 100


View Profile
September 18, 2018, 06:59:47 AM
 #4254

Hello,
I have a RIG with 13 GPU (RX470,RX480,RX560,RX570) on cryptonight v7 whaand the hashrate shown on mine in 10500 H/s but the pool show me (and pay me) an average between 8000-8500 H/s this happen on 2 different Pool and I have check for a total of 5-6 days with the same rusult !

Any suggestion ?



Be sure not have compute error and network error

Looking the stats I have this error that is not related to network:

-------------------------STATS-------------------------

Miner version:  1.6.7
Driver version: 24.20.13017.1009
Mining time:    0 days, 1 hours, 29 minutes, 50 seconds

Algo: normalv7

Pool: eu-01.miningrigrentals.com:3333
Connected since: 2018-09-18 07:29:17
Pool Difficulty: 800105
Pool latency: ~83 ms
Last job received: 43 seconds ago


Accepted(Stale)/Total shares: 157(0)/157 (100.0%)
Average time to find share: 34 seconds
1 min. average speed:   10511 H/s
5 min. average speed:   10510 H/s
30 min. average speed:  10514 H/s
Max. speed:             10541 H/s

Compute Errors:
BUS_ID_14: 20
BUS_ID_2: 5
BUS_ID_9: 12


Do you know how to fix it ?

Fabrizio
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 09:24:43 AM
 #4255

Hello,
I have a RIG with 13 GPU (RX470,RX480,RX560,RX570) on cryptonight v7 whaand the hashrate shown on mine in 10500 H/s but the pool show me (and pay me) an average between 8000-8500 H/s this happen on 2 different Pool and I have check for a total of 5-6 days with the same rusult !

Any suggestion ?



Be sure not have compute error and network error

Looking the stats I have this error that is not related to network:

-------------------------STATS-------------------------

Miner version:  1.6.7
Driver version: 24.20.13017.1009
Mining time:    0 days, 1 hours, 29 minutes, 50 seconds

Algo: normalv7

Pool: eu-01.miningrigrentals.com:3333
Connected since: 2018-09-18 07:29:17
Pool Difficulty: 800105
Pool latency: ~83 ms
Last job received: 43 seconds ago


Accepted(Stale)/Total shares: 157(0)/157 (100.0%)
Average time to find share: 34 seconds
1 min. average speed:   10511 H/s
5 min. average speed:   10510 H/s
30 min. average speed:  10514 H/s
Max. speed:             10541 H/s

Compute Errors:
BUS_ID_14: 20
BUS_ID_2: 5
BUS_ID_9: 12


Do you know how to fix it ?


That a VERY LOT errors in 1.5 hour, so that is you get small hash on pool but miner show 10500hs!
error can be bad memory strap, too much overclock on cards, low voltage on cards, etc.

first you find cards with bus 14,2,9 and lower memory clock . if not help try give more power to cards(mv).

I have in 8 day maybe 2-3 compute error max!!
oneblagobl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 378
Merit: 1


View Profile
September 18, 2018, 10:50:22 AM
 #4256

I liked everything
 Grin
tg88
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 542



View Profile
September 18, 2018, 12:41:08 PM
Last edit: September 18, 2018, 01:17:42 PM by tg88
 #4257

I updated the spreadsheet with my best setup, RX 480 reference 1000 h/s algo cryptonightheavy.

I'm having difficulty with the 570 and 580 of 4gb, I can not get more than 700 h / s in cryptonightheavy, does anyone have any suggestions?



▄██████████      █████████▄
▄██████████████████████████▄
▄█████▀          ▀███████▀          ▀████▄
▄█████                ███████                ████▄
▄█████                █████████                ████▄
█████                █████  █████                ████
█████               █████       █████               ████
█████             █████          █████              ████
█████              ████              ████              ████
████▌            █████              █████            ▐███
████▌            ████                  ████            ▐███
█████            █████              █████            ████
█████            ██████      ██████            ████
█████████    █████████████    ████████
█████████      █████████      ████████



        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
         ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
      ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
       ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
         ▀▀▀▀▀▀
           ▀▀▀▀
             ▀▀
           ▀▀


▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
      ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
          ▀▀▀▀▀▀▀▀▀
        ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
      ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
    ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
            ▀▀▀▀▀▀
              ▀▀▀▀
                   ▀▀
SpceGhst
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 270
Merit: 3


View Profile
September 18, 2018, 12:53:46 PM
 #4258

I updated the worksheet with my best setup, RX 480 reference 1000 h/s algo cryptonightheavy.

I'm having difficulty with the 570 and 580 of 4gb, I can not get more than 700 h / s in cryptonightheavy, does anyone have any suggestions?

Around 700-725 is about the max you’re going to get on a 4gb card.  You’re 480 must be an 8gb card, and 8gb cards do a lot better on heavy.
inv1s1bl3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 01:53:27 PM
 #4259

Hello guys. I haven't mined in some time Cryptonight-Heavy and downloaded the latest version of the SRBMiner to do so, unfortunately when I start the miner after all configurations have been made, the miner spams only these messages and the rig freezes:

[2018-09-18 16:50:35] Error CL_MEM_OBJECT_ALLOCATION_FAILURE when calling clEnqueueNDRangeKernel for kernel 0 for DeviceID 0 (Thread 0)
[2018-09-18 16:50:35] Error CL_MEM_OBJECT_ALLOCATION_FAILURE when calling clEnqueueNDRangeKernel for kernel 0 for DeviceID 3 (Thread 6)
[2018-09-18 16:50:35] Error CL_MEM_OBJECT_ALLOCATION_FAILURE when calling clEnqueueNDRangeKernel for kernel 0 for DeviceID 0 (Thread 0)
[2018-09-18 16:50:35] Error CL_MEM_OBJECT_ALLOCATION_FAILURE when calling clEnqueueNDRangeKernel for kernel 0 for DeviceID 3 (Thread 6)

How can this issue be fixed?
inv1s1bl3
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 0


View Profile
September 18, 2018, 01:56:12 PM
 #4260

Quick feedback>>>

if I change the intensity from 0, as per default, to 50 or 48, I get some shares, but also receive the same error message in between …

I remember some months ago I was able to mine with 52-54 intensity?!

EDIT: Seems to not crash with intensity 44, but above that e.g. 45+ I start receiving this disturbing message.
Pages: « 1 ... 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 [213] 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!