Bitcoin Forum
January 18, 2021, 04:28:05 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 [240] 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 234771 times)
Bwtmn7
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 10


View Profile
October 20, 2018, 11:21:09 PM
 #4781

I wonder why the CMD starts and as soon sets

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_MAX_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

------------------------------here it closes itself and makes a log file with the driver version, OS build
[2018-10-20 19:19:27] Video driver version: 24.20.11021.1000


@echo off
cd %~dp0

cls
for /f "tokens=2 delims==" %%a in ('wmic OS Get localdatetime /value') do set "dt=%%a"
set LOGTIME=%dt:~0,4%_%dt:~4,2%_%dt:~6,2%_%dt:~8,2%_%dt:~10,2%_%dt:~12,2%
set LOGTIME=%LOGTIME: =%
set LOGTIME=%LOGTIME:,=.%.txt


the v8 config looks like

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true
"gpu_conf" :
[
   {
     "id" : 0,
     "intensity" : 122,
     "worksize" : 8,
     "threads" : 1
   },
   {
     "id" : 0,
     "intensity" : 124,
     "worksize" : 8,
     "threads" : 1
   },
   {
     "id" : 1,
     "intensity" : 122,
     "worksize" : 8,
     "threads" : 1
   },
   {
     "id" : 1,
     "intensity" : 124,
     "worksize" : 8,
     "threads" : 1
   }
]
}
1610944085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610944085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610944085
Reply with quote  #2

1610944085
Report to moderator
1610944085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610944085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610944085
Reply with quote  #2

1610944085
Report to moderator
1610944085
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1610944085

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1610944085
Reply with quote  #2

1610944085
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
October 21, 2018, 01:43:01 AM
 #4782

careful mining to crytopia , I lost all my earnings from support xmrs pool, and since they merge payments for all miners unlike other pools , you can’t eveb see how much you were paid per payout or what transaction Id your particular payouts were are part off im SOL

all this happened post fork,,Ive been mining this way for years, it seems the payment Ids are gettting lost
with the new fork
Bojcha
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 849
Merit: 500



View Profile
October 21, 2018, 02:30:41 AM
 #4783

careful mining to crytopia , I lost all my earnings from support xmrs pool, and since they merge payments for all miners unlike other pools , you can’t eveb see how much you were paid per payout or what transaction Id your particular payouts were are part off im SOL

all this happened post fork,,Ive been mining this way for years, it seems the payment Ids are gettting lost
with the new fork
That's your exchange fault. I just got my xmr on bittrex from that pool. All fine.
moskillo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 04:27:59 AM
 #4784

Can someone help me with nicehash setup?
I had it setup once, but now it does not work again.
Pools conf:

{
"pools" :
[
   {"nicehash" : true, "pool" : "stratum+tcp://cryptonightheavy.eu.nicehash.com:3364", "worker" : "xxxx.002", "password" : "x"}
]
}

Heavy Conf:

{
"cryptonight_type" : "heavy",
"intensity" : 0,
"worksize" : 8,
"double_threads" : true
}

Logfile:

[2018-10-20 13:16:42] Miner version: 1.6.7
[2018-10-20 13:16:42] Windows version: 10.0 build 16299
[2018-10-20 13:16:42] Video driver version: 24.20.11021.1000

^^^^^^
It does not go beyond this..

Any help?

my nicehash setup is:

Code:
{
"pools" :
[
{
"pool" : "cryptonightv8.usa.nicehash.com:3367",
"wallet" : "mywalletinBTC.nameofworker",
"password" : "x",
"nicehash" : true
},

]
}
in the start file, the final line is:
Code:
SRBMiner-CN.exe --config Config\config-normalv8.txt --pools pools.txt --logfile %LOGTIME%

config-normal-v8 its default,

pd: srbminer version: 1.6.8

jazz1984
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 5


View Profile
October 21, 2018, 04:30:49 AM
Last edit: October 21, 2018, 03:14:51 PM by jazz1984
 #4785


Confirm that, but with intensity 27 i got even more hashes on v7.
Now my 7970 with 1125/1500 clocks on v8
intencity 31
worksize 8
threads 2
485 H/s
12 Hrs stable



no clock all default 1000@1500 card 7970, miner SRB
https://i.imgur.com/6k0yjTc.png

Quote
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 0,
"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 60, "worksize" : 8, "threads" : 1}

]
}
I could not repeat your result on my card even during overclocking, maybe your card has better timings. What driver did you use? 7970 Ghz edition?

After trying to achieve the best results with these settings { "id" : 0, "intensity" : 60, "worksize" : 8, "threads" : 1}, I went back to intencity 31 worksize 8 threads 2, and for my surprise, I did not get stability even without overclocking and with less intensity, now I set the size of work 16 and gradually increased the intensity. For now setup is  { "id" : 0, "intensity" : 28, "worksize" : 16, "threads" : 2} on my tahiti with clocks 1125/1500 got 450 H/s.

Does this miner work with AMD Radeon R9 200 Series?
I have problem with:

Please use : Adrenalin 18.5.1, 18.5.2 or 18.6.1 drivers
Total pools: 2

I think I saw posts here about the successful launch of srb on v8 on pitcairn, but I could not find it. Install recommended driver first and then try to use the settings that are in this message for tahiti.
ragecage
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 04:33:23 AM
 #4786

I have a rx560 rig using 18.6.1 drivers, on v8 they all went down to ~380-400 h/s with the same settings from v7 (500-520 h/s)
I had power limit at -10% with v7, on v8 I can get back to ~430-460 h/s just by raising the power limit to +10%
Some cards got a small boost when I increased virtual memory from 16 gb to 20 gb. Haven't tried to change the intensity and worksize yet, doubt they will make any difference. v8 definitely needs more power and virtual memory than v7 to alleviate hash loss.
hi. how many gb on your rx 560? 2 gb or 4gb?
fantas21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 2


View Profile
October 21, 2018, 05:44:57 AM
 #4787

Hello. I have a question about threads.
If set in config.txt "double_threads" : true, and threads : 2 in every gpu config line, gpu_conf.......

i,m setting 4 threads for every gpu???
fantas21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 2


View Profile
October 21, 2018, 05:53:08 AM
 #4788

Can someone help me with nicehash setup?
I had it setup once, but now it does not work again.
Pools conf:

{
"pools" :
[
   {"nicehash" : true, "pool" : "stratum+tcp://cryptonightheavy.eu.nicehash.com:3364", "worker" : "xxxx.002", "password" : "x"}
]
}

Heavy Conf:

{
"cryptonight_type" : "heavy",
"intensity" : 0,
"worksize" : 8,
"double_threads" : true
}

Logfile:

[2018-10-20 13:16:42] Miner version: 1.6.7
[2018-10-20 13:16:42] Windows version: 10.0 build 16299
[2018-10-20 13:16:42] Video driver version: 24.20.11021.1000

^^^^^^
It does not go beyond this..

Any help?

my nicehash setup is:

Code:
{
"pools" :
[
{
"pool" : "cryptonightv8.usa.nicehash.com:3367",
"wallet" : "mywalletinBTC.nameofworker",
"password" : "x",
"nicehash" : true
},

]
}
in the start file, the final line is:
Code:
SRBMiner-CN.exe --config Config\config-normalv8.txt --pools pools.txt --logfile %LOGTIME%

config-normal-v8 its default,

pd: srbminer version: 1.6.8




Try to change "worker" -> "wallet" and delete this  -> stratum+tcp:// <-
fantas21
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 2


View Profile
October 21, 2018, 06:07:01 AM
Merited by Beoga (2)
 #4789

Does this miner work with AMD Radeon R9 200 Series?
I have problem with:
......
Initializing OpenCL devices, please wait..

GPU0: AMD Radeon R9 200 Series [pitcairn] [2048 MB][Intensity 26.0][W: 16][T: 2]
[K: 1][BUS: 1]

---------------------------------------------------------
SRBMiner Cryptonight AMD GPU miner 1.6.8
DevFee ~0.85%
Press 's' to get some stats
Press 'h' to get some hashrate
Press 'r' to reload pools
Press 'p' to switch to the next pool
Press 'o' to switch to the previous pool
Press 0-9 to disable/enable GPU while mining
Give it a few minutes to reach maximum hashrate
---------------------------------------------------------
Please use : Adrenalin 18.5.1, 18.5.2 or 18.6.1 drivers
Total pools: 2

Please wait...

CryptonightV8 mode enabled

[2018-10-20 21:20:31] Heating up system, please wait...
[2018-10-20 21:20:31] Compiling kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
WARNING: Linking two modules of different data layouts!
WARNING: Linking two modules of different data layouts!
LLVM ERROR: Cannot select: 0x999d0d0: i32 = setcc 0x9997470, 0x5bdbb10, 0x99a2e2
0 [ORD=3092] [ID=246]
               .............

Hello. I don't test R9 200 series, but i have one R7 260x 2Gb gpu (bonaire) working fine, and one Sapphire HD7850 gpu (pitcairn) 1Gb working fine too. With Adrenalin 18.5.2 drivers.
-manki-
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 1


View Profile
October 21, 2018, 06:16:34 AM
Last edit: October 21, 2018, 07:00:39 AM by -manki-
 #4790

I apologize for spreading fuzz about Vega hotspot temps on Friday - it was all my own fault. Conductonaut had solidified/oxidized most likely due to power outage 2 days before the fork(even though room temp did not drop to 8C).
I also apologize for my unfair outburst towards Monero devs(at the moment of writing I thought v8 had killed my card).
Vega owners, check your hotspot temps. My Vega didnt survive the night mining v8 even when I dropped the core to 1250@865mV
And a big fat F U to Monero devs
Completely your fault. Many times was repeated - do not look GPU temp. Every Vega need to be set at 50c gpu temp (which is minimum by driver) and then HotSpot and HBM2 temps will be ok.
What GPU temp are you referring to?
https://i.imgur.com/exleIju.jpg
Overall my hashrate dropped 5% with 10% power increse vs v7.
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
October 21, 2018, 08:45:48 AM
 #4791

Miner is very unstable on polaris cards , constant crashes and reboots on most of my rigs
Lunga Chung
Member
**
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 23


View Profile
October 21, 2018, 08:56:25 AM
 #4792

more juice and lower intensity, which cards?

dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 08:56:53 AM
 #4793

Miner is very unstable on polaris cards , constant crashes and reboots on most of my rigs

no problem on 470, 570, 580 cards if you set good. you don't know to set good, sorry.
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
October 21, 2018, 09:12:17 AM
 #4794

more juice and lower intensity, which cards?



mix of 470s 480s and 570s , all my cards are set really low core like 1130 mac or 1080 with the voltage around 900 works great on eth and had no issues on v7 using claymore.

mem is set from 1800 to 1925 max

with srb having lots of rigs randomly go down using the default picked intesities.  tried a fixed intensity of 50 and do I have to go even lower?

Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 131


View Profile
October 21, 2018, 09:12:43 AM
 #4795

Miner is very unstable on polaris cards , constant crashes and reboots on most of my rigs

no problem on 470, 570, 580 cards if you set good. you don't know to set good, sorry.
why even post troll
rednoW
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 1003


View Profile
October 21, 2018, 09:17:40 AM
 #4796

Miner is very unstable on polaris cards , constant crashes and reboots on most of my rigs
v8 is significantly more power hungry, check your power supply and cooling
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 09:24:38 AM
 #4797

Miner is very unstable on polaris cards , constant crashes and reboots on most of my rigs

no problem on 470, 570, 580 cards if you set good. you don't know to set good, sorry.
why even post troll

no trolling, written 100x times v7 settings not good for v8, you must find good settings, and v8 need more power.
v8 not v7 and not eth.

why hard to read previous posts
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1358
Merit: 253


View Profile
October 21, 2018, 09:29:28 AM
 #4798

I think I saw messages here about the successful launch of srb on v8 on pitcairn, but I could not find it. Install recommended driver first and then try to use the settings that are in this message for tahiti.
Radeon R9 270X 4Gb (Pitcairn) with manual modded bios, Windows 10 x64 Pro, 18.10.1 driver. Gives 500 h/s on v8 with kernel 1, with kernel 2 speed slower.

Owners of 580 8Gb please share your settings and wich kernel file you're use?
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1008
Merit: 104



View Profile
October 21, 2018, 09:29:53 AM
 #4799

Can someone help me to create a batch for set gpu and mem voltages?Huh

+ "startup_script" can be used to run a script (batch file) before miner starts. You can for example set clocks, voltages, etc. specific to that algo
I'm also interested in how to set GPU and memory clocks and voltages with SRBMiner...
Is it possible? Can't find any examples...
Lunga Chung
Member
**
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 23


View Profile
October 21, 2018, 09:44:37 AM
 #4800

This is my setting:

RX580 Sapphire Nitro + (Samsung) 4gb

{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"intensity" : 59,
"worksize" : 8,
"double_threads" : true
}

Wrosksize can 8 or 16 doesn't change much.

Best card 989 H/s, worst card 973 H/s

OC:

Core 1260
Voltage 900mV

Mem 2120
Voltage 900mV
Pages: « 1 ... 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 [240] 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!