Bitcoin Forum
October 19, 2019, 06:15:07 PM *
News: 10th anniversary art contest
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 ... 367 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 229353 times)
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 556


VEIL - PRIVACY WITHOUT COMPROMISE


View Profile
October 21, 2018, 05:08:12 PM
 #4841

I'm just struggling with the Vegas.
Doesn't seem to matter whether I increase voltage or lower clocks, after a few minutes mining Monerov8, all GPUs go boom, i.e. SRBminer says hashrate is zero for every single card... and it will fail automatic re-initialisation.

Using 120/16/2. They're all 56's flashed to 64.
Maybe I'm just at the limit of what the PSU is able to cope with... Power draw is between 1400 and 1435 for a EVGA 1500 G2...

hmm .Mybe. my 6 nitro+ vega 56 use 1170W on V8 and 970W on V7 from the wall. i have 2*750W PSU and all work...

just try mining with 5 vega.

just del last gpu { "id" : 5, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

and try.

if work your PSU is problem
1170W from the wall? That's pretty good... What frequencies and voltages are you using? I know I've got one card that's struggling but I have yet to find time to isolate it and test with different frequencies & voltages. Anything under Mem_P3@975mV will not initialise it.



▄▄                                  ▄▄
 ███▄                            ▄███
  ██████                      ██████
   ███████                  ███████
    ███████                ███████
     ███████              ███████
      ███████            ███████
       ███████▄▄      ▄▄███████
        ██████████████████████
         ████████████████████
          ██████████████████
           ████████████████
            ██████████████
             ███████████
              █████████
               ███████
                █████
                 ██
                  █
veil|     PRIVACY     
     WITHOUT COMPROMISE.       
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
|   NO ICO. NO PREMINE. 
   X16RT GPU Mining. Fair distribution.   
|      The first Zerocoin-based Cryptocurrency       
   WITH ALWAYS-ON PRIVACY.   
|



                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌




   ▄███████
   ████████
   ███▀
   ███
██████████
██████████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███




     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
1571508907
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571508907

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571508907
Reply with quote  #2

1571508907
Report to moderator
1571508907
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1571508907

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1571508907
Reply with quote  #2

1571508907
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
EscapeV3locity
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 05:27:21 PM
 #4842

Vega FE miner performance is horrible compared to where it should be. It’s not just this miner but other miners have the same performance issue. Just wondering if the mining dev team is looking into this.
mmex
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 05:57:03 PM
 #4843

Could anybody please point me to a working VEAG powerplay table mods for 18.6.1 driver? My old PPT from OLDcomer's Hardware stopped working after I updated the block-chain driver to 18.6.1. Thanks.
 
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 252


View Profile
October 21, 2018, 06:39:39 PM
 #4844

Please, who have rx 580 card and 18.6.1 driver, launch SRB with worksize 8 and share with me file g2_CNV8_w8_k1.srb from cache folder inside miner folder.
I'll give you something better but for worksize 16 / intensity 58. Not compiled with any recomended driver.
https://www107.zippyshare.com/v/goLUMrVU/file.html
rx570/580
Thanks! I'll try it! But can you make same file with 8 worksize?
https://www46.zippyshare.com/v/dpFsfPAA/file.html
Great thanks to you! This is real what I was searching! Speed on worksize 8 is almost the same as on v7 - only a bit less!
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 609


View Profile WWW
October 21, 2018, 06:55:25 PM
 #4845

Vega FE miner performance is horrible compared to where it should be. It’s not just this miner but other miners have the same performance issue. Just wondering if the mining dev team is looking into this.

The problem is i don't have a FE, so i can't really do anything

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
AVP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 07:00:23 PM
 #4846

Greetings - using --startupscript to overclock / undervolt GPUs.

However when Algo switches some aglo's require different clock / voltage settings.

How can I use different --startupscript for each Algo?
N2DCRYPT
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 132
Merit: 5


View Profile
October 21, 2018, 07:27:30 PM
 #4847

Vega FE miner performance is horrible compared to where it should be. It’s not just this miner but other miners have the same performance issue. Just wondering if the mining dev team is looking into this.

The problem is i don't have a FE, so i can't really do anything

Not your fault Dok, it's not the miner, it's more a driver thing. Thanks for your patience, I'm sure the complaints get old after a while.
And double thanks for your continued development on what I believe is the best cryptonight miner around!

To those w/ FEs:

driver: win10-64bit-radeon-pro-software-enterprise-18.q3.1-oct1

But a couple of tricks you have to use to pull it off:

1. go into global settings and turn off HBCC memory.
2. if using SRBMiner, you have to have --enableduplicategpuid in the bat file, and then double up the threads in the config file for V8. I'm using 124 for intensity and 16 for worksize.

FE still the king, hashing V8 @ ~2125 H/s

one other thing: use the precompiled kernel that comes with SRBMiner, do not compile the kernel with the new drivers.
Lunga Chung
Member
**
Offline Offline

Activity: 271
Merit: 18


View Profile
October 21, 2018, 07:29:44 PM
 #4848


you did no bios mod?


yes, custom made bios. But i just test with SRB Polaris - Pimp my straps i get similar results
tvukoman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 5


View Profile
October 21, 2018, 07:30:25 PM
Merited by dragonmike (5)
 #4849

I'm just struggling with the Vegas.
Doesn't seem to matter whether I increase voltage or lower clocks, after a few minutes mining Monerov8, all GPUs go boom, i.e. SRBminer says hashrate is zero for every single card... and it will fail automatic re-initialisation.

Using 120/16/2. They're all 56's flashed to 64.
Maybe I'm just at the limit of what the PSU is able to cope with... Power draw is between 1400 and 1435 for a EVGA 1500 G2...

same here. Try 112/16/2, and Core to 1408, works for me... but maybe it is power related...
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 609


View Profile WWW
October 21, 2018, 07:38:45 PM
 #4850

Greetings - using --startupscript to overclock / undervolt GPUs.

However when Algo switches some aglo's require different clock / voltage settings.

How can I use different --startupscript for each Algo?


Have you tried with the "startup_script" in algos.txt ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 395
Merit: 0


View Profile WWW
October 21, 2018, 08:03:56 PM
Last edit: October 21, 2018, 08:22:04 PM by livada
 #4851

what is this?

https://image.prntscr.com/image/-hx_HgYBTx_z0rDnbLCYLw.jpg
DATA IS LARGER THAN BUFFER ?
all work last 60 day without any error and now send this

rig go on next pool and again send this.

i try other rig other internet location and send again.

try 1.8.6. 1.8.4

any idea?
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 395
Merit: 0


View Profile WWW
October 21, 2018, 08:14:04 PM
 #4852

I'm just struggling with the Vegas.
Doesn't seem to matter whether I increase voltage or lower clocks, after a few minutes mining Monerov8, all GPUs go boom, i.e. SRBminer says hashrate is zero for every single card... and it will fail automatic re-initialisation.

Using 120/16/2. They're all 56's flashed to 64.
Maybe I'm just at the limit of what the PSU is able to cope with... Power draw is between 1400 and 1435 for a EVGA 1500 G2...

hmm .Mybe. my 6 nitro+ vega 56 use 1170W on V8 and 970W on V7 from the wall. i have 2*750W PSU and all work...

just try mining with 5 vega.

just del last gpu { "id" : 5, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

and try.

if work your PSU is problem
1170W from the wall? That's pretty good... What frequencies and voltages are you using? I know I've got one card that's struggling but I have yet to find time to isolate it and test with different frequencies & voltages. Anything under Mem_P3@975mV will not initialise it.

6*vega56 nitro+ (hynix) - GPU: 1498/900mv MEM: 929/936/958mhz -900mv (3 card work with 958mhz - 2card 936mhz 1 card 929mhz -all use 900mv

V7 970W(11650HR) - V8 1270W(11120HR) - FAST 1020W(22600HR) - Heavy 940W(9110HR) - TUBE 960W(9380HR)

Bael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 58
Merit: 0


View Profile
October 21, 2018, 11:48:53 PM
 #4853

Hi

I'm trying to use the SSL/TSL connection in nanopool and it does not work.

I added this line in the file pools.txt "pool_use_tls": true and I have put port 14433

But it never works for me.

Do you know what the problem could be?

Greetings guys!
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
October 22, 2018, 03:01:48 AM
 #4854

I'm just struggling with the Vegas.
Doesn't seem to matter whether I increase voltage or lower clocks, after a few minutes mining Monerov8, all GPUs go boom, i.e. SRBminer says hashrate is zero for every single card... and it will fail automatic re-initialisation.

Using 120/16/2. They're all 56's flashed to 64.
Maybe I'm just at the limit of what the PSU is able to cope with... Power draw is between 1400 and 1435 for a EVGA 1500 G2...

hmm .Mybe. my 6 nitro+ vega 56 use 1170W on V8 and 970W on V7 from the wall. i have 2*750W PSU and all work...

just try mining with 5 vega.

just del last gpu { "id" : 5, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

and try.

if work your PSU is problem
1170W from the wall? That's pretty good... What frequencies and voltages are you using? I know I've got one card that's struggling but I have yet to find time to isolate it and test with different frequencies & voltages. Anything under Mem_P3@975mV will not initialise it.

6*vega56 nitro+ (hynix) - GPU: 1498/900mv MEM: 929/936/958mhz -900mv (3 card work with 958mhz - 2card 936mhz 1 card 929mhz -all use 900mv

V7 970W(11650HR) - V8 1270W(11120HR) - FAST 1020W(22600HR) - Heavy 940W(9110HR) - TUBE 960W(9380HR)



what does your full system pull from the wall ? with V8 not just the cards
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 128
Merit: 0


View Profile
October 22, 2018, 05:04:17 AM
 #4855

What is the worksize supposed to do?

I tested with one RX 580 4GB from W1 to W64 & the H/s is exactly the same not even 1 H/s up or down.
Liam_Howlett
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
October 22, 2018, 06:43:49 AM
 #4856

Quote
doktor83
How to write "max_difficulty" if all parameters are in bat ?

Quote
SRBMiner-CN.exe --config Config\config.txt --ccryptonighttype normalv8 --cgpuid 0,1,2,3,4 --cgpuintensity 26,26,26,26,26 --cgputhreads 2,2,2,2,2 --cgpuworksize 32,32,32,32,32 --cpool pool.supportxmr.com:7777 --cwallet "wallet" --cpassword x
jazz1984
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 5


View Profile
October 22, 2018, 06:51:38 AM
 #4857

Anyone with AMD R9 380 cards?

I was getting 600hash with v7 now 485hash only.
Any better results?


What it is your overclock settings? config.txt?
You can try { "id" : 0, "intensity" : 60, "worksize" : 16, "threads" : 1}
or { "id" : 0, "intensity" : 30, "worksize" : 16, "threads" : 2}
then gradually increase or decrease intencity, finding best hashrate.
Here discussing tahiti hashrates, may be you can find some useful info: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3167363.msg47101597#msg47101597
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 609


View Profile WWW
October 22, 2018, 07:32:09 AM
 #4858

Quote
doktor83
How to write "max_difficulty" if all parameters are in bat ?

Quote
SRBMiner-CN.exe --config Config\config.txt --ccryptonighttype normalv8 --cgpuid 0,1,2,3,4 --cgpuintensity 26,26,26,26,26 --cgputhreads 2,2,2,2,2 --cgpuworksize 32,32,32,32,32 --cpool pool.supportxmr.com:7777 --cwallet "wallet" --cpassword x


"keepalive"
"job_timeout"
"max_difficulty"

Can't be set in cmd, but it's not a bad idea to implement them Smiley

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 120


View Profile
October 22, 2018, 08:25:05 AM
 #4859

Vega FE miner performance is horrible compared to where it should be. It’s not just this miner but other miners have the same performance issue. Just wondering if the mining dev team is looking into this.

The problem is i don't have a FE, so i can't really do anything

Not your fault Dok, it's not the miner, it's more a driver thing. Thanks for your patience, I'm sure the complaints get old after a while.
And double thanks for your continued development on what I believe is the best cryptonight miner around!

To those w/ FEs:

driver: win10-64bit-radeon-pro-software-enterprise-18.q3.1-oct1

But a couple of tricks you have to use to pull it off:

1. go into global settings and turn off HBCC memory.
2. if using SRBMiner, you have to have --enableduplicategpuid in the bat file, and then double up the threads in the config file for V8. I'm using 124 for intensity and 16 for worksize.

FE still the king, hashing V8 @ ~2125 H/s

one other thing: use the precompiled kernel that comes with SRBMiner, do not compile the kernel with the new drivers.
i use the tool to turn hbcc off thats not my issue, I am using the 18.5.2 drivers(may) though
what does enableduicategpuid do , can you post your full batch file fir FEs and your config setting?

also how do you force the use of precmplied kernels, Srb always compiles kernels on startup

thanks
peteris-apse
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 1


View Profile
October 22, 2018, 08:33:13 AM
 #4860

monero v8 made some instability to my vega rig so i lovered intensity from 120 to 100. Little less hasharate, but it is stable for few days.
12800 h/s on 7x vega 56 rig
1100w
1800-1850 hs on per card.

Pages: « 1 ... 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 [243] 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 ... 367 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!