Bitcoin Forum
February 28, 2024, 04:06:53 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237142 times)
tg88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310
Merit: 1384


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
September 14, 2018, 12:29:39 PM
 #4181


Great idea, I realized that I need to improve my settings.



.
.BIG WINNER!.
[15.00000000 BTC]


▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████▀▀██████████
█████████░░░░█████████
██████████▄▄██████████
███████▀▀████▀▀███████
██████░░░░██░░░░██████
███████▄▄████▄▄███████
████▀▀████▀▀████▀▀████
███░░░░██░░░░██░░░░███
████▄▄████▄▄████▄▄████
██████████████████████

▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████▀▀█▀▀▀▀▀▀██▀▀████
█████░░░░░░░░░░░░░████
█████░░░░░░░░░░░░▄████
█████░░▄███▄░░░░██████
█████▄▄███▀░░░░▄██████
█████████░░░░░░███████
████████░░░░░░░███████
███████░░░░░░░░███████
███████▄▄▄▄▄▄▄▄███████

██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
███████████████▀▀▀▀▀▀▀
███████████▀▀▄▄█░░░░░█
█████████▀░░█████░░░░█
███████▀░░░░░████▀░░░▀
██████░░░░░░░░▀▄▄█████
█████░▄░░░░░▄██████▀▀█
████░████▄░███████░░░░
███░█████░█████████░░█
███░░░▀█░██████████░░█
███░░░░░░████▀▀██▀░░░░
███░░░░░░███░░░░░░░░░░

██░▄▄▄▄░████▄▄██▄░░░░
████████████▀▀▀▀▀▀▀██
█████████████░█▀▀▀█░███
██████████▀▀░█▀░░░▀█░▀▀
███████▀░▄▄█░█░░░░░█░█▄
████▀░▄▄████░▀█░░░█▀░██
███░▄████▀▀░▄░▀█░█▀░▄░▀
█▀░███▀▀▀░░███░▀█▀░███░
▀░███▀░░░░░████▄░▄████░
░███▀░░░░░░░█████████░░
░███░░░░░░░░░███████░░░
███▀░██░░░░░░▀░▄▄▄░▀░░░
███░██████▄▄░▄█████▄░▄▄

██░████████░███████░█
▄████████████████████▄
████████▀▀░░░▀▀███████
███▀▀░░░░░▄▄▄░░░░▀▀▀██
██░▀▀▄▄░░░▀▀▀░░░▄▄▀▀██
██░▄▄░░▀▀▄▄░▄▄▀▀░░░░██
██░▀▀░░░░░░█░░░░░██░██
██░░░▄▄░░░░█░██░░░░░██
██░░░▀▀░░░░█░░░░░░░░██
██░░░░░▄▄░░█░░░░░██░██
██▄░░░░▀▀░░█░██░░░░░██
█████▄▄░░░░█░░░░▄▄████
█████████▄▄█▄▄████████

▀████████████████████▀




Rainbot
Daily Quests
Faucet
1709136413
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1709136413

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1709136413
Reply with quote  #2

1709136413
Report to moderator
The forum was founded in 2009 by Satoshi and Sirius. It replaced a SourceForge forum.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
altsay
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 359
Merit: 250


View Profile
September 14, 2018, 12:34:33 PM
 #4182

Everytime i  run the start.bat i get WMIC.exe error, i click OK and srbminer command window just closes. What might be the reason for that?
altsay
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 359
Merit: 250


View Profile
September 14, 2018, 12:52:35 PM
 #4183



I get this strange error. Here is the log:

Code:
[2018-09-14 15:43:24] Miner version: 1.6.7
[2018-09-14 15:43:24] Windows version: 10.0 build 17134
[2018-09-14 15:46:12] Video driver version: 24.20.11021.1000
dadoremix
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 14, 2018, 08:29:48 PM
 #4184

Hello.

Here im adding a shared spreadsheet of different RX cards configurations,their overclock and bios settings, hashrate and power draw from the wall or GPU-Z watt draw.

Everybody feel free to add your gpus but please keep it organized so we can all profit from the best configurations and hashrates for different cards.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pH326fwnYWC5Jef2FdF4KnJ4CLj0cwDDtGjrlgekk1A/edit?usp=sharing

Enjoy:)

added my cards rx580
jumbomcnutt
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 15, 2018, 09:35:09 AM
 #4185

Google chrome is blocking srbminer.com:

"The site ahead contains harmful programs
Attackers on www.srbminer.com might attempt to trick you into installing programs that harm your browsing experience (for example, by changing your homepage or showing extra ads on sites that you visit). Learn more
"

This didn't use to happen. Any reasons why this has suddenly occurred?
Markyz23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 30
Merit: 0


View Profile
September 15, 2018, 02:03:41 PM
 #4186

Hello.

Compute mode set- is it possible for more than 9 gpu on one rig?

I have rigs with 12 gpus and the command line set compute mode switches only 9 gpus. I checked in the registry and the other gpu are not switched. Am I doing something wrong and will it be if I'm right in the next version?

Thanks a lot.

doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
September 15, 2018, 05:07:58 PM
 #4187



I get this strange error. Here is the log:

Code:
[2018-09-14 15:43:24] Miner version: 1.6.7
[2018-09-14 15:43:24] Windows version: 10.0 build 17134
[2018-09-14 15:46:12] Video driver version: 24.20.11021.1000

This is really strange as wmic is a windows component, miner uses it to get driver version, and nothing else. I don't know what Office has to do with it, but it looks like that is causing you trouble (as the error says)

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
September 15, 2018, 05:10:08 PM
 #4188

Google chrome is blocking srbminer.com:

"The site ahead contains harmful programs
Attackers on www.srbminer.com might attempt to trick you into installing programs that harm your browsing experience (for example, by changing your homepage or showing extra ads on sites that you visit). Learn more
"

This didn't use to happen. Any reasons why this has suddenly occurred?

It did not happen suddenly, since this is a relatively new site and there is an executable to download from it (and guess what, it's a miner = all flagged as virus), google flags the site as possibly harmful.
Don't worry, it's not harmful.
If you download from the mega link , you won't get this warning.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
September 15, 2018, 05:10:46 PM
 #4189

Hello.

Compute mode set- is it possible for more than 9 gpu on one rig?

I have rigs with 12 gpus and the command line set compute mode switches only 9 gpus. I checked in the registry and the other gpu are not switched. Am I doing something wrong and will it be if I'm right in the next version?

Thanks a lot.



Yes, it is a bug, and it is fixed but you will have to wait a little more until i push the new version Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
nightfury626
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 0


View Profile
September 16, 2018, 01:07:33 AM
 #4190

can anyone help me please. i have stock vega frontier edition that starts out at 1920 but in less than a minute it goes down to 1690 and stays around that hashrate. how do i modify my card to get the 2000+ hashrates? thank you
tg88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310
Merit: 1384


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
September 16, 2018, 11:57:03 AM
 #4191

Is there any calculation to determine the ideal difficulty of the rigs?

Example:

Hash * X = Ideal difficulty;




.
.BIG WINNER!.
[15.00000000 BTC]


▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████▀▀██████████
█████████░░░░█████████
██████████▄▄██████████
███████▀▀████▀▀███████
██████░░░░██░░░░██████
███████▄▄████▄▄███████
████▀▀████▀▀████▀▀████
███░░░░██░░░░██░░░░███
████▄▄████▄▄████▄▄████
██████████████████████

▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████▀▀█▀▀▀▀▀▀██▀▀████
█████░░░░░░░░░░░░░████
█████░░░░░░░░░░░░▄████
█████░░▄███▄░░░░██████
█████▄▄███▀░░░░▄██████
█████████░░░░░░███████
████████░░░░░░░███████
███████░░░░░░░░███████
███████▄▄▄▄▄▄▄▄███████

██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
███████████████▀▀▀▀▀▀▀
███████████▀▀▄▄█░░░░░█
█████████▀░░█████░░░░█
███████▀░░░░░████▀░░░▀
██████░░░░░░░░▀▄▄█████
█████░▄░░░░░▄██████▀▀█
████░████▄░███████░░░░
███░█████░█████████░░█
███░░░▀█░██████████░░█
███░░░░░░████▀▀██▀░░░░
███░░░░░░███░░░░░░░░░░

██░▄▄▄▄░████▄▄██▄░░░░
████████████▀▀▀▀▀▀▀██
█████████████░█▀▀▀█░███
██████████▀▀░█▀░░░▀█░▀▀
███████▀░▄▄█░█░░░░░█░█▄
████▀░▄▄████░▀█░░░█▀░██
███░▄████▀▀░▄░▀█░█▀░▄░▀
█▀░███▀▀▀░░███░▀█▀░███░
▀░███▀░░░░░████▄░▄████░
░███▀░░░░░░░█████████░░
░███░░░░░░░░░███████░░░
███▀░██░░░░░░▀░▄▄▄░▀░░░
███░██████▄▄░▄█████▄░▄▄

██░████████░███████░█
▄████████████████████▄
████████▀▀░░░▀▀███████
███▀▀░░░░░▄▄▄░░░░▀▀▀██
██░▀▀▄▄░░░▀▀▀░░░▄▄▀▀██
██░▄▄░░▀▀▄▄░▄▄▀▀░░░░██
██░▀▀░░░░░░█░░░░░██░██
██░░░▄▄░░░░█░██░░░░░██
██░░░▀▀░░░░█░░░░░░░░██
██░░░░░▄▄░░█░░░░░██░██
██▄░░░░▀▀░░█░██░░░░░██
█████▄▄░░░░█░░░░▄▄████
█████████▄▄█▄▄████████

▀████████████████████▀




Rainbot
Daily Quests
Faucet
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 105



View Profile
September 16, 2018, 02:35:13 PM
 #4192

When this miner hangs, my rig continues to consume the same power...
It looks like it doing POW for somebody else and can do it many hours if I not detect it and restart the miner...
WTF?
Amigo9881
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
September 16, 2018, 03:00:36 PM
 #4193

Dok + everyone ... got a minor situation here.

I have mining rig mixed of cards listed below

2x Vega56
3x Vega64
1x Vega FE

On drivers 18.6.1 drivers ( as recommended by you dok ) i am not able to control fans peed for Vega FE card. No matter what software i use.. afterburner or overdriven!

Blockchain drivers is not a problem .. but doing these new drivers are not helping. ( and new drivers surely have better hash rates )

Have tried installing game ready driver for VegaFE and installing 18.6.1 on top after that and is still not helping.

Have set target temp and fan speed in bat file .... still not working

Please advise

Thanks
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 417
Merit: 0


View Profile WWW
September 16, 2018, 04:00:43 PM
 #4194

Is there any calculation to determine the ideal difficulty of the rigs?

Example:

Hash * X = Ideal difficulty;



Hr* 40= ideal Diff

1vega 2000HR ideal HR is min 40 000 or max 80 000 hr
Almody
Member
**
Offline Offline

Activity: 259
Merit: 34


View Profile
September 16, 2018, 04:33:42 PM
 #4195

Is there any calculation to determine the ideal difficulty of the rigs?

Example:

Hash * X = Ideal difficulty;



There are pools with diff calculators (miner rocks for example) , you can go there put your h/r and it'll show you the right diff for your rig!
tvukoman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 5


View Profile
September 16, 2018, 10:17:43 PM
 #4196

Hello.

Here im adding a shared spreadsheet of different RX cards configurations,their overclock and bios settings, hashrate and power draw from the wall or GPU-Z watt draw.

Everybody feel free to add your gpus but please keep it organized so we can all profit from the best configurations and hashrates for different cards.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pH326fwnYWC5Jef2FdF4KnJ4CLj0cwDDtGjrlgekk1A/edit?usp=sharing

Enjoy:)

Nice :-)

Just added results for 2 cards, and Algo / Softpowerplaytable for Vega 56/64 tab.

Great way for share...

Zonzen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
September 16, 2018, 11:07:30 PM
 #4197

Hi all! Unstable hashrate on multicard rig, on a single video card hashrate is always the same.
tg88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2310
Merit: 1384


★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!


View Profile
September 17, 2018, 12:49:14 AM
 #4198

Is there any calculation to determine the ideal difficulty of the rigs?

Example:

Hash * X = Ideal difficulty;



Hr* 40= ideal Diff

1vega 2000HR ideal HR is min 40 000 or max 80 000 hr

Thanks, I've posted a calculator inside the pool:
https://loki.miner.rocks/#static_diff_calc



.
.BIG WINNER!.
[15.00000000 BTC]


▄████████████████████▄
██████████████████████
██████████▀▀██████████
█████████░░░░█████████
██████████▄▄██████████
███████▀▀████▀▀███████
██████░░░░██░░░░██████
███████▄▄████▄▄███████
████▀▀████▀▀████▀▀████
███░░░░██░░░░██░░░░███
████▄▄████▄▄████▄▄████
██████████████████████

▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
██████████████████████
█████▀▀█▀▀▀▀▀▀██▀▀████
█████░░░░░░░░░░░░░████
█████░░░░░░░░░░░░▄████
█████░░▄███▄░░░░██████
█████▄▄███▀░░░░▄██████
█████████░░░░░░███████
████████░░░░░░░███████
███████░░░░░░░░███████
███████▄▄▄▄▄▄▄▄███████

██████████████████████
▀████████████████████▀
▄████████████████████▄
███████████████▀▀▀▀▀▀▀
███████████▀▀▄▄█░░░░░█
█████████▀░░█████░░░░█
███████▀░░░░░████▀░░░▀
██████░░░░░░░░▀▄▄█████
█████░▄░░░░░▄██████▀▀█
████░████▄░███████░░░░
███░█████░█████████░░█
███░░░▀█░██████████░░█
███░░░░░░████▀▀██▀░░░░
███░░░░░░███░░░░░░░░░░

██░▄▄▄▄░████▄▄██▄░░░░
████████████▀▀▀▀▀▀▀██
█████████████░█▀▀▀█░███
██████████▀▀░█▀░░░▀█░▀▀
███████▀░▄▄█░█░░░░░█░█▄
████▀░▄▄████░▀█░░░█▀░██
███░▄████▀▀░▄░▀█░█▀░▄░▀
█▀░███▀▀▀░░███░▀█▀░███░
▀░███▀░░░░░████▄░▄████░
░███▀░░░░░░░█████████░░
░███░░░░░░░░░███████░░░
███▀░██░░░░░░▀░▄▄▄░▀░░░
███░██████▄▄░▄█████▄░▄▄

██░████████░███████░█
▄████████████████████▄
████████▀▀░░░▀▀███████
███▀▀░░░░░▄▄▄░░░░▀▀▀██
██░▀▀▄▄░░░▀▀▀░░░▄▄▀▀██
██░▄▄░░▀▀▄▄░▄▄▀▀░░░░██
██░▀▀░░░░░░█░░░░░██░██
██░░░▄▄░░░░█░██░░░░░██
██░░░▀▀░░░░█░░░░░░░░██
██░░░░░▄▄░░█░░░░░██░██
██▄░░░░▀▀░░█░██░░░░░██
█████▄▄░░░░█░░░░▄▄████
█████████▄▄█▄▄████████

▀████████████████████▀




Rainbot
Daily Quests
Faucet
TigTex
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 5


View Profile
September 17, 2018, 01:23:58 AM
 #4199

I'm having severe stability issues with this miner on my rx580 4gb cards
Some algos select an intensity that is too high by default that uses more than 4gb of vram and causes the system to stall and reboot (lightv7 for example, defaults to 130? but 110 is the maxium, but on normalv7 it defaults to 55 and can be increased to 58 without issues).
But even after tweaking all config files, I can't never get a uptime of 6 hours, it always reboots without no log. I've reduced the ram from 2100 to 1960mhz, increased vcore, nothing helps. It just restarts the machine.
Sometimes I notice that 1 thread is randomly not running. I have 5 GPUs and you see 330 620 620 620 620 H/s on the logs (random example).
I used to have 1 month uptime with ETH mining (rebooted just to install security updates). Running on 10 LTSB with 18.6.1 drivers. I'm trying to debug this as best as I can because the profit is near 0€ per day, every second of downtime is bad.

Suggestion: the configuration needs improvements because multiple files are a mess (if you need an API to monitor, you have to write that on every config file for every algo), default intensity needs tweaking, gpu watchdog could be reworked to search for failed threads instead of a failed gpu, on pools with multiple algos, the miner should first check the pool for the current algo being mined and then load the kernels (right now it loads normalv7 kernels, connects to pool, loads "correct" kernels).

.::. TigTex .::.
Good luck! Have a nice hash
Bael
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 87
Merit: 2


View Profile
September 17, 2018, 10:13:55 AM
 #4200

Hi

I'm trying the miner, I like it! : )

What software do you recommend to monitor it? I've tried awesome miner but it only supports two platforms without paying to use it

What other option could I use?

regards!
Pages: « 1 ... 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 [210] 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!