Bitcoin Forum
February 27, 2024, 07:43:52 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237141 times)
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 10:25:36 AM
 #4401

is it important worksize in config ?

i tried 8 and 16 and 12
i think no any effect. any idea ?

it is important.
Which algo?
Which gpu?

For me too. I have a Rig with 6x RX550 4G. I mine Monero (CN V7) with 34 Intensity. 8 or 12 worksize change nothing in hashrate. I get arround 2900 hahes with this config.

550 4g should be ok on V7 with : 27/12/2
550 4g should be ok on V8 with : 28/16/2

higher intensity doesnt mean more hash always


SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
1709063032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1709063032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1709063032
Reply with quote  #2

1709063032
Report to moderator
Make sure you back up your wallet regularly! Unlike a bank account, nobody can help you if you lose access to your BTC.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
samet_9511
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 7


View Profile
October 09, 2018, 10:33:08 AM
Last edit: October 09, 2018, 10:47:12 AM by samet_9511
 #4402

is it important worksize in config ?

i tried 8 and 16 and 12
i think no any effect. any idea ?

it is important.
Which algo?
Which gpu?

stellitev4

RX550 2GB
RX470 4GB
RX570 4GB

it will be wonderful if you write worksize values for the different graphic cards in readme.txt
sxemini
Member
**
Offline Offline

Activity: 1558
Merit: 69


View Profile
October 09, 2018, 11:00:52 AM
 #4403

is it important worksize in config ?

i tried 8 and 16 and 12
i think no any effect. any idea ?

it is important.
Which algo?
Which gpu?

For me too. I have a Rig with 6x RX550 4G. I mine Monero (CN V7) with 34 Intensity. 8 or 12 worksize change nothing in hashrate. I get arround 2900 hahes with this config.

550 4g should be ok on V7 with : 27/12/2
550 4g should be ok on V8 with : 28/16/2

higher intensity doesnt mean more hash always



With 27 for example i get only 2800 and if i increase the intensity step by step, then the hashrate increase step by step. So 27 is not the best value for me.
Hashrate is the same with worksize 8 and worksize 12.
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 11:07:05 AM
 #4404

is it important worksize in config ?

i tried 8 and 16 and 12
i think no any effect. any idea ?

it is important.
Which algo?
Which gpu?

stellitev4

RX550 2GB
RX470 4GB
RX570 4GB

it will be wonderful if you write worksize values for the different graphic cards in readme.txt

I can't  because with the same card something that works for Joe, does not mean it will work for you.
You cards maybe cant handle the intensity Joe's cards can.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
samet_9511
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 7


View Profile
October 09, 2018, 11:13:53 AM
 #4405


i know how to set intensity and threads.
i need to know only worksize. I always set 8 to worksize.

I have a farm with 35 rigs: RX550 2GB, RX470 4GB and RX570 4GB
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 11:23:10 AM
 #4406


i know how to set intensity and threads.
i need to know only worksize. I always set 8 to worksize.

I have a farm with 35 rigs: RX550 2GB, RX470 4GB and RX570 4GB

These are my conclusions from lot of testings i made :

Rx550 is always 8 or 12 for 'old' algos, V8 is 16, that you have to test because again (and it is interesting), some say they get better results with 8, but others with the same card say they get better results with 12.
Rx470 and Rx570 is always 8 for 'old' algos, V8 is 16.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 11:24:45 AM
 #4407

OK, so after testing with 18.3.4 and V8 here is the conclusion :

Don't use 18.3.4 if you want to mine V8!

It's something in the V8 code that driver doesn't like, and probably not something i can fix.
I will put this info on the first page.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
GKumaran
Member
**
Offline Offline

Activity: 204
Merit: 10


View Profile
October 09, 2018, 11:49:43 AM
 #4408

is it important worksize in config ?

i tried 8 and 16 and 12
i think no any effect. any idea ?

it is important.
Which algo?
Which gpu?

stellitev4

RX550 2GB
RX470 4GB
RX570 4GB

it will be wonderful if you write worksize values for the different graphic cards in readme.txt

There is a rough template on the first page for some cards and algos
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 11:53:18 AM
 #4409

is it important worksize in config ?

i tried 8 and 16 and 12
i think no any effect. any idea ?

it is important.
Which algo?
Which gpu?

stellitev4

RX550 2GB
RX470 4GB
RX570 4GB

it will be wonderful if you write worksize values for the different graphic cards in readme.txt

There is a rough template on the first page for some cards and algos

Also a google document maintained by users, where one can see tips for settings on various cards and algos :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pH326fwnYWC5Jef2FdF4KnJ4CLj0cwDDtGjrlgekk1A/edit#gid=514064850

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
StaL89
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:07:10 PM
 #4410


have you tried auto intensity for 550?

also it would be nice if you could write your settings
no
for 2gb 1.6.8
550
   { "id" : 6, "intensity" : 27,  "worksize" : 12, "double_threads" : true},
 GPU6 :    504 H/s [T: 49c, RPM: 0, CC: 1050 MHz, MC: 1950 MHz][BUS:4]
560
   { "id" : 7, "intensity" : 27,  "worksize" : 12, "double_threads" : true},
GPU7 :    488 H/s [T: 53c, RPM: 2635, CC: 1050 MHz, MC: 1850 MHz][BUS:2]

for 550 4gb 1.6.7
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "double_threads" : true, "worksize": 12},
 GPU0 :    416 H/s [T: 51c, RPM: 2833, CC: 1090 MHz, MC: 2050 MHz][BUS:1]
same 550\4 in 1.6.8 only 380-390 h\s
Haпишитe ecли нe cлoжнo кaкиe y вac 550? пaмять? и ecли oчeнь нe cлoжнo тaйминги)
camchimonline
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:28:51 PM
 #4411

WOWnero(CryptoNight V2), so CryptoNight V8 is CryptoNight V2?
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:44:57 PM
 #4412

WOWnero(CryptoNight V2), so CryptoNight V8 is CryptoNight V2?

yes lol

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
starmax
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 1


View Profile
October 09, 2018, 02:45:55 PM
 #4413

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:47:14 PM
 #4414

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.

when you set intensity to 0, miner sets worksize, number of threads and intensity automatically

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
starmax
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 69
Merit: 1


View Profile
October 09, 2018, 02:49:32 PM
 #4415

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.

when you set intensity to 0, miner sets worksize, number of threads and intensity automatically

Yup, I knew that, but thought the gpu_conf section overwrote the global settings outside the gpu_conf section.
zafa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:50:04 PM
 #4416

Hello doktor83

I have 1 rig 10 x RX570 8GB and 18.6.1 driver.
My OC settings: 1250 - 2130 - 925 mv
Intens: 56
Double threads on
All cards have same ram (Micron), and bios.

My problem is about hashrates, Some cards are constantly running at low hashrate. I wait about an hour the result does not change. Where am i making a mistake?

GPU0: 1052 H/s [BUS:5]
GPU1: 942 H/s [BUS:9]
GPU2: 905 H/s [BUS:14]
GPU3: 924 H/s [BUS:13]
GPU4: 924 H/s [BUS:4]

GPU5: 1051 H/s [BUS:12]
GPU6: 1052 H/s [BUS:15]
GPU7: 1052 H/s [BUS:1]
GPU8: 1052 H/s [BUS:2]
GPU9: 924 H/s [BUS:3]
Total: 9878 H/s
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:50:35 PM
 #4417

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.

when you set intensity to 0, miner sets worksize, number of threads and intensity automatically

Yup, I knew that, but thought the gpu_conf section overwrote the global settings outside the gpu_conf section.

it should overwrite. maybe it really is a bug Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:52:05 PM
 #4418

Hello doktor83

I have 1 rig 10 x RX570 8GB and 18.6.1 driver.
My OC settings: 1250 - 2130 - 925 mv
Intens: 56
Double threads on
All cards have same ram (Micron), and bios.

My problem is about hashrates, Some cards are constantly running at low hashrate. I wait about an hour the result does not change. Where am i making a mistake?

GPU0: 1052 H/s [BUS:5]
GPU1: 942 H/s [BUS:9]
GPU2: 905 H/s [BUS:14]
GPU3: 924 H/s [BUS:13]
GPU4: 924 H/s [BUS:4]

GPU5: 1051 H/s [BUS:12]
GPU6: 1052 H/s [BUS:15]
GPU7: 1052 H/s [BUS:1]
GPU8: 1052 H/s [BUS:2]
GPU9: 924 H/s [BUS:3]
Total: 9878 H/s


Is this also happening on v 1.6.7 ?

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
zafa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:54:27 PM
 #4419

Hello doktor83

I have 1 rig 10 x RX570 8GB and 18.6.1 driver.
My OC settings: 1250 - 2130 - 925 mv
Intens: 56
Double threads on
All cards have same ram (Micron), and bios.

My problem is about hashrates, Some cards are constantly running at low hashrate. I wait about an hour the result does not change. Where am i making a mistake?

GPU0: 1052 H/s [BUS:5]
GPU1: 942 H/s [BUS:9]
GPU2: 905 H/s [BUS:14]
GPU3: 924 H/s [BUS:13]
GPU4: 924 H/s [BUS:4]

GPU5: 1051 H/s [BUS:12]
GPU6: 1052 H/s [BUS:15]
GPU7: 1052 H/s [BUS:1]
GPU8: 1052 H/s [BUS:2]
GPU9: 924 H/s [BUS:3]
Total: 9878 H/s


Is this also happening on v 1.6.7 ?

Yes.
Xameleon07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 03:27:09 PM
 #4420

Hello. Does not open srbmener 168 on win10 1803? how to fix thank you?
Pages: « 1 ... 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 [221] 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!