Bitcoin Forum
September 26, 2021, 08:02:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 [246] 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235710 times)
hesido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 5


View Profile
October 23, 2018, 10:18:11 PM
 #4901

Adrenalin 18.6.1, Windows 10 1803, 5xRX580 3xRX480

I'm currently stuck at "Initializing OpenCL devices, please wait.. ..." as long as I got my iGPU enabled, once I turn it off it works right away but I would prefer to keep it enabled.

Is there any way to fix this? Tried "--cgpuid 2,3,4....." with the correct bus id numbers and ignoring the iGPU but that also doesn't help


When IGPU is enabled, the GPU ID in Overdrive Tool may be off by one, so you may be applying the OC to the wrong cards, it may make it crash.  Depending on what order the GPU's are in the device manager, you may need to have a different Overclock.bat file.

1632643367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643367
Reply with quote  #2

1632643367
Report to moderator
1632643367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643367
Reply with quote  #2

1632643367
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1632643367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643367
Reply with quote  #2

1632643367
Report to moderator
1632643367
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1632643367

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1632643367
Reply with quote  #2

1632643367
Report to moderator
MaxHa$h
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
October 23, 2018, 10:29:27 PM
 #4902

GPU'S

0 - GIGABYTE AORUS RX 570 4GB
1 - MSI RX570 4GB
2 - SAPPHIRE PULSE MINI ITX RX570 4GB
3 - MSI VEGA 56
4 - GIGABYTE SILVER VEGA 64
5 - XFX VEGA 64
6 - XFX VEGA 56

I also have an all 580 rigs and 550 rigs. will post those settings to hopefully help. so far it appears that the 18.5.1 works better on the 550's than the 18.6.1
my 7x 550 rig is doing between 400-450 per card on v8 (i miss the 480-525  Cry ) on 18.5.1 and but on another one its barely breaking high 3XX's on 18.6.1. I really havent had the time to tweak on V8 but will and will share when i do.

The Mining Garden

https://i.postimg.cc/RhMzGchm/mining-garden.jpg

https://i.postimg.cc/sfczx0Hg/Yolanda-Vega-v8.png

https://i.postimg.cc/HnB1NV8y/yolanda-config.png
rambetiko
Member
**
Offline Offline

Activity: 178
Merit: 10


View Profile
October 23, 2018, 10:46:40 PM
 #4903

GPU'S

0 - GIGABYTE AORUS RX 570 4GB
1 - MSI RX570 4GB
2 - SAPPHIRE PULSE MINI ITX RX570 4GB
3 - MSI VEGA 56
4 - GIGABYTE SILVER VEGA 64
5 - XFX VEGA 64
6 - XFX VEGA 56

I also have an all 580 rigs and 550 rigs. will post those settings to hopefully help. so far it appears that the 18.5.1 works better on the 550's than the 18.6.1
my 7x 550 rig is doing between 400-450 per card on v8 (i miss the 480-525  Cry ) on 18.5.1 and but on another one its barely breaking high 3XX's on 18.6.1. I really havent had the time to tweak on V8 but will and will share when i do.

The Mining Garden








can you share full setup for vega series? ppt, intensity etc. and do you use undervolt reg?  thank you
MaxHa$h
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
October 23, 2018, 11:49:05 PM
 #4904

GPU'S

0 - GIGABYTE AORUS RX 570 4GB
1 - MSI RX570 4GB
2 - SAPPHIRE PULSE MINI ITX RX570 4GB
3 - MSI VEGA 56
4 - GIGABYTE SILVER VEGA 64
5 - XFX VEGA 64
6 - XFX VEGA 56

I also have an all 580 rigs and 550 rigs. will post those settings to hopefully help. so far it appears that the 18.5.1 works better on the 550's than the 18.6.1
my 7x 550 rig is doing between 400-450 per card on v8 (i miss the 480-525  Cry ) on 18.5.1 and but on another one its barely breaking high 3XX's on 18.6.1. I really havent had the time to tweak on V8 but will and will share when i do.

The Mining Garden

https://i.postimg.cc/RhMzGchm/mining-garden.jpg

https://i.postimg.cc/sfczx0Hg/Yolanda-Vega-v8.png

https://i.postimg.cc/HnB1NV8y/yolanda-config.png


can you share full setup for vega series? ppt, intensity etc. and do you use undervolt reg?  thank you

Yes the VEGA's are all registry modded.

OverdriveNTool.ini
Code:

[Profile_13]
Name=VEGA568
GPU_P0=852;900;0
GPU_P1=991;900;0
GPU_P2=1084;900;0
GPU_P3=1138;900;0
GPU_P4=1150;900;0
GPU_P5=1202;900;0
GPU_P6=1212;900;0
GPU_P7=1448;930
Mem_P0=167;900;0
Mem_P1=500;900;0
Mem_P2=700;900;0
Mem_P3=908;930
Fan_Min=10
Fan_Max=4900
Fan_Target=65
Fan_Acoustic=2400
Power_Temp=85
Power_Target=0

[Profile_14]
Name=VEGA64B8
GPU_P0=852;905;0
GPU_P1=991;905;0
GPU_P2=1084;905;0
GPU_P3=1138;905;0
GPU_P4=1150;905;0
GPU_P5=1202;905;0
GPU_P6=1212;905;0
GPU_P7=1442;906
Mem_P0=167;905;0
Mem_P1=500;905;0
Mem_P2=800;905;0
Mem_P3=1095;906
Fan_Min=10
Fan_Max=4900
Fan_Target=66
Fan_Acoustic=2400
Power_Temp=85
Power_Target=0


v8 Config.txt
Code:
{
"cryptonight_type" : "normalv8",
"giveup_limit" : 10,
"main_pool_reconnect" : 600,
"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "threads" : 2},
{ "id" : 1, "intensity" : 54, "worksize" : 8, "threads" : 2},
{ "id" : 2, "intensity" : 53, "worksize" : 8, "threads" : 2},
{ "id" : 3, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 4, "intensity" : 124, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 5, "intensity" : 124, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 6, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

]
}

Force Compute Mode + Disable Crossfire & ULPS in one click [ just copy into note pad and save as a *.reg file, make sure to adjust reg locations for gpu's, i use this on all the rigs not just vega's]
Code:
Windows Registry Editor Version 5.00
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002

 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"EnableUlps"=dword:00000000


Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 132


View Profile
October 24, 2018, 02:45:45 AM
 #4905

Code:
[2018-10-23 19:44:18] GPU0 :    1883 H/s [T: 54c, RPM: 1090, CC: 1474 MHz, MC: 920 MHz][BUS:20]
[2018-10-23 19:44:18] GPU1 :    2099 H/s [T: 60c, RPM: 4803, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:11]
[2018-10-23 19:44:18] GPU2 :    1959 H/s [T: 45c, RPM: 3264, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:8]
[2018-10-23 19:44:18] GPU3 :    1962 H/s [T: 46c, RPM: 3333, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:5]
[2018-10-23 19:44:18] GPU4 :    1817 H/s [T: 51c, RPM: 2404, CC: 1407 MHz, MC: 900 MHz][BUS:14]
[2018-10-23 19:44:18] GPU5 :    2115 H/s [T: 58c, RPM: 4751, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:17]
[2018-10-23 19:44:18] Total:    11835 H/s


2115 and 2100 on both my Vega FEs beast of cards , under 60 degrees too

I had to reboot then turn off HBBC then turn it on again and reboot again and it worked
_ZET_
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 217
Merit: 100


Mining manufacturer & Mining pools


View Profile WWW
October 24, 2018, 03:37:36 AM
 #4906

[Monero mining[

v8 rx 570 and 580.
Can you connect to MiningRigRentals?
Some issues occured...


Bakhtra
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 219
Merit: 100



View Profile
October 24, 2018, 04:56:54 AM
 #4907

Code:
[2018-10-23 19:44:18] GPU0 :    1883 H/s [T: 54c, RPM: 1090, CC: 1474 MHz, MC: 920 MHz][BUS:20]
[2018-10-23 19:44:18] GPU1 :    2099 H/s [T: 60c, RPM: 4803, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:11]
[2018-10-23 19:44:18] GPU2 :    1959 H/s [T: 45c, RPM: 3264, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:8]
[2018-10-23 19:44:18] GPU3 :    1962 H/s [T: 46c, RPM: 3333, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:5]
[2018-10-23 19:44:18] GPU4 :    1817 H/s [T: 51c, RPM: 2404, CC: 1407 MHz, MC: 900 MHz][BUS:14]
[2018-10-23 19:44:18] GPU5 :    2115 H/s [T: 58c, RPM: 4751, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:17]
[2018-10-23 19:44:18] Total:    11835 H/s


2115 and 2100 on both my Vega FEs beast of cards , under 60 degrees too

I had to reboot then turn off HBBC then turn it on again and reboot again and it worked
I try to do that on my rig, but the problem still persist.
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 132


View Profile
October 24, 2018, 05:16:04 AM
 #4908

Code:
[2018-10-23 19:44:18] GPU0 :    1883 H/s [T: 54c, RPM: 1090, CC: 1474 MHz, MC: 920 MHz][BUS:20]
[2018-10-23 19:44:18] GPU1 :    2099 H/s [T: 60c, RPM: 4803, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:11]
[2018-10-23 19:44:18] GPU2 :    1959 H/s [T: 45c, RPM: 3264, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:8]
[2018-10-23 19:44:18] GPU3 :    1962 H/s [T: 46c, RPM: 3333, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:5]
[2018-10-23 19:44:18] GPU4 :    1817 H/s [T: 51c, RPM: 2404, CC: 1407 MHz, MC: 900 MHz][BUS:14]
[2018-10-23 19:44:18] GPU5 :    2115 H/s [T: 58c, RPM: 4751, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:17]
[2018-10-23 19:44:18] Total:    11835 H/s


2115 and 2100 on both my Vega FEs beast of cards , under 60 degrees too

I had to reboot then turn off HBBC then turn it on again and reboot again and it worked
I try to do that on my rig, but the problem still persist.

my steps.... enable hbcc, reboot... disable it .. run miner
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
October 24, 2018, 05:50:31 AM
 #4909


Force Compute Mode + Disable Crossfire & ULPS in one click [ just copy into note pad and save as a *.reg file, make sure to adjust reg locations for gpu's, i use this on all the rigs not just vega's]
Code:
Windows Registry Editor Version 5.00
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002

 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"EnableUlps"=dword:00000000

The --setcomputemode also sets these 3 parameters per gpu, so no need to edit/run a registry file

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
john1010
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 555


View Profile
October 24, 2018, 07:07:15 AM
 #4910

This is one of the best cryptonight miner so far, I tried other cryptonight miner but SRB Miner is the best in all of them, I also notice that the latest version increase the hahsrate of my rx 580 cards, Thanks @doktor83 you're a real doctor of every cryptonight miner here!   Wink
ivomm
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1444
Merit: 1376


All good things to those who wait


View Profile
October 24, 2018, 09:28:32 AM
 #4911

I tried a couple of pools and the payment is 20-30% less than the 2 calculators show (whattomine and https://monerotools.github.io/calculator/). I am yet to try nanopool - is it better than the others?
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
October 24, 2018, 12:22:38 PM
 #4912

Dang this v8 is a completely different animal from v7, keep having to make adjustments. It stresses the cards more than I thought, actually had to add 5 mV to mem voltage. Wondering why my cards were underperforming with pool, realized it's bad to roll with variable difficulty on XMR. Static difficulty tuned to find a share every ~45 sec. is definitely better.
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 556



View Profile
October 24, 2018, 01:10:46 PM
 #4913

Dok, one suggestion for the next release:

Incorporate wattage per algo in the algo file, not just hashrate. Switching pools like MoneroOcean will not pay attention to the power usage of said algo in their profitability calculations. It only looks at the hashrate you've specified per algo and then sets you on what gives you more $.

However, if for example an algo like CNv2 draws 40% more power than CN-Heavy (and it does), this should be included in the profitability calcs. So currently one has two choices:
1/ ignore it an let MO mine whatever makes the highest turnover
2/ tweak your estimated hashrates per algo to approximate real earnings

A little system that would allow you to specify rig power draw per algo would be nice to have so it would automatically adjust profitability and provide weighted hashrate estimations to MoneroOcean.

Makes sense?
Marvell2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 1134
Merit: 132


View Profile
October 24, 2018, 01:11:49 PM
 #4914

I tried a couple of pools and the payment is 20-30% less than the 2 calculators show (whattomine and https://monerotools.github.io/calculator/). I am yet to try nanopool - is it better than the others?
Yeah same here payments are low, my pool hashrates match what i see on srb tho
N2DCRYPT
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 5


View Profile
October 24, 2018, 01:24:01 PM
 #4915

Dok, one suggestion for the next release:

Incorporate wattage per algo in the algo file, not just hashrate. Switching pools like MoneroOcean will not pay attention to the power usage of said algo in their profitability calculations. It only looks at the hashrate you've specified per algo and then sets you on what gives you more $.

However, if for example an algo like CNv2 draws 40% more power than CN-Heavy (and it does), this should be included in the profitability calcs. So currently one has two choices:
1/ ignore it an let MO mine whatever makes the highest turnover
2/ tweak your estimated hashrates per algo to approximate real earnings

A little system that would allow you to specify rig power draw per algo would be nice to have so it would automatically adjust profitability and provide weighted hashrate estimations to MoneroOcean.

Makes sense?

I think you're on the right track, but IMO this isn't work Dok should be doing. Everyone uses different PPTs and is targeting different things. Everyone more than likely has different $/kWh parameters. you've already measured power pull; I'd suggest you simply input different hashrates into the algo file to accommodate power pull. This could be a scale factor, such as simply dividing hashrate by 1.2 or so, even though honestly it's more complicated than that, because people with cheap power won't mind the extra power very much on a profitable algo.
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 770
Merit: 112



View Profile
October 24, 2018, 01:30:13 PM
 #4916

Dok, one suggestion for the next release:

Incorporate wattage per algo in the algo file, not just hashrate. Switching pools like MoneroOcean will not pay attention to the power usage of said algo in their profitability calculations. It only looks at the hashrate you've specified per algo and then sets you on what gives you more $.

However, if for example an algo like CNv2 draws 40% more power than CN-Heavy (and it does), this should be included in the profitability calcs. So currently one has two choices:
1/ ignore it an let MO mine whatever makes the highest turnover
2/ tweak your estimated hashrates per algo to approximate real earnings

A little system that would allow you to specify rig power draw per algo would be nice to have so it would automatically adjust profitability and provide weighted hashrate estimations to MoneroOcean.

Makes sense?

If the power measurement works as it's in HWInfo64 then there would be a lot of error.  I have cards showing 40w and 80w as chip power while actual numbers would be 100w+ for both.

Increasing worksize from 16 to 32 reduces power consumption but also reduces hashrates.  However the efficiency numbers might increase especially for polaris cards.
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1232
Merit: 556



View Profile
October 24, 2018, 01:33:07 PM
 #4917

I think you'd have to provide a manual value. So yeah, it was an idea. Doesn't have to be implemented.

At worst it reminded people that profitability is not merely about income. If you make $10 out of mining XMR and 9$ out of mining XHV, the latter choice would still highly likely net you more as that $1 is more than offset by the 40% higher power cost.
MaxHa$h
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
October 24, 2018, 01:46:15 PM
 #4918


Force Compute Mode + Disable Crossfire & ULPS in one click [ just copy into note pad and save as a *.reg file, make sure to adjust reg locations for gpu's, i use this on all the rigs not just vega's]
Code:
Windows Registry Editor Version 5.00
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002
 
 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002

 
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"KMD_EnableInternalLargePage"=dword:00000002


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"EnableCrossFireAutoLink"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0001]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0003]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0004]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0005]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0006]
"EnableUlps"=dword:00000000


[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0007]
"EnableUlps"=dword:00000000

The --setcomputemode also sets these 3 parameters per gpu, so no need to edit/run a registry file

Damn brotha! you so thoughtful, thank you!  Wink
armanmisdar
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
October 24, 2018, 03:03:41 PM
 #4919

@doktor83

I just want to verify is this a bug in SRBMIner V1.6.8 or not? After 3 days running, my rig suddenly stopped working. And I saw this on the screen:

https://i.imgur.com/0WUCxG9.jpg

The messages stated:
Critical shutdown temperature reached (80C)!!! (I did set "shutdown_temperature" : 80 in my config files)
Shutting down system!

However, if you look at the screen status, none of my GPU reach over 55C

Thank you!
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1764
Merit: 611


View Profile WWW
October 24, 2018, 03:15:05 PM
 #4920

@doktor83

I just want to verify is this a bug in SRBMIner V1.6.8 or not? After 3 days running, my rig suddenly stopped working. And I saw this on the screen:



The messages stated:
Critical shutdown temperature reached (80C)!!! (I did set "shutdown_temperature" : 80 in my config files)
Shutting down system!

However, if you look at the screen status, none of my GPU reach over 55C

Thank you!

If it is because of a bug then it is something in the driver, in ADL part, because miner gets the temperature data from it, and then just makes a simple compare (if adl value > user set value = problem).
This gives me an idea, i will add to the log the value read from ADL if this happens.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 [246] 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!