Bitcoin Forum
January 29, 2020, 09:19:13 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 ... 367 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 232572 times)
StaL89
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:07:10 PM
 #4461


have you tried auto intensity for 550?

also it would be nice if you could write your settings
no
for 2gb 1.6.8
550
   { "id" : 6, "intensity" : 27,  "worksize" : 12, "double_threads" : true},
 GPU6 :    504 H/s [T: 49c, RPM: 0, CC: 1050 MHz, MC: 1950 MHz][BUS:4]
560
   { "id" : 7, "intensity" : 27,  "worksize" : 12, "double_threads" : true},
GPU7 :    488 H/s [T: 53c, RPM: 2635, CC: 1050 MHz, MC: 1850 MHz][BUS:2]

for 550 4gb 1.6.7
   { "id" : 0, "intensity" : 54, "double_threads" : true, "worksize": 12},
 GPU0 :    416 H/s [T: 51c, RPM: 2833, CC: 1090 MHz, MC: 2050 MHz][BUS:1]
same 550\4 in 1.6.8 only 380-390 h\s
Haпишитe ecли нe cлoжнo кaкиe y вac 550? пaмять? и ecли oчeнь нe cлoжнo тaйминги)
1580332753
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1580332753

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1580332753
Reply with quote  #2

1580332753
Report to moderator
1580332753
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1580332753

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1580332753
Reply with quote  #2

1580332753
Report to moderator
1580332753
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1580332753

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1580332753
Reply with quote  #2

1580332753
Report to moderator
The network tries to produce one block per 10 minutes. It does this by automatically adjusting how difficult it is to produce blocks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
camchimonline
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:28:51 PM
 #4462

WOWnero(CryptoNight V2), so CryptoNight V8 is CryptoNight V2?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 611


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:44:57 PM
 #4463

WOWnero(CryptoNight V2), so CryptoNight V8 is CryptoNight V2?

yes lol

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
starmax
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 1


View Profile
October 09, 2018, 02:45:55 PM
 #4464

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 611


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:47:14 PM
 #4465

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.

when you set intensity to 0, miner sets worksize, number of threads and intensity automatically

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
starmax
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 1


View Profile
October 09, 2018, 02:49:32 PM
 #4466

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.

when you set intensity to 0, miner sets worksize, number of threads and intensity automatically

Yup, I knew that, but thought the gpu_conf section overwrote the global settings outside the gpu_conf section.
zafa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:50:04 PM
 #4467

Hello doktor83

I have 1 rig 10 x RX570 8GB and 18.6.1 driver.
My OC settings: 1250 - 2130 - 925 mv
Intens: 56
Double threads on
All cards have same ram (Micron), and bios.

My problem is about hashrates, Some cards are constantly running at low hashrate. I wait about an hour the result does not change. Where am i making a mistake?

GPU0: 1052 H/s [BUS:5]
GPU1: 942 H/s [BUS:9]
GPU2: 905 H/s [BUS:14]
GPU3: 924 H/s [BUS:13]
GPU4: 924 H/s [BUS:4]

GPU5: 1051 H/s [BUS:12]
GPU6: 1052 H/s [BUS:15]
GPU7: 1052 H/s [BUS:1]
GPU8: 1052 H/s [BUS:2]
GPU9: 924 H/s [BUS:3]
Total: 9878 H/s
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 611


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:50:35 PM
 #4468

Hmm, testing with a single Vega56.  Was getting ~2035 with 1.6.7, now getting ~1630 with 1.6.8.  Tried both the Normal and Maxi versions, same results.  Using the 18.6.1 drivers, so not sure what to make of this  Huh

Ok, figured out my issue.  I had intensity: 0 in the config, and specified a GPU-specific intensity (112).  Once I removed the gpu_conf section, it worked perfectly.  Don't know if this is a bug or a change in how inheritance works in the config files.

when you set intensity to 0, miner sets worksize, number of threads and intensity automatically

Yup, I knew that, but thought the gpu_conf section overwrote the global settings outside the gpu_conf section.

it should overwrite. maybe it really is a bug Smiley

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 611


View Profile WWW
October 09, 2018, 02:52:05 PM
 #4469

Hello doktor83

I have 1 rig 10 x RX570 8GB and 18.6.1 driver.
My OC settings: 1250 - 2130 - 925 mv
Intens: 56
Double threads on
All cards have same ram (Micron), and bios.

My problem is about hashrates, Some cards are constantly running at low hashrate. I wait about an hour the result does not change. Where am i making a mistake?

GPU0: 1052 H/s [BUS:5]
GPU1: 942 H/s [BUS:9]
GPU2: 905 H/s [BUS:14]
GPU3: 924 H/s [BUS:13]
GPU4: 924 H/s [BUS:4]

GPU5: 1051 H/s [BUS:12]
GPU6: 1052 H/s [BUS:15]
GPU7: 1052 H/s [BUS:1]
GPU8: 1052 H/s [BUS:2]
GPU9: 924 H/s [BUS:3]
Total: 9878 H/s


Is this also happening on v 1.6.7 ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
zafa
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 136
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 02:54:27 PM
 #4470

Hello doktor83

I have 1 rig 10 x RX570 8GB and 18.6.1 driver.
My OC settings: 1250 - 2130 - 925 mv
Intens: 56
Double threads on
All cards have same ram (Micron), and bios.

My problem is about hashrates, Some cards are constantly running at low hashrate. I wait about an hour the result does not change. Where am i making a mistake?

GPU0: 1052 H/s [BUS:5]
GPU1: 942 H/s [BUS:9]
GPU2: 905 H/s [BUS:14]
GPU3: 924 H/s [BUS:13]
GPU4: 924 H/s [BUS:4]

GPU5: 1051 H/s [BUS:12]
GPU6: 1052 H/s [BUS:15]
GPU7: 1052 H/s [BUS:1]
GPU8: 1052 H/s [BUS:2]
GPU9: 924 H/s [BUS:3]
Total: 9878 H/s


Is this also happening on v 1.6.7 ?

Yes.
Xameleon07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 03:27:09 PM
 #4471

Hello. Does not open srbmener 168 on win10 1803? how to fix thank you?
abg00
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 1


View Profile
October 09, 2018, 03:30:50 PM
 #4472

Haпишитe ecли нe cлoжнo кaкиe y вac 550? пaмять? и ecли oчeнь нe cлoжнo тaйминги)

pm to you not alowed. this topic not for card modifed. i have lot of different card with different memory

a тaйминги пoд paзныe кapты paзныe. пишитe в личкy вoпpocы
abg00
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 220
Merit: 1


View Profile
October 09, 2018, 03:33:41 PM
 #4473

Is this also happening on v 1.6.7 ?

return to 1.6.7 and wait too
same trouble on two rig rx570\micron 8gb cn-heavy

18.3.4 is more stable and high rate then 18.6.1


tvukoman
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 67
Merit: 5


View Profile
October 09, 2018, 03:48:37 PM
 #4474

OK, so after testing with 18.3.4 and V8 here is the conclusion :

Don't use 18.3.4 if you want to mine V8!

It's something in the V8 code that driver doesn't like, and probably not something i can fix.
I will put this info on the first page.

Txs Doktor! That is my problem with small H/s on Vega and 18.3.4  Grin

So, you tested V8 with 18.6.1 and 18.5.1, for Vega 56 is one of these two drivers make better H/s?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 611


View Profile WWW
October 09, 2018, 04:36:02 PM
 #4475

OK, so after testing with 18.3.4 and V8 here is the conclusion :

Don't use 18.3.4 if you want to mine V8!

It's something in the V8 code that driver doesn't like, and probably not something i can fix.
I will put this info on the first page.

Txs Doktor! That is my problem with small H/s on Vega and 18.3.4  Grin

So, you tested V8 with 18.6.1 and 18.5.1, for Vega 56 is one of these two drivers make better H/s?

I am developing always on 18.6.1, but i test on various drivers, 18.5.1 , and 18.5.2 work equally good , i don't know about the power consumption i never measure that.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 700
Merit: 108



View Profile
October 09, 2018, 05:39:45 PM
 #4476

I am developing always on 18.6.1, but i test on various drivers, 18.5.1 , and 18.5.2 work equally good , i don't know about the power consumption i never measure that.

yea 18.5.1,18.5.2 work similar to 18.6.1.  I have tried 18.9.3 and results were similar too.
JJF
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 05:53:23 PM
 #4477

Could anyone help me,when i start the miner with my r9 290 i get the following error:

[2018-10-09 14:48:01] Error CL_LINK_PROGRAM_FAILURE when calling clLinkProgram [ctx->Program] for DeviceID 0 (Thread 0)
[2018-10-09 14:48:01] Error CL_INVALID_PROGRAM when calling clGetProgramBuildInfo for length of build log output for DeviceID 0 (Thread 0)

On top where you have something like : GPU0: Radeon RX 580 Series [ellesmere] [8192 MB][Intensity 56.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 2]

What do you have, [K: 1] or [K: 2] ?

Also driver version?

I've tried both kernels. On both, I have the same error (just as quoted) when compiling the kernel for R290:

Quote
Error CL_LINK_PROGRAM_FAILURE when calling clLinkProgram [ctx->Program] for DeviceID 5 (Thread 10)
Error CL_INVALID_PROGRAM when calling clGetProgramBuildInfo for length of build log output for DeviceID 5 (Thread 10)
Error initing GPU's. Stopping miner process
Driver version is 18.6.1.
SRBMiner v1.6.7 works fine, with no errors at this card.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 611


View Profile WWW
October 09, 2018, 06:29:27 PM
 #4478

I managed to make kernel 1 work with R7 370 cards, thanks to ZaGMaN.
Hashrate is let's call it decent, but it will work on V8 too.

Tomorrow i will upload 1.6.8 fixed for this.
I guess it should work also on Pitcairn, Tahiti and Oland too.


@JJF

Ok, i will try to solve the R9 290 problem somehow.

Which kernel works on 1.6.7 ?
Also which settings did you use?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
ZaGMaN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 06:50:12 PM
 #4479

doktor83
limit of 2 personal messages per day )

Quote
Do you have any other cards, maybe some oldies like r9 290 ? Smiley
no, i have only R9 380
JJF
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
October 09, 2018, 07:10:39 PM
 #4480

@JJF

Ok, i will try to solve the R9 290 problem somehow.

Which kernel works on 1.6.7 ?
Also which settings did you use?

Both kernels - 1 and 2 - works fine with R9 290 on 1.6.7. With almost the same speed.
And I use default settings with one addition - ADL type should be 2 for correct detection

For example, the miner automatically detects my R9 290 for stellitev4 as:
Quote
GPU5: AMD Radeon R9 200 Series [Hawaii] [4096 MB][Intensity 42.0][W: 8][T: 2][K: 2][BUS: 4]

So, I've added in conf file the following setting for this card:
Quote
{ "id" : 5, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 2, "adl_type" : 2, "kernel" : 2}

And it works fine.
Also, if I decide to change kernel from 2 to 1 - it will work fine too with the same hashrate.
Pages: « 1 ... 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 [224] 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 ... 367 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!