Bitcoin Forum
October 28, 2021, 04:19:17 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 ... 366 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235739 times)
dopper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
August 13, 2018, 01:18:43 PM
 #3881

So what behaviour are you currently experiencing? Is the miner crashing and just restarts instead of rebooting?

When both cards work normal and hashrate drops below set parameter for 30 seconds, miner restarts and runs a startup script (to reset cards and apply overdriven settings). When one card goes off (0 h/s), I want computer to restart. Instead, after 30 sec of hashrate drop miner restarts itself and stops at "Loading kernels", because one card halted and needs to restart (i use switch-radeon-gpu instead of devcon).

Thats it. Windows running (i have hardware watchdog to restart it if pc freezes), srbminer process running (the same watchdog monitors it), pc hangs only after i try to end sbrminer task in taskmanager
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1635394757
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635394757

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635394757
Reply with quote  #2

1635394757
Report to moderator
1635394757
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635394757

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635394757
Reply with quote  #2

1635394757
Report to moderator
1635394757
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1635394757

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1635394757
Reply with quote  #2

1635394757
Report to moderator
dopper
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
August 13, 2018, 01:34:09 PM
 #3882

I think what you are seeing is the miner restarting because the rig speed is falling before the minimum that you have set.  So I would create a startup script and put in the --resetvega so it will fully reset the cards. 

hm.. it should help, thank you.

so reboot_script to work i need to remove min_speed parameter?
4ward
Member
**
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 18


View Profile
August 13, 2018, 01:42:09 PM
 #3883


Try Forager - Multi-algo switching miner for AMD/NVIDIA/CPU

Continuously developed, with largest selection and latest versions of miners and algos.
Highly configurable, Integrated Afterburner support for power usage and profit calculation

SRBMiner support included Wink

DeshaCAM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
August 13, 2018, 05:10:27 PM
 #3884

Za doktora. Ograničen sam na dve poruke dnevno, pa moram ovde da napišem.
Ne prijavljije grešku, jednostvano se posle par sek ugasi majner, ne dođe ni do momenta učitavanja kernela ...

Ovaj deo u bat
SRBMiner-CN.exe --sendallstales --config config-normalv7.txt --pools pools-algoswitch.txt --usealgoswitching

... jel treba da stoji i --config config-heavy.txt   Huh  Jer je i heavy algo inicijalizovan u algos.txt

i da li za ovaj deo u bat  --pools pools-algoswitch.txt  treba da imam i takav txt fajl u folderu majnera koji bi se zvao pools-algoswitch.txt imam samo algos.txt
jasonyslai
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 14, 2018, 01:56:59 AM
 #3885

Hi, Thanks for this awesome miner!
But two of rigs throws the following issue today and restarted :
"The Interactive Services Detection service terminated with the following error: Incorrect function."

- <EventData>
  <Data Name="param1">Interactive Services Detection</Data>
  <Data Name="param2">%%1</Data>
  <Binary>5500490030004400650074006500630074000000</Binary>
  </EventData>
  </Event>

Is that any solution for this issue =)?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 614


View Profile WWW
August 14, 2018, 05:03:52 AM
 #3886

Something is wrong, when trying to force haven (only adding this algo to algos.txt) it says it cannot login the user to the pool (using monero ocean + enablealgoswitching parameter). With bittube and v7 it works fine. I see haven listed on their website, so why is it not working?

you are using your Monero wallet for login, not haven, right ?

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
August 14, 2018, 10:43:58 AM
 #3887

Something is wrong, when trying to force haven (only adding this algo to algos.txt) it says it cannot login the user to the pool (using monero ocean + enablealgoswitching parameter). With bittube and v7 it works fine. I see haven listed on their website, so why is it not working?

you are using your Monero wallet for login, not haven, right ?

Exactly. Since the payment are done in XMR, I figured it would be the right thing to do. Also, for bittube it works just fine. Also wrote to moneroocean team on discord and you replied, but that solution is already applied from the beginning.

L.E. Nevermind, it works now, it seems that it must first start in normalv7, then pool will request the most profitable coin, and it was able to switch to haven.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 614


View Profile WWW
August 14, 2018, 11:50:47 AM
 #3888

Something is wrong, when trying to force haven (only adding this algo to algos.txt) it says it cannot login the user to the pool (using monero ocean + enablealgoswitching parameter). With bittube and v7 it works fine. I see haven listed on their website, so why is it not working?

you are using your Monero wallet for login, not haven, right ?

Exactly. Since the payment are done in XMR, I figured it would be the right thing to do. Also, for bittube it works just fine. Also wrote to moneroocean team on discord and you replied, but that solution is already applied from the beginning.

L.E. Nevermind, it works now, it seems that it must first start in normalv7, then pool will request the most profitable coin, and it was able to switch to haven.

You can start it with any algo, haven, stellite doesn't matter, it will switch to the algo the pool requested when connected.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
abg00
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 287
Merit: 1


View Profile
August 14, 2018, 11:57:08 AM
 #3889

Hi Dok
Can i use gpu0123 with normalv7 and gpu456 with heavy? need run two copy of miner? or add in config two section for different algo? use 1.6.6 now
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 614


View Profile WWW
August 14, 2018, 12:03:19 PM
 #3890

Hi Dok
Can i use gpu0123 with normalv7 and gpu456 with heavy? need run two copy of miner? or add in config two section for different algo? use 1.6.6 now

If you want to do algo switching then you must do it in config files, if you want to mine 'normally' you can do it either way.

SRBMiner-CN.exe --ccryptonighttype normalv7 --cgpuid 0,1,2,3 --cgpuintensity 0,0,0,0 --cgputhreads 2,2,2,2 --cpool POOL --cwallet WALLET --cpassword x --sendallstales

SRBMiner-CN.exe --ccryptonighttype heavy --cgpuid 4,5,6 --cgpuintensity 0,0,0 --cgputhreads 2,2,2 --cpool POOL --cwallet WALLET --cpassword x --sendallstales


SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
mokrejbandita
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
August 14, 2018, 12:13:48 PM
 #3891

Any1 experiencing problem, that after couple of hours using algoswitching, when the algo is changed from normal v7 to heavy/bittube/have etc, the hashrate becomes lower? It happens with all my rigs (vega, 570, 480, 580). Using auto intensity. When I see lower hashrate, quit the miner, run it again, the hashrate becomes normal again.

Any ideas? Thank you.
kyogi14
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
August 14, 2018, 01:36:16 PM
 #3892

Whats a good setting for intensity and threads with rx 480?  I can get 1000h/s on castxmr but on srb i am getting around 850-865.  My vegas are looking great though >2000.
justoiurii
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 103
Merit: 0


View Profile
August 14, 2018, 03:44:29 PM
 #3893

Whats a good setting for intensity and threads with rx 480?  I can get 1000h/s on castxmr but on srb i am getting around 850-865.  My vegas are looking great though >2000.
my SRB intensity is 55 and I get 1010 h/s with bc drivers

ikyo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
August 14, 2018, 04:16:35 PM
 #3894

Hi, Thanks for this awesome miner!
But two of rigs throws the following issue today and restarted :
"The Interactive Services Detection service terminated with the following error: Incorrect function."

- <EventData>
  <Data Name="param1">Interactive Services Detection</Data>
  <Data Name="param2">%%1</Data>
  <Binary>5500490030004400650074006500630074000000</Binary>
  </EventData>
  </Event>

Is that any solution for this issue =)?

Did the miner completely crash or just a speed drop?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 614


View Profile WWW
August 14, 2018, 06:10:59 PM
 #3895

Hi, Thanks for this awesome miner!
But two of rigs throws the following issue today and restarted :
"The Interactive Services Detection service terminated with the following error: Incorrect function."

- <EventData>
  <Data Name="param1">Interactive Services Detection</Data>
  <Data Name="param2">%%1</Data>
  <Binary>5500490030004400650074006500630074000000</Binary>
  </EventData>
  </Event>

Is that any solution for this issue =)?

I'm not sure this is miner related at all as :

Interactive Services Detection (the blinking button on the taskbar). Blinking button on the taskbar Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
jasonyslai
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
August 15, 2018, 01:33:03 AM
 #3896

Hi, Thanks for this awesome miner!
But two of rigs throws the following issue today and restarted :
"The Interactive Services Detection service terminated with the following error: Incorrect function."

- <EventData>
  <Data Name="param1">Interactive Services Detection</Data>
  <Data Name="param2">%%1</Data>
  <Binary>5500490030004400650074006500630074000000</Binary>
  </EventData>
  </Event>

Is that any solution for this issue =)?

Did the miner completely crash or just a speed drop?

Hi ikyo, the rigs restarted itself. It seems like a blue screen crash error.

Hi doktor,
  I have no idea =(..The latest event log of two rigs show exactly the same error message and restarted.
  They are running fine so far after the crash.
   
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
August 15, 2018, 04:11:08 PM
 #3897

hi everyone, I feel it is strange that my RXs 470 nitro + 8gb are making 920 h/s at CN Heavy, and only 860 H/s at Normal V7..increasing intensity won't help..any thoughts? SRB 1.6.6
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1806
Merit: 614


View Profile WWW
August 15, 2018, 07:25:34 PM
 #3898

I added a full copy paste example on how to use algo switching on Monero Ocean.
Check it out on the first page

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
Elder III
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 274


View Profile
August 15, 2018, 09:06:50 PM
 #3899

I added a full copy paste example on how to use algo switching on Monero Ocean.
Check it out on the first page


Thanks for sharing that, it will save a fair bit of time for those interested in testing it out. Smiley
bucah
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
August 16, 2018, 04:46:01 AM
 #3900

Hi all,

I was wondering why some of my vegas have lower hashrate of up to 300Hs compare with others when mining fast algo?

[2018-08-16 11:38:54] Pool sent a new job (ID: LiMmZRHeK8LOjapQjqJ67poFTTn0) [fast]
[2018-08-16 11:38:54] GPU0 :    3742 H/s [T: 55c, RPM: 2079, CC: 1407 MHz, MC: 950 MHz][BUS:7]
[2018-08-16 11:38:54] GPU1 :    3553 H/s [T: 52c, RPM: 2993, CC: 1407 MHz, MC: 950 MHz][BUS:16]
[2018-08-16 11:38:54] GPU2 :    3868 H/s [T: 58c, RPM: 4273, CC: 1407 MHz, MC: 950 MHz][BUS:10]
[2018-08-16 11:38:54] GPU3 :    4062 H/s [T: 57c, RPM: 4081, CC: 1408 MHz, MC: 1100 MHz][BUS:13]
[2018-08-16 11:38:54] GPU4 :    3891 H/s [T: 58c, RPM: 3357, CC: 1407 MHz, MC: 950 MHz][BUS:3]
[2018-08-16 11:38:54] Total:    19116 H/s

When mining the other algos there is no significant different
Pages: « 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 [195] 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 ... 366 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!