Bitcoin Forum
October 18, 2018, 07:25:30 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 [173] 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 ... 235 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.6.8 - V8 & algo switching  (Read 113380 times)
treanski
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 106


ONe Social Network.


View Profile
July 14, 2018, 09:57:41 PM
 #3441

guy, I am trying to run some rx580 4gb on bittube, anyone have any luck with these? Running dual threads in auto intensity.

1. yes mienr runs fine on bittubev2
2. dont use autointensity...

112/16 for v7, 56/8 for heavy

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539890730
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539890730

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539890730
Reply with quote  #2

1539890730
Report to moderator
JacksCoins
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 11:02:46 PM
 #3442

Hi,

Been using the miner for couple of days now and i dunno what it is but it looks like its getting tired.
It starts hopefull at decent hashrate but gets slower and slower the longer the miner is running.

Here are some examples taken from the miner screen:

Code:
[2018-07-13 22:56:10] Total:    5625 H/s
[2018-07-14 05:43:35] Total:    5415 H/s
[2018-07-14 13:07:55] Total:    5318 H/s
[2018-07-14 15:31:56] Total:    5256 H/s
[2018-07-14 15:38:07] Total:    5167 H/s

I then rebooted the miner and restarted the software and again it started decent while dropping the longer its running.
so i then did another reboot (now shutting down and cutting power before rebooting) but now its looking even more dramatic. Hashrate is now around 4.75Kh/s and is not going up where it should be around 5.6kh/s

(edit) Running window 10
Using 6x ASUS RX 580 dual OC 8Gb cards.
driver: Crimson blockchain driver
Bios stepping modded for ethash.
Core: 1150
Core voltage: 900
Mem: 2160
Mem voltage: 950

Any suggestions why its getting slower all the time?

BR Jack
xoplo82
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 14, 2018, 11:20:07 PM
 #3443

hi could you make big change since v1.6.0 ? it make err on my shappire rx550 4gb when use manually vga config, always show like this and srb miner get close :

[2018-07-14 21:41:38] Miner version: 1.6.4
[2018-07-14 21:41:38] Windows version: 6.1 build 7601
[2018-07-14 21:41:39] Video driver version: 22.19.659.1
[2018-07-14 21:41:40] AMD Platform ID: 0
[2018-07-14 21:41:40] AMD platform FOUND
[2018-07-14 21:41:40] Found 5 AMD devices
[2018-07-14 21:41:40] CPU AES-NI: FALSE
[2018-07-14 21:41:40] GPU0: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 1]
[2018-07-14 21:41:40] GPU1: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 4]
[2018-07-14 21:41:40] GPU2: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 5]
[2018-07-14 21:41:40] GPU3: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 3]
[2018-07-14 21:41:40] GPU4: Radeon RX 550 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 24.0][W: 16][T: 2][K: 1][BUS: 2]
[2018-07-14 21:41:40] ADL is enabled
[2018-07-14 21:41:40] Cryptonight Italo mode enabled
[2018-07-14 21:41:40] DevFee pool SET
[2018-07-14 21:41:40] DevFee address SET
[2018-07-14 21:41:40] Starting init of mining threads
[2018-07-14 21:41:41] Loading kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
[2018-07-14 21:41:42] Loading kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
[2018-07-14 21:41:44] Loading kernel for DEVICE BUS ID 4 ...
[2018-07-14 21:41:45] Loading kernel for DEVICE BUS ID 4 ...
[2018-07-14 21:41:47] Loading kernel for DEVICE BUS ID 5 ...
[2018-07-14 21:41:48] Loading kernel for DEVICE BUS ID 5 ...
[2018-07-14 21:41:50] Loading kernel for DEVICE BUS ID 3 ...
[2018-07-14 21:41:51] Loading kernel for DEVICE BUS ID 3 ...
[2018-07-14 21:41:53] Loading kernel for DEVICE BUS ID 2 ...
[2018-07-14 21:41:53] Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram for DeviceID 4 (Thread 8 )
[2018-07-14 21:41:53] Error initing GPU's. Stopping miner process
[2018-07-14 21:41:53] Stopping miner process


everyone help me please why this happen on SRB v1.6.2-1.6.4, on old version is work fine on all algo cnv7 cn7 lite heavy, but with new version getting err on close my SRB, my config is like this on win7x64 driver beta blockchain :

{
"cryptonight_type" : "italo",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,
*"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */
}
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 562


View Profile WWW
July 15, 2018, 05:17:09 AM
 #3444

hi could you make big change since v1.6.0 ? it make err on my shappire rx550 4gb when use manually vga config, always show like this and srb miner get close :

[2018-07-14 21:41:38] Miner version: 1.6.4
[2018-07-14 21:41:38] Windows version: 6.1 build 7601
[2018-07-14 21:41:39] Video driver version: 22.19.659.1
[2018-07-14 21:41:40] AMD Platform ID: 0
[2018-07-14 21:41:40] AMD platform FOUND
[2018-07-14 21:41:40] Found 5 AMD devices
[2018-07-14 21:41:40] CPU AES-NI: FALSE
[2018-07-14 21:41:40] GPU0: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 1]
[2018-07-14 21:41:40] GPU1: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 4]
[2018-07-14 21:41:40] GPU2: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 5]
[2018-07-14 21:41:40] GPU3: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 3]
[2018-07-14 21:41:40] GPU4: Radeon RX 550 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 24.0][W: 16][T: 2][K: 1][BUS: 2]
[2018-07-14 21:41:40] ADL is enabled
[2018-07-14 21:41:40] Cryptonight Italo mode enabled
[2018-07-14 21:41:40] DevFee pool SET
[2018-07-14 21:41:40] DevFee address SET
[2018-07-14 21:41:40] Starting init of mining threads
[2018-07-14 21:41:41] Loading kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
[2018-07-14 21:41:42] Loading kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
[2018-07-14 21:41:44] Loading kernel for DEVICE BUS ID 4 ...
[2018-07-14 21:41:45] Loading kernel for DEVICE BUS ID 4 ...
[2018-07-14 21:41:47] Loading kernel for DEVICE BUS ID 5 ...
[2018-07-14 21:41:48] Loading kernel for DEVICE BUS ID 5 ...
[2018-07-14 21:41:50] Loading kernel for DEVICE BUS ID 3 ...
[2018-07-14 21:41:51] Loading kernel for DEVICE BUS ID 3 ...
[2018-07-14 21:41:53] Loading kernel for DEVICE BUS ID 2 ...
[2018-07-14 21:41:53] Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram for DeviceID 4 (Thread 8 )
[2018-07-14 21:41:53] Error initing GPU's. Stopping miner process
[2018-07-14 21:41:53] Stopping miner process


everyone help me please why this happen on SRB v1.6.2-1.6.4, on old version is work fine on all algo cnv7 cn7 lite heavy, but with new version getting err on close my SRB, my config is like this on win7x64 driver beta blockchain :

{
"cryptonight_type" : "italo",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,
*"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */
}


you got an error, there is a * before "gpu_conf".

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
xoplo82
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 08:42:32 AM
 #3445

hi could you make big change since v1.6.0 ? it make err on my shappire rx550 4gb when use manually vga config, always show like this and srb miner get close :

[2018-07-14 21:41:38] Miner version: 1.6.4
[2018-07-14 21:41:38] Windows version: 6.1 build 7601
[2018-07-14 21:41:39] Video driver version: 22.19.659.1
[2018-07-14 21:41:40] AMD Platform ID: 0
[2018-07-14 21:41:40] AMD platform FOUND
[2018-07-14 21:41:40] Found 5 AMD devices
[2018-07-14 21:41:40] CPU AES-NI: FALSE
[2018-07-14 21:41:40] GPU0: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 1]
[2018-07-14 21:41:40] GPU1: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 4]
[2018-07-14 21:41:40] GPU2: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 5]
[2018-07-14 21:41:40] GPU3: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 3]
[2018-07-14 21:41:40] GPU4: Radeon RX 550 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 24.0][W: 16][T: 2][K: 1][BUS: 2]
[2018-07-14 21:41:40] ADL is enabled
[2018-07-14 21:41:40] Cryptonight Italo mode enabled
[2018-07-14 21:41:40] DevFee pool SET
[2018-07-14 21:41:40] DevFee address SET
[2018-07-14 21:41:40] Starting init of mining threads
[2018-07-14 21:41:41] Loading kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
[2018-07-14 21:41:42] Loading kernel for DEVICE BUS ID 1 ...
[2018-07-14 21:41:44] Loading kernel for DEVICE BUS ID 4 ...
[2018-07-14 21:41:45] Loading kernel for DEVICE BUS ID 4 ...
[2018-07-14 21:41:47] Loading kernel for DEVICE BUS ID 5 ...
[2018-07-14 21:41:48] Loading kernel for DEVICE BUS ID 5 ...
[2018-07-14 21:41:50] Loading kernel for DEVICE BUS ID 3 ...
[2018-07-14 21:41:51] Loading kernel for DEVICE BUS ID 3 ...
[2018-07-14 21:41:53] Loading kernel for DEVICE BUS ID 2 ...
[2018-07-14 21:41:53] Error CL_BUILD_PROGRAM_FAILURE when calling clBuildProgram for DeviceID 4 (Thread 8 )
[2018-07-14 21:41:53] Error initing GPU's. Stopping miner process
[2018-07-14 21:41:53] Stopping miner process


everyone help me please why this happen on SRB v1.6.2-1.6.4, on old version is work fine on all algo cnv7 cn7 lite heavy, but with new version getting err on close my SRB, my config is like this on win7x64 driver beta blockchain :

{
"cryptonight_type" : "italo",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,
*"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */
}


you got an error, there is a * before "gpu_conf".

sorry mistake type the real config is right without "*" and result log file as i type above. it working fine if use intensity 0 without gpu_conf but hast result very bad lost about 30%.
ChillyRide
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 21
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 10:42:37 AM
 #3446

New 18.7.1 AMD Drivers, SBR 1.6.4, Normalv7 algo dont work.
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 05:34:33 PM
 #3447


[2018-07-14 21:41:40] GPU0: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 1]
[2018-07-14 21:41:40] GPU1: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 4]
[2018-07-14 21:41:40] GPU2: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 5]
[2018-07-14 21:41:40] GPU3: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 3]
[2018-07-14 21:41:40] GPU4: Radeon RX 550 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 24.0][W: 16][T: 2][K: 1][BUS: 2]


{
"cryptonight_type" : "italo",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,
*"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]



You have worksize 16 for RX 550.
Your pagefile must be at least 16 GB size
Delete everything inside Cache folder SRBMiner/Cache

Use:

   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2}

If it do not work change to:

   { "id" : 0, "intensity" : 12, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 12, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 24, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 24, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 24, "worksize" : 8, "threads" : 2}

If it works this way increase intensity one by one & test
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 0


View Profile
July 15, 2018, 06:13:15 PM
 #3448

Hi,

Been using the miner for couple of days now and i dunno what it is but it looks like its getting tired.
It starts hopefull at decent hashrate but gets slower and slower the longer the miner is running.

Here are some examples taken from the miner screen:

Code:
[2018-07-13 22:56:10] Total:    5625 H/s
[2018-07-14 05:43:35] Total:    5415 H/s
[2018-07-14 13:07:55] Total:    5318 H/s
[2018-07-14 15:31:56] Total:    5256 H/s
[2018-07-14 15:38:07] Total:    5167 H/s

I then rebooted the miner and restarted the software and again it started decent while dropping the longer its running.
so i then did another reboot (now shutting down and cutting power before rebooting) but now its looking even more dramatic. Hashrate is now around 4.75Kh/s and is not going up where it should be around 5.6kh/s

(edit) Running window 10
Using 6x ASUS RX 580 dual OC 8Gb cards.
driver: Crimson blockchain driver
Bios stepping modded for ethash.
Core: 1150
Core voltage: 900
Mem: 2160
Mem voltage: 950

Any suggestions why its getting slower all the time?

BR Jack

Check the temperature of all cards, are all going down or it is one only?
Set memory speed to 2050 MHz & test if it happens again.
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 10


View Profile
July 16, 2018, 12:46:23 AM
 #3449

Trying to run 2 rx480 8gb Samsung cards tried auto intensity, 56, 40 , 45....but I cant get these cards over 300h/s on heavy...running same cards on another rig hash 1000ish , increase virtual to 80k but still no go, any words of wisdom?
xoplo82
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 16, 2018, 04:00:32 AM
 #3450


[2018-07-14 21:41:40] GPU0: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 1]
[2018-07-14 21:41:40] GPU1: Radeon(TM) RX 460 Graphics [Baffin] [2048 MB][Intensity 15.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 4]
[2018-07-14 21:41:40] GPU2: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 5]
[2018-07-14 21:41:40] GPU3: Radeon RX 560 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 28.0][W: 8][T: 2][K: 1][BUS: 3]
[2018-07-14 21:41:40] GPU4: Radeon RX 550 Series [Baffin] [4096 MB][Intensity 24.0][W: 16][T: 2][K: 1][BUS: 2]


{
"cryptonight_type" : "italo",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,
*"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]



You have worksize 16 for RX 550.
Your pagefile must be at least 16 GB size
Delete everything inside Cache folder SRBMiner/Cache

Use:

   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2}

If it do not work change to:

   { "id" : 0, "intensity" : 12, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 12, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 24, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 24, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 24, "worksize" : 8, "threads" : 2}

If it works this way increase intensity one by one & test


thanks for your attention, i have try your config and same SRB miner close after loading kernel, it only work if i disable gpu_conf and use auto intensity to 0, i use that config before on srb v1.6.0 and before work fine with gpu_conf manually
Kgonla
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 89
Merit: 0


View Profile
July 16, 2018, 06:44:50 AM
 #3451


Use:

   { "id" : 0, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 15, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 2, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 3, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 4, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2}



Quote
thanks for your attention, i have try your config and same SRB miner close after loading kernel, it only work if i disable gpu_conf and use auto intensity to 0, i use that config before on srb v1.6.0 and before work fine with gpu_conf manually

I think I found the problem.
In the last line add a comma, like this:
   { "id" : 4, "intensity" : 28, "worksize" : 8, "threads" : 2},

zot57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 141
Merit: 0


View Profile
July 16, 2018, 09:39:02 AM
 #3452

Anyone noticed how miner1.6.4 and amd drivers 18.6.1 don't work well together on amd rx 580 on Heavy algo. I get half of hashrate than when using amd blockchain drivers.
Blockchain drivers are still the best Smiley strange how AMD couldn't develop new functional drivers in all this time.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 562


View Profile WWW
July 16, 2018, 10:29:44 AM
 #3453

Anyone noticed how miner1.6.4 and amd drivers 18.6.1 don't work well together on amd rx 580 on Heavy algo. I get half of hashrate than when using amd blockchain drivers.
Blockchain drivers are still the best Smiley strange how AMD couldn't develop new functional drivers in all this time.

18.6.1 is good for CN V7 on Vega cards, gives the most hash. While is worse on heavy than BC for example.
Amd stuff.. It is nearly impossible to make a miner that works good on every driver.

So that's why people shouldn't switch drivers every time a new one comes out, just stick to the one that's working.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
SpceGhst
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 1


View Profile
July 16, 2018, 10:55:37 AM
 #3454

Trying to run 2 rx480 8gb Samsung cards tried auto intensity, 56, 40 , 45....but I cant get these cards over 300h/s on heavy...running same cards on another rig hash 1000ish , increase virtual to 80k but still no go, any words of wisdom?

Try 18.3.4 driver.  Make sure Crossfire is off and cards are in compute mode.  Avoid Windows 1803 build.

All of my 480/8 get 900 or better on 2 different rigs with this config.
ripcurrent
Member
**
Offline Offline

Activity: 150
Merit: 10


View Profile
July 16, 2018, 05:19:58 PM
 #3455

Trying to run 2 rx480 8gb Samsung cards tried auto intensity, 56, 40 , 45....but I cant get these cards over 300h/s on heavy...running same cards on another rig hash 1000ish , increase virtual to 80k but still no go, any words of wisdom?

Try 18.3.4 driver.  Make sure Crossfire is off and cards are in compute mode.  Avoid Windows 1803 build.

All of my 480/8 get 900 or better on 2 different rigs with this config.


Thank you...the compute mode did it, you allowed me to keep some hair on my head..lol...thanks again
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 562


View Profile WWW
July 16, 2018, 07:33:48 PM
 #3456

Trying to run 2 rx480 8gb Samsung cards tried auto intensity, 56, 40 , 45....but I cant get these cards over 300h/s on heavy...running same cards on another rig hash 1000ish , increase virtual to 80k but still no go, any words of wisdom?

Try 18.3.4 driver.  Make sure Crossfire is off and cards are in compute mode.  Avoid Windows 1803 build.

All of my 480/8 get 900 or better on 2 different rigs with this config.


Thank you...the compute mode did it, you allowed me to keep some hair on my head..lol...thanks again

Added info in tips section here on how to turn off crossfire and switch to compute mode.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 562


View Profile WWW
July 16, 2018, 07:34:33 PM
 #3457

Can someone with 550 and 560 cards tell me which config is the best for V7 and Heavy ?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
abg00
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 0


View Profile
July 16, 2018, 08:05:49 PM
 #3458

Can someone with 550 and 560 cards tell me which config is the best for V7 and Heavy ?
560 card work poor. not stable rate

heavy config for 560\4g

"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 1, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 2, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 3, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 4, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 5, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 6, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 7, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 8, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 9, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 10, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
   { "id" : 11, "intensity" : 26, "double_threads" : true, "persistent_memory" : true},
]


v7 config for 550\2g int 26 for card with monitor

"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 26, "double_threads" : true},
   { "id" : 1, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
   { "id" : 2, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
   { "id" : 3, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
   { "id" : 4, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
   { "id" : 5, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
    { "id" : 6, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
   { "id" : 7, "intensity" : 27, "double_threads" : true},
]
dov17
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
July 16, 2018, 08:20:27 PM
 #3459

Can someone with 550 and 560 cards tell me which config is the best for V7 and Heavy ?
RX552
FAST               { "id" : 0, "intensity" : 21.5, "worksize" : 12, "threads" : 2}
HEAVY/BITTUBE { "id" : 0, "intensity" : 14, "worksize" : 12, "threads" : 2}
Normal V7      { "id" : 0, "intensity" : 27.5, "worksize" : 12, "threads" : 2}
litev7               { "id" : 0, "intensity" : 45, "worksize" : 12, "threads" : 2}
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 562


View Profile WWW
July 16, 2018, 08:24:28 PM
 #3460

Can someone with 550 and 560 cards tell me which config is the best for V7 and Heavy ?
RX552
FAST               { "id" : 0, "intensity" : 21.5, "worksize" : 12, "threads" : 2}
HEAVY/BITTUBE { "id" : 0, "intensity" : 14, "worksize" : 12, "threads" : 2}
Normal V7      { "id" : 0, "intensity" : 27.5, "worksize" : 12, "threads" : 2}
litev7               { "id" : 0, "intensity" : 45, "worksize" : 12, "threads" : 2}

Thanks, could you tell me the hashrate too?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 [173] 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 ... 235 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!