Bitcoin Forum
August 11, 2022, 04:57:12 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... 1426 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586767 times)
jesterRPG
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 30, 2016, 03:54:13 AM
 #2441

Claymore, can you please post the SHA or MD5 verification for your releases.

I am getting some virus warnings and want to make sure its safe.



https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg14501589#msg14501589
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
KL0nLutiy
Member
**
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 10


View Profile
May 30, 2016, 06:45:52 AM
 #2442

Hello, I have r9 270x 2GB, when I start the miner it show in MSI Afterburner that gpu load on 0-1% only. Tried drivers 15.12 and 15.7.1. OS: windows 10. Is it OK and it must be like this, or I am doing something wrong? Also added variables:
Code:
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

just curious.... did you begin those commands with "setx" ?
Of course I do )) Maybe someone had the same problem?

icelove
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 711
Merit: 270



View Profile
May 30, 2016, 07:05:08 AM
 #2443

dose any one find a DCR block in pool.  maybe this is a bug. i had never find a DCR block in pool. Huh Huh Huh Huh Huh
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 30, 2016, 07:11:20 AM
 #2444

Hello, I have r9 270x 2GB, when I start the miner it show in MSI Afterburner that gpu load on 0-1% only. Tried drivers 15.12 and 15.7.1. OS: windows 10. Is it OK and it must be like this, or I am doing something wrong? Also added variables:
Code:
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

just curious.... did you begin those commands with "setx" ?
Of course I do )) Maybe someone had the same problem?

if you have 2GB cards, Claymore's guide suggest you do the following:

1. setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
2. at least 16GB Windows Virtual Memory
3. Catalyst 15.12

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
osnwt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 353
Merit: 251


View Profile
May 30, 2016, 07:50:20 AM
 #2445

I use the Monitoring Utility and display it on a large TV panel to monitor my rigs, and would want to maximize the entire screen.

For those who may be interested: as a first try of writing javascript applications (I never did that) I wrote a small web app using nodejs that provides the same web page as Claymore's utility.

The advantage is that my app runs on any OS under nodejs (I wrote it on Mac, tested later on Linux, and now it also runs on Windows with no changes at all). And that will be open source, I am going to put it on github later when time permits. Anyone is free to change the source and/or update web page templates to do anything he wants. Honestly, I wish someone with designer skills updates the template so it will look cool on mobile screens with variable screen sizes.

Sorry, short of time now, but here is how it looks like at the moment:

pehoko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 100


View Profile
May 30, 2016, 10:08:33 AM
 #2446

How to save miner info settings - IP, port, hashrate? Each time it start I have to refill input?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 30, 2016, 10:26:15 AM
 #2447

How to save miner info settings - IP, port, hashrate? Each time it start I have to refill input?

Manager saves settings when you close it, of course if it has rights to write to "Options.ini" file in its own directory. So it will not save settings if you reset PC.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
KL0nLutiy
Member
**
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 10


View Profile
May 30, 2016, 11:43:48 AM
 #2448

Hello, I have r9 270x 2GB, when I start the miner it show in MSI Afterburner that gpu load on 0-1% only. Tried drivers 15.12 and 15.7.1. OS: windows 10. Is it OK and it must be like this, or I am doing something wrong? Also added variables:
Code:
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

just curious.... did you begin those commands with "setx" ?
Of course I do )) Maybe someone had the same problem?

if you have 2GB cards, Claymore's guide suggest you do the following:

1. setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
2. at least 16GB Windows Virtual Memory
3. Catalyst 15.12


So I did it. Miner can find the shares, but gpu load on 0-1% and it can find near to 20 shares per hour. I think it is little amount.

pehoko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 100


View Profile
May 30, 2016, 01:57:50 PM
 #2449

How to save miner info settings - IP, port, hashrate? Each time it start I have to refill input?

Manager saves settings when you close it, of course if it has rights to write to "Options.ini" file in its own directory. So it will not save settings if you reset PC.
Well options.ini have only few rows, I don't know what to write or save.
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
May 30, 2016, 02:12:28 PM
 #2450

How to save miner info settings - IP, port, hashrate? Each time it start I have to refill input?

Manager saves settings when you close it, of course if it has rights to write to "Options.ini" file in its own directory. So it will not save settings if you reset PC.
Well options.ini have only few rows, I don't know what to write or save.

Who said that you have to write anything there?
1. Open Manager.
2. Add rigs in it.
3. Close Manager.
4. Open Manager. Rigs must be there. If it works, I don't understand why you asked this question. If not, you have no rights to write to Manager's directory, run it as admin.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
dannygroove
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306
Merit: 250



View Profile WWW
May 30, 2016, 02:13:48 PM
 #2451

How to save miner info settings - IP, port, hashrate? Each time it start I have to refill input?

Manager saves settings when you close it, of course if it has rights to write to "Options.ini" file in its own directory. So it will not save settings if you reset PC.
Well options.ini have only few rows, I don't know what to write or save.

If you are on windows 8 that might be the case, try placing the miner folder inside the C:\ folder.
Grim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 485
Merit: 252


View Profile
May 30, 2016, 03:40:54 PM
Last edit: May 30, 2016, 03:52:26 PM by Grim
 #2452

It seems like GCN 1.0 cards are degrading quite a lot due to the ever growing dagger file.

But GCN 1.1+ cards don't seem to be effected.

eg.
7950/70 as well as R9 280/x suffer but R9 380/x (GCN 1.2) don't seem to suffer.
Neither are the 290/390/x and fury cards. (GCN1.1+)

Can anyone confirm this behavier?

razorgames
Member
**
Offline Offline

Activity: 112
Merit: 10


View Profile WWW
May 30, 2016, 05:21:00 PM
 #2453

It seems like GCN 1.0 cards are degrading quite a lot due to the ever growing dagger file.

But GCN 1.1+ cards don't seem to be effected.

eg.
7950/70 as well as R9 280/x suffer but R9 380/x (GCN 1.2) don't seem to suffer.
Neither are the 290/390/x and fury cards. (GCN1.1+)

Can anyone confirm this behavier?



7950 and 280x running 4.4 atm and I see strange behavior.

On dwarf I get between 50-78 shares per hour on ethminer
With 4.4 I was getting around a steady 60 and I noticed I get many hours where I may see 17 shares per hour.

This is with miner running for days and stats are from pool.
OS is GenEthOS

I have not had time to play with it yet too much but I get 36mhs and 550 khs on the CDM cmd with 1050 core on my msi 280x and 950 core 1500 mem clock on my Sapphire Dual-X 7950 Flex

Low Fee Mining Pool Razor Pool
////    8 Server Nodes, 16 Intel 6 core CPU`s and a boat load of ram for your mining pleasure!    ////    Razorgames    ////
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 100


View Profile
May 30, 2016, 05:29:14 PM
 #2454

With my R9 Nano (downclocked) if i use ethereum only mode my hash is about 21-22 if I use dual mining (dcri 40) is about 24 (plus decred of course). Why?
hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 895
Merit: 504


View Profile
May 30, 2016, 06:43:26 PM
 #2455

With my R9 Nano (downclocked) if i use ethereum only mode my hash is about 21-22 if I use dual mining (dcri 40) is about 24 (plus decred of course). Why?

I downclocked my Nanos to -30% power limit and -78mV core voltage with MSI afterburner, I am still getting 25 MH/s ETH only at 120 Watt/Nano at the wall. I am using Crimson 16.5.

For quality risers, splitters or 133 CFM fans, please visit my eBay listings,
http://www.ebay.com/sch/hawkfish007/m.html?_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 100


View Profile
May 30, 2016, 06:49:24 PM
 #2456

With my R9 Nano (downclocked) if i use ethereum only mode my hash is about 21-22 if I use dual mining (dcri 40) is about 24 (plus decred of course). Why?

I downclocked my Nanos to -30% power limit and -78mV core voltage with MSI afterburner, I am still getting 25 MH/s ETH only at 120 Watt/Nano at the wall. I am using Crimson 16.5.

This is off topic Smiley I just want to know if you have difference with the same rig with mode 1 and mode 0. I have more hash on mode 0..

BTW.. I have -100mv and 800 core, 22mh is ok.
hawkfish007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 895
Merit: 504


View Profile
May 30, 2016, 06:54:18 PM
 #2457

With my R9 Nano (downclocked) if i use ethereum only mode my hash is about 21-22 if I use dual mining (dcri 40) is about 24 (plus decred of course). Why?

I downclocked my Nanos to -30% power limit and -78mV core voltage with MSI afterburner, I am still getting 25 MH/s ETH only at 120 Watt/Nano at the wall. I am using Crimson 16.5.

This is off topic Smiley I just want to know if you have difference with the same rig with mode 1 and mode 0. I have more hash on mode 0..

BTW.. I have -100mv and 800 core, 22mh is ok.

What is your at the wall reading per Nano? May be I should lower more if power saving is significant.

For quality risers, splitters or 133 CFM fans, please visit my eBay listings,
http://www.ebay.com/sch/hawkfish007/m.html?_ipg=50&_sop=12&_rdc=1
osnwt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 353
Merit: 251


View Profile
May 30, 2016, 07:16:51 PM
 #2458

I have more hash on mode 0..
It was already explained and should be written in a FAQ.

GPU has a lot of processors and a single memory array. When all computing threads hash Ethereum (memory-bound), there are memory access delays. When some of processors hash Decred (GPU-bound), they relax memory stress, and remaining threads can get memory data a bit faster. This is an unintentional side effect.
agente
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 239
Merit: 100


View Profile
May 30, 2016, 07:59:41 PM
 #2459

I have more hash on mode 0..
It was already explained and should be written in a FAQ.

GPU has a lot of processors and a single memory array. When all computing threads hash Ethereum (memory-bound), there are memory access delays. When some of processors hash Decred (GPU-bound), they relax memory stress, and remaining threads can get memory data a bit faster. This is an unintentional side effect.

i lost this discussion.. sorry. thanks for clarify!
Q_R_V
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 429
Merit: 250


Inactivity: 8963


View Profile
May 30, 2016, 08:02:29 PM
Last edit: May 30, 2016, 08:12:48 PM by Q_R_V
 #2460

Interesting, i noticed quite the opposite or no difference, even on as low -dcri flag as possible (280x, 390). Are only cards with HBM memory affected?
Pages: « 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 [123] 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 ... 1426 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!