Bitcoin Forum
December 08, 2023, 03:57:41 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... 1412 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6589408 times)
majky80
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
June 03, 2016, 02:27:43 PM

Hi friend please give here manual for settings Virtual Memory in Windows. I have Windows 10. Thanks Friends (Best image manual)
If you see garbage posts (off-topic, trolling, spam, no point, etc.), use the "report to moderator" links. All reports are investigated, though you will rarely be contacted about your reports.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1702007861
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1702007861

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1702007861
Reply with quote  #2

1702007861
Report to moderator
avirdoz
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1191
Merit: 1001



View Profile
June 03, 2016, 02:37:48 PM

v4.5:

- improved "-tstop" option - if it turned off wrong card (see "KNOWN ISSUES" section in readme about possible GPU order issue), it will close miner in 30 seconds.
- added more statistics for "s" key.
- added "-logfile" option.
- fixed issue with "-mclock" and "-cclock" options for some cards.
- a few minor improvements.
- bug fixes.
- EthMan: added more info - number of restarts, number of failovers, number of invalid shares.
- EthMan: added option to display detailed statistics about GPU hashrates.
- EthMan: added command "Execute reboot.bat".
- EthMan: added command "Edit config.txt".
- EthMan: added "GPU warning temperature" option.
- EthMan: if some table columns are hidden, webserver won't show them too.
Nice work.
Can i allow connection only from specific subnet with some miner option, or i should do this via firewall rules?
Claymore (OP)
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
June 03, 2016, 02:56:02 PM

Can i allow connection only from specific subnet with some miner option, or i should do this via firewall rules?

There is no such option for now.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
EF57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 03, 2016, 04:38:42 PM

what this??? you insert a virus???
03.06.2016 19:25:23;Зaщитa в peжимe peaльнoгo вpeмeни;фaйл;C:\Users\***\Desktop\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v4.5 - Catalyst 15.12\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v4.5\EthDcrMiner64.exe;мoдифициpoвaнный Win64/CoinMiner.AO тpoянcкaя пpoгpaммa;oчищeн yдaлeниeм;;Coбытиe пpoизoшлo в нoвoм фaйлe, coздaннoм cлeдyющим пpилoжeниeм: C:\Program Files\WinRAR\WinRAR.exe (A446A85AA4DFD3735283319CB3BF395F0B81FAFA).;A29F24ACCBB9A5ECB411A266A0EA7EDF9EA0E1C4

translate with google
Real-time protection mode, the file; C: \ Users \***\ Desktop \ Claymore's Dual Ethereum + Decred AMD GPU Miner v4.5 - Catalyst 15.12 \ Claymore's Dual Ethereum + Decred AMD GPU Miner v4 .5 \ EthDcrMiner64.exe; modified Win64 / CoinMiner.AO Trojan, removing cleaned;; event took place in a new file created by the following application: C: \ program Files \ WinRAR \ WinRAR.exe
Claymore (OP)
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
June 03, 2016, 04:44:19 PM
Last edit: June 03, 2016, 05:03:52 PM by Claymore

Again, about antiviruses alarm:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg14501589#msg14501589
Also some people are trying to include my miners into their botnets (I get private messages about that regularly) and therefore after some time antiviruses mark them as viruses.
Unfortunately, there is nothing that I can do about that.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
June 03, 2016, 05:02:26 PM

Hi friend please give here manual for settings Virtual Memory in Windows. I have Windows 10. Thanks Friends (Best image manual)


https://www.youtube.com/watch?v=dWHfh6ZdPlI

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
EF57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 03, 2016, 05:05:46 PM

Again, about antiviruses alarm:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg14501589#msg14501589
Also some people are trying to include my miners into their botnets (I get private messages about that regularly) and therefore after some time antiviruses mark them as viruses.
Unfortunately, there is nothing that I can do about that.
But, no problem with my antivirus in 4.1 version, 4.5 marked as a virus
Claymore (OP)
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1325

Miners developer


View Profile
June 03, 2016, 05:37:21 PM

Again, about antiviruses alarm:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg14501589#msg14501589
Also some people are trying to include my miners into their botnets (I get private messages about that regularly) and therefore after some time antiviruses mark them as viruses.
Unfortunately, there is nothing that I can do about that.
But, no problem with my antivirus in 4.1 version, 4.5 marked as a virus

It means you use bad/paranoid antivirus. Remove EthMan.exe, probably it causes false alarm.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
Xevaria
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
June 03, 2016, 07:30:26 PM

I'm sorry if this is in the wrong section:

Problem: I expected to get at least 13.5MH for this card (R7 370), cant seem to get more than 10MH as things are.
Fixes Attempted: (1) Tried using the latest 16.5.3 Drivers and the recommended 15.12 drivers, both only giving 10MH
Fixes Attempted: (2) Tried using using both claymore and genoils miner, both also giving me 10MH no matter the driver.
Fixes Attempted: (3) Tried overclocking with MSI Afterburner, set it at maxed allowed overclock, still stays below 11MH.

GPU: Gigabyte Windforce OC Edition R7 370 2GB GDDR5
Mainboard: H110I-PLUS
Ram: 8 GB DDR4
PSU: Corsair CX600M
Storage: SSD and HDD
OS: Windows 10 64bit

Any ideas or suggestions?
IllusionOfWill
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 03, 2016, 07:42:25 PM

I'm on a fresh Windows 10 install.  I have six cards installed but EthDcrMiner only sees one card of the six.

I've run this before on Windows 7 and 4 of the 6 cards registered and ran fine.  Two cards had yellow triangles in device manager so I opted to upgrade to Win 10 to see if that would fix it.

Now on this Windows 10 install, all six cards look great in Device Manager and also appear normal in Radeon Settings, yet the miner only sees one card.

Where do I start looking to get it to enable all the cards?

Here is the log file from the startup:

12:31:01:258   2f0   commandline: "C:\Claymore's Dual Ethereum+Decred AMD GPU Miner v4.2 Beta\EthDcrMiner64.exe"
12:31:01:258   2f0   
12:31:01:274   2f0   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
12:31:01:274   2f0        Claymore's Dual Ethereum + Decred AMD GPU Miner  v4.5     
12:31:01:274   2f0   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
12:31:01:289   2f0   
12:31:01:508   2f0   ETH: 1 pool is specified
12:31:01:508   2f0   Main Ethereum pool is eth-us2.dwarfpool.com:8008
12:31:01:649   2f0   OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing
12:31:01:664   2f0   
Cards available: 1
12:31:01:664   2f0   GPU #0: name: Tonga, 4096 MB available, 28 compute units
12:31:01:664   2f0   Total cards: 1
12:31:01:664   2f0   Initializing...

12:31:01:664   2f0   GPU #0 recognized as Radeon 285/380
12:31:01:664   2f0   POOL/SOLO version
12:31:01:680   2f0   b150
12:31:01:680   2f0   start building OpenCL program for GPU 0...
12:31:03:556   2f0   done
12:31:03:666   2f0   GPU #0: set -etha as 1 (ETH algo for slow cards)
12:31:03:853   2f0   ETHEREUM-ONLY MINING MODE ENABLED (-mode 1)

12:31:03:853   c38   ETH: Stratum - connecting to 'eth-us2.dwarfpool.com' <209.141.38.185> port 8008
12:31:03:869   2f0   miner-proxy stratum mode
12:31:03:869   2f0   Watchdog enabled
12:31:03:884   2f0   Remote management is enabled on port 3333   


I've read through several pages and tried searching but can't come up with anything. Any help is appreciated.
Saveliy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 03, 2016, 10:14:21 PM
Last edit: June 03, 2016, 10:39:40 PM by Saveliy

Quote
Increase Windows virtual memory to minimum 16GB and use Cat 15.12

thanks a lot. virtual memory was already 20 gb. but somehow installing Cat 15.12 helped me. It still shows 3gb video RAM but miner works fine, thank you for advice!!!!
but I still can't understand why it doesn't work with new drivers on 1 motherboard and works well on another motherboard...))
adamvp
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 708



View Profile
June 03, 2016, 10:34:04 PM

I'm sorry if this is in the wrong section:

Problem: I expected to get at least 13.5MH for this card (R7 370), cant seem to get more than 10MH as things are.
Fixes Attempted: (1) Tried using the latest 16.5.3 Drivers and the recommended 15.12 drivers, both only giving 10MH
Fixes Attempted: (2) Tried using using both claymore and genoils miner, both also giving me 10MH no matter the driver.
Fixes Attempted: (3) Tried overclocking with MSI Afterburner, set it at maxed allowed overclock, still stays below 11MH.

GPU: Gigabyte Windforce OC Edition R7 370 2GB GDDR5
Mainboard: H110I-PLUS
Ram: 8 GB DDR4
PSU: Corsair CX600M
Storage: SSD and HDD
OS: Windows 10 64bit

Any ideas or suggestions?
Try to update DirectX, .NET framework and C library or so


Does anyone compare new version to new Genoil's miner (and other miner) - only ethereum mode
Which is the best for Ati cards? (I have 380x 280x and 370)

I am looking for signature campaign Wink pm me
Xevaria
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
June 04, 2016, 01:32:25 AM

I'm sorry if this is in the wrong section:

Problem: I expected to get at least 13.5MH for this card (R7 370), cant seem to get more than 10MH as things are.
Fixes Attempted: (1) Tried using the latest 16.5.3 Drivers and the recommended 15.12 drivers, both only giving 10MH
Fixes Attempted: (2) Tried using using both claymore and genoils miner, both also giving me 10MH no matter the driver.
Fixes Attempted: (3) Tried overclocking with MSI Afterburner, set it at maxed allowed overclock, still stays below 11MH.

GPU: Gigabyte Windforce OC Edition R7 370 2GB GDDR5
Mainboard: H110I-PLUS
Ram: 8 GB DDR4
PSU: Corsair CX600M
Storage: SSD and HDD
OS: Windows 10 64bit

Any ideas or suggestions?
Try to update DirectX, .NET framework and C library or so


Does anyone compare new version to new Genoil's miner (and other miner) - only ethereum mode
Which is the best for Ati cards? (I have 380x 280x and 370)


Yeah, I just tried switching spots between my R9 380 on my miner with this problematic R7 370 and its confirmed, the card is the problem. The R9 380 performs flawlessly even with 16.5.3 drivers @ 20MH with claymore's miner.

Problem is the card itself, not the system, not the software/drivers.

Thank you!
ExcelThroughKnowledge
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 165
Merit: 100


View Profile
June 04, 2016, 02:40:35 AM

@Claymore , what would cause our miner to restart? I was running fine for 10 of my rigs until about 10 hours ago, one rig seems to restarted and I have seen the time running on the miner dropped from 570 odd hours to 10 hours only.. What might be the issue?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [D]ecentralized application [E]liminated third parties [C]ontent distribution

 █ DECENT FOUNDATION    ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░   JOIN NOW! ICO ⏰ 10th of September

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ [E]ncrypted & secure         [N]o borders                  [T]imeless reputation
spiete
Member
**
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 10


View Profile
June 04, 2016, 03:32:39 AM

Can i mine ether and Revolver coin at the same time?
coinyard
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 250

★YoBit.Net★ 350+ Coins Exchange & Dice


View Profile
June 04, 2016, 06:31:59 AM

Can i mine ether and Revolver coin at the same time?

No, it can only mine the Ethereum and the DCR at the same. time.

soyab0007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
June 04, 2016, 01:03:06 PM

does etherum mining is profitable?
Trimegistus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1564
Merit: 1027



View Profile
June 04, 2016, 01:23:03 PM

does etherum mining is profitable?

Yes, it is!

See for yourself:

http://karldiab.com/EthereumMiningCalculator/

Dual mining:

http://cryptoage.com/en/%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8B/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BA-eth-dcr/2-uncategorised/568-claymore-double-mining-calculator-ethereum-decred.html


Docnaster
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 573


Leading Crypto Sports Betting & Casino Platform


View Profile
June 04, 2016, 06:43:46 PM

does etherum mining is profitable?

Ethereum mining is very profitable at the moment. But the difficulty is rising fast. If you buy computer to mine now, you might not make profit.

..Stake.com..   ▄████████████████████████████████████▄
   ██ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██  ▄████▄
   ██ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██████████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ██  ██████
   ██ ██████████ ██      ██ ██████████ ██   ▀██▀
   ██ ██      ██ ██████  ██ ██      ██ ██    ██
   ██ ██████  ██ █████  ███ ██████  ██ ████▄ ██
   ██ █████  ███ ████  ████ █████  ███ ████████
   ██ ████  ████ ██████████ ████  ████ ████▀
   ██ ██████████ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ██████████ ██
   ██            ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀            ██  
   ▀█████████▀ ▄████████████▄ ▀█████████▀
  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███  ██  ██  ███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
 ██████████████████████████████████████████
▄▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄
█  ▄▀▄             █▀▀█▀▄▄
█  █▀█             █  ▐  ▐▌
█       ▄██▄       █  ▌  █
█     ▄██████▄     █  ▌ ▐▌
█    ██████████    █ ▐  █
█   ▐██████████▌   █ ▐ ▐▌
█    ▀▀██████▀▀    █ ▌ █
█     ▄▄▄██▄▄▄     █ ▌▐▌
█                  █▐ █
█                  █▐▐▌
█                  █▐█
▀▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▀█
▄▄█████████▄▄
▄██▀▀▀▀█████▀▀▀▀██▄
▄█▀       ▐█▌       ▀█▄
██         ▐█▌         ██
████▄     ▄█████▄     ▄████
████████▄███████████▄████████
███▀    █████████████    ▀███
██       ███████████       ██
▀█▄       █████████       ▄█▀
▀█▄    ▄██▀▀▀▀▀▀▀██▄  ▄▄▄█▀
▀███████         ███████▀
▀█████▄       ▄█████▀
▀▀▀███▄▄▄███▀▀▀
..PLAY NOW..

Code:
[center][table][tr][td][url=https://stake.com][font=Arial black][size=24pt][glow=#0f212e,2][color=transparent][size=8pt].[/size].[size=9pt][sup][size=16pt][color=#fff]Stake.com[/size][/sup][/size].[size=8pt].[/td]
[td][/td][td][/td]
[td][size=2pt][tt]   [color=#2d4454]▄████████████████████████████████████▄
   [glow=#fff,2]██ [color=#ccc]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄[/color]            [color=#ccc]▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄[/color] ██[/glow]  [color=#ed5564]▄████▄[/color]
   [glow=#fff,2]██ [color=#ccc]▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color] [color=#0c79ed]██████████[/color] [color=#ccc]▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀[/color] ██[/glow]  [color=#ed5564]██████[/color]
   [glow=#fff,2]██ [color=#0c79ed]██████████ ██      ██ ██████████[/color] ██[/glow]   [color=#ed5564]▀██▀[/color]
   [glow=#fff,2]██ [color=#0c79ed]██      ██ ██████  ██ ██      ██[/color] ██[/glow]    [color=#ccc]██[/color]
   [glow=#fff,2]██ [color=#0c79ed]██████  ██ █████  ███ ██████  ██[/color] ██[/glow][color=#ccc]██▄ ██[/color]
   [glow=#fff,2]██ [color=#0c79ed]█████  ███ ████  ████ █████  ███[/color] ██[/glow][c
soyab0007
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 500



View Profile
June 04, 2016, 06:47:20 PM

what about ROI?
how much time will it take if I mine with R390x card?
Pages: « 1 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 ... 1412 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!