Bitcoin Forum
December 10, 2016, 07:04:10 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 [467] 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 ... 830 »
  Print  
Author Topic: OFFICIAL CGMINER mining software thread for linux/win/osx/mips/arm/r-pi 4.9.2  (Read 4825924 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
redmist
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
April 05, 2013, 06:30:59 AM
 #9321

You could also try regedit:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Cl ass\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}]

 and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys.

src: http://bitclockers.com/forums/index.php?topic=7.0

I just tried this now. Didn't stop the error message though :/

NobleCoinLibertyProsperitySecurity
NobleCoin: 9YYgeoJRa4MXSXZ66aaZvTSFuREVjBfSx4
1481353450
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481353450

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481353450
Reply with quote  #2

1481353450
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Krak
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591



View Profile WWW
April 05, 2013, 07:21:08 AM
 #9322

That's the ubuntu binary I guess? I'll rebuild it without needing dynamic libjansson
Yep, it's the Ubuntu binary.
Uploaded fresh builds. Try again.
It's running now, but it says it's running 2.11.3. I can see the 2.11.4 cosmetic changes (removed queued, efficiency and discarded work) though, so I know I copied over the right files. Tongue

BTC: 1KrakenLFEFg33A4f6xpwgv3UUoxrLPuGn
kano
Legendary
*
Online Online

Activity: 1932


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
April 05, 2013, 08:54:09 AM
 #9323

Quote
Human readable changelog:

Lots more documentation that won't be read has been added to README and SCRYPT-README.
Removed many of the values from the display that are no longer relevant in the stratum mining world.
Logging wouldn't work without the text user interface enabled.
Yet more tweaks to the hashrate display.

Thanks ...and actually that is the reason i will be downloading this, is any extra info I can get for Script mining would help.

This mining software blows the rest away , for Shash and Script (tried reaper & the clone of this ). This is stable, fast & easy to use.

Please tell me when, and if a BFL something or other hits customers you have a way to code for it . IF you don't, I would offer mine up to borrow for the cause.

Yes I'll have the BFL SC driver available before anyone gets them.

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2002


Ruu \o/


View Profile WWW
April 05, 2013, 09:14:02 AM
 #9324

That's the ubuntu binary I guess? I'll rebuild it without needing dynamic libjansson
Yep, it's the Ubuntu binary.
Uploaded fresh builds. Try again.
It's running now, but it says it's running 2.11.3. I can see the 2.11.4 cosmetic changes (removed queued, efficiency and discarded work) though, so I know I copied over the right files. Tongue
Yeah my bad, I built from the master git branch which isn't labelled 2.11.4, but you do have the latest code (and the no-one-ever-READMEs).

Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
Pooled mine at kano.is, solo mine at solo.ckpool.org
-ck
aistto
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1005


View Profile
April 05, 2013, 10:55:23 AM
 #9325

I have 2x7970 
GPU/Mem: 1055/1500 and 1000/1375
Win7 x64, drivers v13.1, cgminer 2.11.3
TC 8192 I 13 w256 g2
735 and 698 Kh/s, but I have high amount rejected shares, up to 5%
What wrong with it? Pool? Hardware? Settings?

7up
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
April 05, 2013, 12:44:45 PM
 #9326

Yesterday i tried cgminer for the first time. It went very smooth but today when i try to run it then it doesn't work
I tried both commands:
1) path to .exe -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD

Yesterday one of them (dont remember which) worker correctly. Why it's broken now? I recive error that pool is too low or down but as i see the other people still mine.
As you see im useing https://mining.bitcoin.cz/


Ofc i have newest version of cgminer which i updated today but the older one doesn't work too...
os2sam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
April 05, 2013, 01:16:57 PM
 #9327

2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD

Isn't Port 8332 the getwork port?  I'm not familiar with your pool but that is usually the case.  Verify what the Stratum port is, usually Port 3333, and try that.
Sam

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
7up
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
April 05, 2013, 01:23:13 PM
 #9328

Quote
Run your own GPU/FPGA/ASIC miner with the worker credentials you gave earlier, and connect it to following URL:

http://api.bitcoin.cz:8332
(Main pool URL)

From my pool. Yesterday it worked just perfect! Should i type full path to .exe or just cgminer.exe at start?
rav3n_pl
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1320


Don`t panic! Organize!


View Profile
April 05, 2013, 01:30:22 PM
 #9329

1) path to .exe -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
Code:
cgminer.exe -o api.bitcoin.cz:8332 -u USERNAME -p PASSWORD

1Rav3nkMayCijuhzcYemMiPYsvcaiwHni  Bitcoin stuff on my OneDrive
My RPC CoinControl for any coin https://bitcointalk.org/index.php?topic=929954
My SatoshDice bot https://bitcointalk.org/index.php?topic=897685
os2sam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918


Think for yourself


View Profile
April 05, 2013, 01:41:37 PM
 #9330

Quote
Run your own GPU/FPGA/ASIC miner with the worker credentials you gave earlier, and connect it to following URL:

http://api.bitcoin.cz:8332
(Main pool URL)

From my pool. Yesterday it worked just perfect! Should i type full path to .exe or just cgminer.exe at start?

I always start CGMiner in the current, CGMiner, directory.  I've never put a thought into setting path statements for it.  But it does need access to the other files in it's directory.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
kano
Legendary
*
Online Online

Activity: 1932


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
April 05, 2013, 02:04:43 PM
 #9331

Quote
Run your own GPU/FPGA/ASIC miner with the worker credentials you gave earlier, and connect it to following URL:

http://api.bitcoin.cz:8332
(Main pool URL)

From my pool. Yesterday it worked just perfect! Should i type full path to .exe or just cgminer.exe at start?

I always start CGMiner in the current, CGMiner, directory.  I've never put a thought into setting path statements for it.  But it does need access to the other files in it's directory.
It loads the cgminer.conf from the current directory (in windows)

Pool: https://kano.is BTC: 1KanoiBupPiZfkwqB7rfLXAzPnoTshAVmb
CKPool and CGMiner developer, IRC FreeNode #ckpool and #cgminer kanoi
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with Stratum, the best protocol to mine Bitcoins with ASIC hardware
7up
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12


View Profile
April 05, 2013, 04:24:22 PM
 #9332

1) path to .exe -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
Code:
cgminer.exe -o api.bitcoin.cz:8332 -u USERNAME -p PASSWORD



I've tried that too and it doesn't work. When i try to use guiminer then it's fine but i got ~250Mh/s instead of ~355Mh/s with cgminer :/

http://s17.postimg.org/ned38ojvz/pool.jpg
FreedomCoin
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 518


Freedom to choose


View Profile
April 05, 2013, 05:04:18 PM
 #9333

i do not understand how to run cgminer.c in the terminal. i get permission denied and when checked to run as executing file as program then i get a bunch of errors including "syntax error near unexpected token" and "adl.c command not found"

i cd to the dir and ./cgminer

how am i suppose to run this?

Buy the dip
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
April 05, 2013, 05:24:31 PM
 #9334

Up and mining on 2.11.4 windows. Seems to be working great, thanks, ckolivas.


Con Kolivas <kernel@kolivas.org>
15qSxP1SQcUX3o4nhkfdbgyoWEFMomJ4rZ


Is this your litecoin donation addy?
K1773R
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1526


/dev/null


View Profile
April 05, 2013, 05:50:22 PM
 #9335

Up and mining on 2.11.4 windows. Seems to be working great, thanks, ckolivas.


Con Kolivas <kernel@kolivas.org>
15qSxP1SQcUX3o4nhkfdbgyoWEFMomJ4rZ


Is this your litecoin donation addy?
it starts with 1 not with L!

[GPG Public Key]  [Devcoin Builds]  [BBQCoin Builds]  [Multichain Blockexplorer]  [Multichain Blockexplorer - PoS Coins]  [Ufasoft Miner Linux Builds]
BTC/DVC/TRC/FRC: 1K1773RbXRZVRQSSXe9N6N2MUFERvrdu6y ANC/XPM AK1773RTmRKtvbKBCrUu95UQg5iegrqyeA NMC: NK1773Rzv8b4ugmCgX789PbjewA9fL9Dy1 LTC: LKi773RBuPepQH8E6Zb1ponoCvgbU7hHmd EMC: EK1773RxUes1HX1YAGMZ1xVYBBRUCqfDoF BQC: bK1773R1APJz4yTgRkmdKQhjhiMyQpJgfN
pekv2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770



View Profile
April 05, 2013, 05:52:44 PM
 #9336

Up and mining on 2.11.4 windows. Seems to be working great, thanks, ckolivas.


Con Kolivas <kernel@kolivas.org>
15qSxP1SQcUX3o4nhkfdbgyoWEFMomJ4rZ


Is this your litecoin donation addy?
it starts with 1 not with L!

What's that mean? I know it start with a 1, but is this his Litecoin or Bitcoin donation address?
Askit2
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 524


View Profile
April 05, 2013, 06:41:13 PM
 #9337

1) path to .exe -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
Code:
cgminer.exe -o api.bitcoin.cz:8332 -u USERNAME -p PASSWORD



I've tried that too and it doesn't work. When i try to use guiminer then it's fine but i got ~250Mh/s instead of ~355Mh/s with cgminer :/


I would point out in your image CGMiner is already running. Its asking for a pool. No need for cgminer.exe at that prompt. Can use "stratum+tcp://stratum.bitcoin.cz:3333" without quotes at least if there isn't a second server or a redirect. (wrong of me)> 2nd I don't know bitcoin.cz so this may be off but usually api is only for the API like how you get stats and remote view things not for getting work.

Once you get it back running again and the instructions above should get you very close if not running. Do the following Press "s" then when settings menu comes up (assuming you are using curses) then Press "w" no need for the quotes they just set it off from other text then "Enter". This will write a config file. It will have your pool and credentials in it. It will load everytime cgminer starts. This should get you up and running quickly and easily for the long term.

Turns out slush's pool does use api for getwork. So what you had before http://api.bitcoin.cz:8332 would work if you do the following.
At the first one after no pool found put in http://api.bitcoin.cz:8332
next prompt: your user name
Next prompt: your password

As stratum is more efficient and less likely to have rejects it would likely be a far better idea since your pool supports statum and so does cgminer to use stratum. Your rejects will likely drop to 10% of what they where or lower. As an examle 1% rejects getwork is likely under .1% rejects on stratum.

I appreciate donations at ( 1NwkQdmomQPLtdes5KuZhB1D22p7ZGRy4p )
If I am helping in the CGMiner thread give it to Con or Kano. They do the work there.
If you want to sign up for a coinbase account I would appreciate it if you use my referral link. US people now wire, 1% fee give or take a little for sending to your bank account. https://coinbase.com/?r=515bf6145682db9d11000028&utm_campaign=user-referral&src=
rav3n_pl
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1320


Don`t panic! Organize!


View Profile
April 05, 2013, 07:37:12 PM
 #9338

1) path to .exe -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
Code:
cgminer.exe -o api.bitcoin.cz:8332 -u USERNAME -p PASSWORD



I've tried that too and it doesn't work. When i try to use guiminer then it's fine but i got ~250Mh/s instead of ~355Mh/s with cgminer :/

Ok, do this:
run cgminer.exe
in url type
api.bitcoin.cz:8332
then user and pass in ext boxes
...
WHY you put "cgminer.exe -o api.bitcoin.cz:8332 -u USERNAME -p PASSWORD" into URL???

1Rav3nkMayCijuhzcYemMiPYsvcaiwHni  Bitcoin stuff on my OneDrive
My RPC CoinControl for any coin https://bitcointalk.org/index.php?topic=929954
My SatoshDice bot https://bitcointalk.org/index.php?topic=897685
camaro69327
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59



View Profile
April 05, 2013, 08:50:03 PM
 #9339

1) path to .exe -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
2) cgminer -o http:api.bitcoin.cz:8332 -USERNAME -p PASSWORD
Code:
cgminer.exe -o api.bitcoin.cz:8332 -u USERNAME -p PASSWORD



I've tried that too and it doesn't work. When i try to use guiminer then it's fine but i got ~250Mh/s instead of ~355Mh/s with cgminer :/



Start cgminer @ the First prompt use this...Copy/paste the following line,you don't need the Http

stratum.bitcoin.cz:3333

Use the Above line because Slush is trying to get rid of the old get work protocol.
Quote
Default mining URL for Stratum is stratum.bitcoin.cz:3333. If you're still using api.bitcoin.cz, please fix your URL to prevent fallback to deprecated Getwork protocol.

Then your Username....make sure you add the .1 for your Worker # (check web page for exact name)
Then your Password....Both Worker name and Password are on the Web page for Slush.

Once running save the File {s} [w]..the default name is fine  [cgminer.conf]

You can open that file with notepad to Edit it, helps to get to know the Program. I use Slush pool and Only Cgminer, tried them all and this is the Fastest!!

BTC : 1CcWoADqDtn5R1uL2TmTFw8CFtvLCqeW2j
camaro69327
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59



View Profile
April 05, 2013, 08:53:11 PM
 #9340

Up and mining on 2.11.4 windows. Seems to be working great, thanks, ckolivas.


Con Kolivas <kernel@kolivas.org>
15qSxP1SQcUX3o4nhkfdbgyoWEFMomJ4rZ


Is this your litecoin donation addy?
it starts with 1 not with L!

What's that mean? I know it start with a 1, but is this his Litecoin or Bitcoin donation address?

Bitcoin Addys start with a "1"
Lightcoin Addys start with a  "L"

BTC : 1CcWoADqDtn5R1uL2TmTFw8CFtvLCqeW2j
Pages: « 1 ... 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 [467] 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 ... 830 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!