Bitcoin Forum
February 21, 2019, 03:00:24 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 [517] 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 ... 844 »
  Print  
Author Topic: OFFICIAL CGMINER mining software thread for linux/win/osx/mips/arm/r-pi 4.11.1  (Read 5776779 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic. (2 posts by 2 users deleted.)
thomassie12
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
May 26, 2013, 02:50:40 PM
 #10321

updating to 3.1.1 got me a 5 mhash/s on my 7970 Cheesy!
1550761224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550761224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550761224
Reply with quote  #2

1550761224
Report to moderator
1550761224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550761224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550761224
Reply with quote  #2

1550761224
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550761224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550761224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550761224
Reply with quote  #2

1550761224
Report to moderator
1550761224
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550761224

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550761224
Reply with quote  #2

1550761224
Report to moderator
Blisk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 362
Merit: 250


View Profile
May 26, 2013, 04:04:23 PM
 #10322

updating to 3.1.1 got me a 5 mhash/s on my 7970 Cheesy!
is there a 3.1.1. for windows too? I can't find to download it.

vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2120
Merit: 1129


what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
May 26, 2013, 04:24:53 PM
 #10323

updating to 3.1.1 got me a 5 mhash/s on my 7970 Cheesy!
is there a 3.1.1. for windows too? I can't find to download it.

http://ck.kolivas.org/apps/cgminer

if the sites down (it was for me a minute ago) just keep checking.
lance4681
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
May 26, 2013, 06:49:26 PM
 #10324

updating to 3.1.1 got me a 5 mhash/s on my 7970 Cheesy!
is there a 3.1.1. for windows too? I can't find to download it.

http://ck.kolivas.org/apps/cgminer

if the sites down (it was for me a minute ago) just keep checking.


does anyone have a mirror/copy of http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/3.1/cgminer-3.1.0-x86_64-built.tar.bz2 or the latest? .


The website has been down for a while now and I'm trying to setup a new miner! I'm really excited to get this one going Smiley but the website being down has put a bit of a spanner in the works



Seems its back up if only I was a second more patient.
Krak
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 591
Merit: 500



View Profile WWW
May 26, 2013, 06:50:55 PM
 #10325

All files available from here:
http://ck.kolivas.org/apps/cgminer

As a backup they can be downloaded here:
https://github.com/kanoi/cgminer-binaries
Right there in the first post. Smiley

Go here, right click "View Raw" and then "Save Link As..."

BTC: 1KrakenLFEFg33A4f6xpwgv3UUoxrLPuGn
os2sam
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2562
Merit: 1003


Think for yourself


View Profile
May 26, 2013, 07:47:58 PM
 #10326

updating to 3.1.1 got me a 5 mhash/s on my 7970 Cheesy!
is there a 3.1.1. for windows too? I can't find to download it.

You could click on the link in the top post.

A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing on usenet and in e-mail?
MineForeman.com
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 896
Merit: 1000



View Profile WWW
May 26, 2013, 11:12:51 PM
 #10327

Quick question when using the api, I am not in front of anything I can test it on and someone just asked me a question.

Code:
setconfig|name,N (*)
               none           There is no reply section just the STATUS section
                              stating the results of setting 'name' to N
                              The valid values for name are currently:
                              queue, scantime, expiry
                              N is an integer in the range 0 to 9999

Seems to imply that you can use it to change the config file on the fly, I would imagine it would be something like "setconfig|config1.config" and then "setconfig|config.config" to change it back.

Am I right or do I have the wrong end of the stick?  Also, would I need to send a reset to get it to re-read the file?

Neil

Bitcoin News http://mineforeman.com/ || MinePeon - Bitcoin mining on the Raspberry PI http://mineforeman.com/minepeon/ || MinePeon Wiki http://minepeon.com/ || MinePeon Forums http://minepeon.com/forums/
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2730
Merit: 1105


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
May 26, 2013, 11:19:14 PM
 #10328

Nope, the text there is literal.
Code:
The valid values for name are currently: queue, scantime, expiry
i.e. you can only set "name" to one of "queue", "scantime" or "expiry"
... and you are changing the running cgminer with them.

Edit: cgminer doesn't track the source of the runtime arguments
Thus when you write the configuration back it writes the whole configuration in the default or chosen file.

Pool: https://kano.is Here on Bitcointalk: Forum BTC: 1KanoPb8cKYqNrswjaA8cRDk4FAS9eDMLU
FreeNode IRC: irc.freenode.net channel #kano.is Majority developer of the ckpool code
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with full block verification on all blocks - and NO empty blocks!
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 26, 2013, 11:48:29 PM
 #10329

I have a bit of an issue, maybe a bug in cgminer.

I have two machines running, one with 2 x 7950 and 1 x 7970. The other has a single 7970.

I get this error - Which I assume is my internet dropping and reconnecting:

http://users.on.net/pacey/error.jpg

One machine (The big one) cgminer crashes. The other machine with the single card, cgminer just hangs (Doesn't crash), and does nothing (Doesn't reconnect or resume hashing).


Can anyone give me any input as to fix this, or maybe tell it to reconnect? I'm thinking on my big machine, when cgminer crashes, this could be a bit more of an issue than just a simple reconnect?



Can anyone help me? These drops and non restarts at 3-4-5am are making me lose hashes on my biggest machine Sad
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2800
Merit: 1154


Ruu \o/


View Profile WWW
May 27, 2013, 12:01:32 AM
 #10330

I have a bit of an issue, maybe a bug in cgminer.

I have two machines running, one with 2 x 7950 and 1 x 7970. The other has a single 7970.

I get this error - Which I assume is my internet dropping and reconnecting:


One machine (The big one) cgminer crashes. The other machine with the single card, cgminer just hangs (Doesn't crash), and does nothing (Doesn't reconnect or resume hashing).


Can anyone give me any input as to fix this, or maybe tell it to reconnect? I'm thinking on my big machine, when cgminer crashes, this could be a bit more of an issue than just a simple reconnect?



Can anyone help me? These drops and non restarts at 3-4-5am are making me lose hashes on my biggest machine Sad
It's a unique windows only bug so we've not been able to reproduce it.
Try a debug build on windows.

Instructions for how to debug and the executables required are here:
http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/debug/


Developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org, 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 27, 2013, 12:05:56 AM
 #10331

I have a bit of an issue, maybe a bug in cgminer.

I have two machines running, one with 2 x 7950 and 1 x 7970. The other has a single 7970.

I get this error - Which I assume is my internet dropping and reconnecting:


One machine (The big one) cgminer crashes. The other machine with the single card, cgminer just hangs (Doesn't crash), and does nothing (Doesn't reconnect or resume hashing).


Can anyone give me any input as to fix this, or maybe tell it to reconnect? I'm thinking on my big machine, when cgminer crashes, this could be a bit more of an issue than just a simple reconnect?



Can anyone help me? These drops and non restarts at 3-4-5am are making me lose hashes on my biggest machine Sad
It's a unique windows only bug so we've not been able to reproduce it.
Try a debug build on windows.

Instructions for how to debug and the executables required are here:
http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/debug/



Thanks mate, really appreciate it.

I have noticed lately that it doesn't crash any more, cgminer just hangs (Without the cgminer has stopped working window).

Does this mean the debugger won't give you the information you need?

-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2800
Merit: 1154


Ruu \o/


View Profile WWW
May 27, 2013, 12:07:44 AM
 #10332

Thanks mate, really appreciate it.

I have noticed lately that it doesn't crash any more, cgminer just hangs (Without the cgminer has stopped working window).

Does this mean the debugger won't give you the information you need?
Goddamnit windows. A debug build may behave differently anyway so it's still worth a shot.

Developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org, 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 27, 2013, 12:18:43 AM
 #10333

ok thanks, I will give it a shot, or try and make it crash.

Sorry about not using linux, lol.
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 27, 2013, 12:26:01 AM
 #10334

Thanks mate, really appreciate it.

I have noticed lately that it doesn't crash any more, cgminer just hangs (Without the cgminer has stopped working window).

Does this mean the debugger won't give you the information you need?
Goddamnit windows. A debug build may behave differently anyway so it's still worth a shot.

ckolivas, I think the debug version of cgminer might me a bit old? It doesn't recognise the option "--scrypt"

Sorry to be a pain in the butt!
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2800
Merit: 1154


Ruu \o/


View Profile WWW
May 27, 2013, 12:27:39 AM
 #10335

ckolivas, I think the debug version of cgminer might me a bit old? It doesn't recognise the option "--scrypt"

Sorry to be a pain in the butt!
I just built it but I guess I missed that. Hang on while I make another.

Developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org, 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 27, 2013, 12:28:50 AM
 #10336

ckolivas, I think the debug version of cgminer might me a bit old? It doesn't recognise the option "--scrypt"

Sorry to be a pain in the butt!
I just built it but I guess I missed that. Hang on while I make another.

haha thanks Smiley
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2800
Merit: 1154


Ruu \o/


View Profile WWW
May 27, 2013, 12:33:00 AM
 #10337

ckolivas, I think the debug version of cgminer might me a bit old? It doesn't recognise the option "--scrypt"

Sorry to be a pain in the butt!
I just built it but I guess I missed that. Hang on while I make another.

haha thanks Smiley
Okay, try again.

Developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org, 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 27, 2013, 12:47:42 AM
 #10338

ckolivas, I think the debug version of cgminer might me a bit old? It doesn't recognise the option "--scrypt"

Sorry to be a pain in the butt!
I just built it but I guess I missed that. Hang on while I make another.

haha thanks Smiley
Okay, try again.

Ok, all done. Its running now. I will let you know when it crashes (If it does) and gives me some output.

Is it ok to just post it here??
mdude77
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1540
Merit: 1001



View Profile
May 27, 2013, 01:10:49 AM
 #10339

Can anyone help me? These drops and non restarts at 3-4-5am are making me lose hashes on my biggest machine Sad

What version of windows?

What AMD SDK/driver?


M

I mine at Kano's Pool because it pays the best and is completely transparent!  Come join me!
The Mafia
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 50
Merit: 0


View Profile
May 27, 2013, 01:24:16 AM
 #10340

Windows 7 - 64bit
AMD 13.1 & 13.4 drivers. (And whatever sdk is with those)
Cgminer 3.1.1
Pages: « 1 ... 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 [517] 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 ... 844 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!