Bitcoin Forum
January 18, 2022, 10:33:59 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ... 365 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235786 times)
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
July 05, 2018, 02:39:59 PM
 #3201



here it is, but whats wrong with it?

{
"pools" :
[
 {"pool" : "ryo.miner.rocks:5555", "wallet" : "RYoLsg1HBKJV8P1hdmeR24ZY2sghUR8NJ5afEavWKt4mDuZiPKKMUn3FMj9HZM4ywWHJxUTs6U3QQGb CatrshKd8VUUcT8ftfUa", "password" : "w=radiki1"},
]
}

try this

   {"pool_use_tls" : false, "pool" : "ryo.miner.rocks:5555", "wallet" : "RYoLsg1HBKJV8P1hdmeR24ZY2sghUR8NJ5afEavWKt4mDuZiPKKMUn3FMj9HZM4ywWHJxUTs6U3QQGb CatrshKd8VUUcT8ftfUa", "password" : "w=radiki1", "location" : "europe"},

if not work your addres is wrong

your pool file name is pools.txt? you sure?

yeah, im sure..it could be the address, but Ive just generated a new one with the same issue..plus, miner.rocks use tls, so its on : true

just delete  pools.txt and copy paste new with this comand. i use this comand and work.
my RYO adrres i different. you have RYols i have "SumipDETyjLYi.
and this is my pools.txt

{
"pools" :
[
   
   {"pool_use_tls" : false, "pool" : "ryo.miner.rocks:5555", "wallet" : "SumipDET********.180000", "password" : "w=rig2", "location" : "europe"},

]
}

strange..I used latest Cli wallet v0.2.0.1 "Free Radical" to create a wallet and it's differentfrom yours..thats why it doesnt work

use other address. use tradeogre addres and all work fine.

Chg pool. Mybe poool problem...

tradeogre wallet is on maintenance

for transaction yes but for try if miner work tradeogre adres  work

ryo wallet have problem in network. nex week he chg this but  just try use .

First chg coin. You have problem only with ryo? use other coin and try. not problem miner problem is wallet or pool
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1642502039
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642502039

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642502039
Reply with quote  #2

1642502039
Report to moderator
1642502039
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642502039

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642502039
Reply with quote  #2

1642502039
Report to moderator
1642502039
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642502039

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642502039
Reply with quote  #2

1642502039
Report to moderator
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 03:26:12 PM
 #3202



here it is, but whats wrong with it?

{
"pools" :
[
 {"pool" : "ryo.miner.rocks:5555", "wallet" : "RYoLsg1HBKJV8P1hdmeR24ZY2sghUR8NJ5afEavWKt4mDuZiPKKMUn3FMj9HZM4ywWHJxUTs6U3QQGb CatrshKd8VUUcT8ftfUa", "password" : "w=radiki1"},
]
}

try this

   {"pool_use_tls" : false, "pool" : "ryo.miner.rocks:5555", "wallet" : "RYoLsg1HBKJV8P1hdmeR24ZY2sghUR8NJ5afEavWKt4mDuZiPKKMUn3FMj9HZM4ywWHJxUTs6U3QQGb CatrshKd8VUUcT8ftfUa", "password" : "w=radiki1", "location" : "europe"},

if not work your addres is wrong

your pool file name is pools.txt? you sure?

yeah, im sure..it could be the address, but Ive just generated a new one with the same issue..plus, miner.rocks use tls, so its on : true

just delete  pools.txt and copy paste new with this comand. i use this comand and work.
my RYO adrres i different. you have RYols i have "SumipDETyjLYi.
and this is my pools.txt

{
"pools" :
[
   
   {"pool_use_tls" : false, "pool" : "ryo.miner.rocks:5555", "wallet" : "SumipDET********.180000", "password" : "w=rig2", "location" : "europe"},

]
}

strange..I used latest Cli wallet v0.2.0.1 "Free Radical" to create a wallet and it's differentfrom yours..thats why it doesnt work

use other address. use tradeogre addres and all work fine.

Chg pool. Mybe poool problem...

tradeogre wallet is on maintenance

electroneum didn't work either today..
lebuawu2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 2


View Profile
July 05, 2018, 03:30:19 PM
 #3203

Quote
tradeogre wallet is on maintenance

from my understanding you can't run the miner because cannot parse the pools config, so please upload your config file somewhere and post the Url here.
if the problem on your wallet you should able to run miner properly and only when the miner try to connect to pool it will problem.
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 03:57:00 PM
 #3204

Quote
tradeogre wallet is on maintenance

from my understanding you can't run the miner because cannot parse the pools config, so please upload your config file somewhere and post the Url here.
if the problem on your wallet you should able to run miner properly and only when the miner try to connect to pool it will problem.

yeah.. some mystery in here. my config file is so simple that I haven't changed much in it from original, heavy instead of normalv7

{
"cryptonight_type" : "heavy",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */
}
lebuawu2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 2


View Profile
July 05, 2018, 04:03:13 PM
 #3205

Quote
tradeogre wallet is on maintenance

from my understanding you can't run the miner because cannot parse the pools config, so please upload your config file somewhere and post the Url here.
if the problem on your wallet you should able to run miner properly and only when the miner try to connect to pool it will problem.

yeah.. some mystery in here. my config file is so simple that I haven't changed much in it from original, heavy instead of normalv7

{
"cryptonight_type" : "heavy",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */
}

sorry my mistake what I mean is pools file, please upload somewhere and give the Url to download.
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 04:22:28 PM
 #3206

Quote
tradeogre wallet is on maintenance

from my understanding you can't run the miner because cannot parse the pools config, so please upload your config file somewhere and post the Url here.
if the problem on your wallet you should able to run miner properly and only when the miner try to connect to pool it will problem.

yeah.. some mystery in here. my config file is so simple that I haven't changed much in it from original, heavy instead of normalv7

{
"cryptonight_type" : "heavy",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */
}

sorry my mistake what I mean is pools file, please upload somewhere and give the Url to download.

https://fex.net/705696997813
lebuawu2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 2


View Profile
July 05, 2018, 05:05:31 PM
 #3207

Quote

maybe you got extra line in your wallet, you can try this file :

https://fex.net/053237526737/578306179?fileId=578312312
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 05:50:46 PM
 #3208

Quote

maybe you got extra line in your wallet, you can try this file :

https://fex.net/053237526737/578306179?fileId=578312312

no, nothing
LeonManveli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 06:45:55 PM
 #3209

Doctor, what about SRBMiner Cryptonight nVidia Dream GPU Miner? Wink
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
July 05, 2018, 07:40:59 PM
 #3210


you not say- other coin work ?
other algo?
try loki -havy
try haven
try xmr

work or dont work
Mybe your RYO adres is  problem.
argai666
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 07:45:13 PM
Last edit: July 05, 2018, 07:57:38 PM by argai666
 #3211


Have you tried delete the comma at the end of last paranthesis. That comma is seperating multiple pools but you have only one pool. Maybe that will work.


 One other thing is your pool has an announcement about "2018-07-05 Pool is ready for hardfork at 150000, and accepts Sumo, Sumi, Subo, RYoL, RYoN, RYoS addresses".
Maybe your RYoL adress is not supported yet since blockchain did not reach the fork height.
greerso
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 1


View Profile
July 05, 2018, 09:46:08 PM
 #3212

V1.6.2
- Added support for Italocoin new algo (from block 55.000)
- Auto intensity for Vega cards improved, also managed to increase hashing speed on Vega cards for about ~1-1.5% (mainly on heavy algos)
- If user uses non existing GPU id in gpu_conf, it will be ignored, no error will be thrown
- Fixed miner crash when using a non AES capable CPU on some algos
- Added Windows version and build in log
- Added video driver version in log
- Added info about CPU AES support in log
- Statistics now shows number of stale shares that were accepted by pool
- Added parameter 'min_rig_speed_duration' that can set period for 'min_rig_speed' parameter (minimum is 30 sec), default is 5 min

+ I finally bought a Vega 56 card, so in the next releases i will try to improve the performance for Vegas. For now a little speedup of about 1-1.5% is achieved, mainly on Heavy based algos (Heavy, Haven, Bittube, Italo)

+ If you use a non existant id in gpu_conf, it will now be ignored, only id's that exist in your system will be used

+ There was a bug in soft AES that caused miner crash on Stellite and Haven algos, this is now fixed

+ Added accepted stale shares number in statistics. It can't know the number of real accepted stale shares on pool side, but the logic is simple, if a new job is received, but the miner sends a result in the mean time that is for the previous job, and this share gets accepted by the pool, miner will treat this like an accepted stale share.

+ min_rig_speed_duration can set the time you want to check the average hashrate for 'min_rig_speed' parameter. Default is 5 min.

Looks like you included Imperdin's heavy optimizations for that small bump.  Did you include that GPL3 code in your miner?

It just looks like, but dont worry imperdin, as i already told you i dont need to use your crazy insane mega giga optimisations. I already got even more speed increase since we talked, so if you plan releasing another mega giga optimisation please dont do it before i release the next version of miner.

I'm not he.  No affiliation.  Thought it pertinent to ask and for you to answer that question publicly.  As a developer, I as sure that you agree that too many miners developers are taking GPL code and using it outside of the license and this is likely one of the reasons why you have had to close source yours and other developers like Imperdin may end up having to close sourcing his.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 621


View Profile WWW
July 05, 2018, 09:53:28 PM
 #3213

I'm not he.  No affiliation.  Thought it pertinent to ask and for you to answer that question publicly.  As a developer, I as sure that you agree that too many miners developers are taking GPL code and using it outside of the license and this is likely one of the reasons why you have had to close source yours and other developers like Imperdin may end up having to close sourcing his.

Thank you for coming here to tell me this.. But im curious, what does he have that he can close source ? Smiley

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
greerso
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 33
Merit: 1


View Profile
July 06, 2018, 03:54:45 AM
 #3214

I'm not he.  No affiliation.  Thought it pertinent to ask and for you to answer that question publicly.  As a developer, I as sure that you agree that too many miners developers are taking GPL code and using it outside of the license and this is likely one of the reasons why you have had to close source yours and other developers like Imperdin may end up having to close sourcing his.

Thank you for coming here to tell me this.. But im curious, what does he have that he can close source ? Smiley

I wouldn't know.  You get the point.

You took offense to me asking if you used someone else's GPL code in a closed source project.  Its an immature response considering that all closed source miners almost certainly contain open source code or code derived from open source projects and is precisely how crypto assets have come to be.

Based on your response, I clearly wasn't the only one thinking it.  If you take a more objective view, you may appreciate the opportunity to have publicly stated that you did not for anyone else that was wondering.

doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 621


View Profile WWW
July 06, 2018, 04:58:59 AM
 #3215

considering that all closed source miners almost certainly contain open source code or code derived from open source projects and is precisely how crypto assets have come to be.

So if it is like you say, why did you even have to ask me when it looks like to me you already gave the answer before making the question?
Also, it's a little strange that you suddenly came from your fpga threads here, with your licensing question.

So here is an answer i hope it will satisfy you :
I am not using copy pasted code from open source projects, but i am using some good ideas, reworked in my own style.

Quote
this is likely one of the reasons why you have had to close source yours

The reason is obvious, if you follow the open source scene (oh you do, you wouldn be here now if you didn't), then you know that there are always 'good helping people' who remove the devfee, compile, upload and share on forums the 0% fee version.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 621


View Profile WWW
July 06, 2018, 05:18:49 AM
 #3216

Next version peek, Vega56 bittubev2 algo :


SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
mk111
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 1


View Profile
July 06, 2018, 05:55:00 AM
 #3217

Dok - you need to set your Vega 56 fans to minumum 3000RPM because the card will throttle itself if the HBM2 memory gets too hot.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 621


View Profile WWW
July 06, 2018, 05:57:47 AM
 #3218

Dok - you need to set your Vega 56 fans to minumum 3000RPM because the card will throttle itself if the HBM2 memory gets too hot.

i know, but this was just a quick test to show off  Grin
kid was sleeping didnt want to turn on the turbine

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
mk111
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 1


View Profile
July 06, 2018, 06:09:44 AM
 #3219

Dok - you need to set your Vega 56 fans to minumum 3000RPM because the card will throttle itself if the HBM2 memory gets too hot.

i know, but this was just a quick test to show off  Grin
kid was sleeping didnt want to turn on the turbine

LOL true the vega's are loud
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 06:28:57 AM
 #3220


Have you tried delete the comma at the end of last paranthesis. That comma is seperating multiple pools but you have only one pool. Maybe that will work.


 One other thing is your pool has an announcement about "2018-07-05 Pool is ready for hardfork at 150000, and accepts Sumo, Sumi, Subo, RYoL, RYoN, RYoS addresses".
Maybe your RYoL adress is not supported yet since blockchain did not reach the fork height.

thanks a lot everyone! maybe you are right, I should wait till fork happen and then my address will work. thank you

Update:
it doesnt start with tradeogre address either Sad
Pages: « 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ... 365 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!