Bitcoin Forum
February 26, 2024, 10:45:51 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 26.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ... 363 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 237140 times)
mk111
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 1


View Profile
July 06, 2018, 05:55:00 AM
 #3201

Dok - you need to set your Vega 56 fans to minumum 3000RPM because the card will throttle itself if the HBM2 memory gets too hot.
1708944351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708944351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708944351
Reply with quote  #2

1708944351
Report to moderator
1708944351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708944351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708944351
Reply with quote  #2

1708944351
Report to moderator
1708944351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708944351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708944351
Reply with quote  #2

1708944351
Report to moderator
There are several different types of Bitcoin clients. The most secure are full nodes like Bitcoin Core, but full nodes are more resource-heavy, and they must do a lengthy initial syncing process. As a result, lightweight clients with somewhat less security are commonly used.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1708944351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708944351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708944351
Reply with quote  #2

1708944351
Report to moderator
1708944351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1708944351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1708944351
Reply with quote  #2

1708944351
Report to moderator
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
July 06, 2018, 05:57:47 AM
 #3202

Dok - you need to set your Vega 56 fans to minumum 3000RPM because the card will throttle itself if the HBM2 memory gets too hot.

i know, but this was just a quick test to show off  Grin
kid was sleeping didnt want to turn on the turbine

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
mk111
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 230
Merit: 1


View Profile
July 06, 2018, 06:09:44 AM
 #3203

Dok - you need to set your Vega 56 fans to minumum 3000RPM because the card will throttle itself if the HBM2 memory gets too hot.

i know, but this was just a quick test to show off  Grin
kid was sleeping didnt want to turn on the turbine

LOL true the vega's are loud
sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 06:28:57 AM
 #3204


Have you tried delete the comma at the end of last paranthesis. That comma is seperating multiple pools but you have only one pool. Maybe that will work.


 One other thing is your pool has an announcement about "2018-07-05 Pool is ready for hardfork at 150000, and accepts Sumo, Sumi, Subo, RYoL, RYoN, RYoS addresses".
Maybe your RYoL adress is not supported yet since blockchain did not reach the fork height.

thanks a lot everyone! maybe you are right, I should wait till fork happen and then my address will work. thank you

Update:
it doesnt start with tradeogre address either Sad
doktor83 (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 2478
Merit: 625


View Profile WWW
July 06, 2018, 06:50:46 AM
 #3205

In 1.6.2 on cn-v7 algo intensity higher 100 not give jumps and drops in hashrate like it was on 1.6.1. But speed is low on v7... I tried 54,56,72,90,108,116 but all these intensities gives max 985 h/s on my RX 580 8Gb cards. On 1.6.0 I have 1030-1040 h/s...
Maybe I do something wrong? I tried to wait up to 10 min every try. But speed didn't jumps like in heavy algo. It pretty stable. Couse of it I didn't wait any longer.
Who got speed higher 1000 h/s on v7 with 1.6.2? Share your settings, please...

Same issue: 1.6.0 gets 1080 h/s on RX 588, but 1.6.2 - only 1025 h/s with same config.

Looks like that some optimisations that work nicely for vega degrade performance on rx.
I will rework my kernel so the speed should be back to v1.6.0 speeds on rx.

SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1484
Merit: 253


View Profile
July 06, 2018, 07:56:12 AM
 #3206

In 1.6.2 on cn-v7 algo intensity higher 100 not give jumps and drops in hashrate like it was on 1.6.1. But speed is low on v7... I tried 54,56,72,90,108,116 but all these intensities gives max 985 h/s on my RX 580 8Gb cards. On 1.6.0 I have 1030-1040 h/s...
Maybe I do something wrong? I tried to wait up to 10 min every try. But speed didn't jumps like in heavy algo. It pretty stable. Couse of it I didn't wait any longer.
Who got speed higher 1000 h/s on v7 with 1.6.2? Share your settings, please...

Same issue: 1.6.0 gets 1080 h/s on RX 588, but 1.6.2 - only 1025 h/s with same config.

Looks like that some optimisations that work nicely for vega degrade performance on rx.
I will rework my kernel so the speed should be back to v1.6.0 speeds on rx.
Good! We're waiting...
Lio78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 08:03:19 AM
 #3207

Hi Doktor.

Good job with your miner.

I have 1 580 bios mod and 1 Vega64 table-mod
And I have 930 and 2090 hashrate.

Only one question, Can I set restart pool every 12-15 hours?
How?
wgestickley
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 11:52:32 AM
 #3208

@Doc

I am a happy User for your Miner and appreciate your Work 💪

Just with my RX580, 8GB RIG‘s I have the „legendary“ Problem, that after a Pool Switch the HR drops to 950 ish and only recovers to 1040 H/s  after Start of GPU-Z and let it run for a few Minutes...

I use Version 1.6.0 / 1.6.1 and CN Heavy Algo

Can you fix this issues?
Thx
roma__11
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 115
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 12:28:21 PM
 #3209

Cryptonight-saber Huh?
https://cryptoknight.cc/ipbc/#getting_started
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 12:31:24 PM
 #3210


Cryptonight-saber = bittubev2
treanski
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 106


ONe Social Network.


View Profile
July 06, 2018, 01:14:43 PM
 #3211

In 1.6.2 on cn-v7 algo intensity higher 100 not give jumps and drops in hashrate like it was on 1.6.1. But speed is low on v7... I tried 54,56,72,90,108,116 but all these intensities gives max 985 h/s on my RX 580 8Gb cards. On 1.6.0 I have 1030-1040 h/s...
Maybe I do something wrong? I tried to wait up to 10 min every try. But speed didn't jumps like in heavy algo. It pretty stable. Couse of it I didn't wait any longer.
Who got speed higher 1000 h/s on v7 with 1.6.2? Share your settings, please...

Same issue: 1.6.0 gets 1080 h/s on RX 588, but 1.6.2 - only 1025 h/s with same config.

Looks like that some optimisations that work nicely for vega degrade performance on rx.
I will rework my kernel so the speed should be back to v1.6.0 speeds on rx.

goo doktor goo need more hash ^^

LeonManveli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 04:05:28 PM
Last edit: July 06, 2018, 04:25:10 PM by LeonManveli
 #3212

Why are almost all the XMR coins in the Maintenance mode? Sad
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 04:16:38 PM
 #3213

Why are almost all the XMR coins in the Maintenance mode?
Very interesting question  Grin
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 04:26:04 PM
 #3214

Why are almost all the XMR coins in the Maintenance mode?
Haven, Monero, Turtlecoin, ByteCoin is already online on TradeOgre! Wallets started to turn on.
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
July 06, 2018, 04:51:51 PM
 #3215

Why are almost all the XMR coins in the Maintenance mode?
Haven, Monero, Turtlecoin, ByteCoin is already online on TradeOgre! Wallets started to turn on.

Is it true that I lost all that was transferred to tradeogre while it was in maintenance mode with the wallets I was using (loki, haven, bittube)?
For example, I should have had more haven, but found only the last transfer from yesterday evening when everything went into maintenance mode, and the pool shows one more transfer today, that doesn't show on tradeogre. How can I contact them (there's nothing onsite regarding that)?
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 05:41:58 PM
 #3216

After defrosting wallets, all coins must successfully come in a wallet. Some pools, for example, the miner.rocks, made a special button for forced payments to the stock exchange.
http://scrin.org/i/18/07/20180706204121.png
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 161
Merit: 10


View Profile
July 06, 2018, 05:58:00 PM
 #3217

After defrosting wallets, all coins must successfully come in a wallet. Some pools, for example, the miner.rocks, made a special button for forced payments to the stock exchange.


I was mining on a different pool that didn't offer that, so in the end, I am still getting my coins, right?
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 729
Merit: 114



View Profile
July 06, 2018, 06:45:06 PM
 #3218

Why are almost all the XMR coins in the Maintenance mode? Sad

there's a bug
fix double counting outs if the tx pubkey is duplicated

https://github.com/monero-project/monero/commit/58cceaad7102c8e1c7130c47fa22cdb50eab97e8

most likely incorporating fixes
UAGet
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 06:49:55 PM
 #3219

///so in the end, I am still getting my coins, right?
Hope dies last  Grin
LeonManveli
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
July 06, 2018, 07:11:45 PM
 #3220

Why are almost all the XMR coins in the Maintenance mode? Sad

there's a bug
fix double counting outs if the tx pubkey is duplicated

https://github.com/monero-project/monero/commit/58cceaad7102c8e1c7130c47fa22cdb50eab97e8

most likely incorporating fixes

Thanks. Smiley
Pages: « 1 ... 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 [161] 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 ... 363 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!