Bitcoin Forum
January 18, 2022, 03:58:58 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 ... 365 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 235786 times)
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 08:22:32 PM
 #2781

Some of these results are not making sense at all.

I have tweaked my Asus RX580 (8GB) according to best guide and not getting over 1000 hash on each.
I dont think its possible unless you having clocked it to have hundreds of memory errors and card then fuck up..

So! If you don't know how to do it then it is impossible?

Didnt say its impossible, just saying with the dodgy overlocks your not considering power draw.
Considering the safety of your cards, then good luck with your power bill vs profit of mining.
Good luck with the life of your cards..
Impossible? Nope.
Crazy overclock? Nope.
Insane power draw? Nope.

I can reach average 1100H/s in heavy with 1310/2020 (Samsung, 940mv cvddc) with no pain. Well, I did some tests with intensity but was not hard to find the perfect balance (between 56 and 58).

For Micron @heavyarms shared his own timings some pages ago and they are great. Ubermix timings are good for Samsung. So, there are many knowledge around this thread to find best performance.

I'm trying to find a way to break 1000H/s with stability with my Elpida. I had good results with some mixing, but when I reach 1000H/s with low memory clock, the ETHash performance drops even with high clock (it doesn't makes sense).

You did hardcoded bios mod or you using OverDriveNTool?
1642478338
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642478338

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642478338
Reply with quote  #2

1642478338
Report to moderator
1642478338
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1642478338

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1642478338
Reply with quote  #2

1642478338
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
popow_sergei
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 08:23:57 PM
 #2782


vega 56  8 gb
the monitor is connected to an integrated integrated card.
at worksize 16 more gives



ok. what intensyti and worksize u use for HEAVY algo ?

HEAVY do not use. shitcoin.
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
June 11, 2018, 08:43:36 PM
 #2783


vega 56  8 gb
the monitor is connected to an integrated integrated card.
at worksize 16 more gives



ok. what intensyti and worksize u use for HEAVY algo ?

HEAVY do not use. shitcoin.
what a noob:)
6vega 56 :
v7  14$
heavy 24$
and you tell this.
ok noob mining v7
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 156
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 09:14:42 PM
 #2784

What is this?
https://image.prntscr.com/image/EomGSxQKREKg0w97UYvkYQ.jpg

0HR 5 sec and go back and mining work ok.



I have the same issue on 1.6.0

[2018-06-11 21:39:36] stats: Mining time: 0 days, 2 hours, 27 minutes, 9 seconds
[2018-06-11 21:39:36] stats: Algo: normalv7
[2018-06-11 21:39:36] stats: Pool: pool.electroneum.hashvault.pro:5555
[2018-06-11 21:39:36] stats: Connected since: 2018-06-11 19:12:27
[2018-06-11 21:39:36] stats: Last job received : 441 seconds ago
[2018-06-11 21:39:36] stats: System shutdown temperature: 80
[2018-06-11 21:39:36] stats: Accepted/Total shares: 225/225

[2018-06-11 21:39:36] stats: Average time to find share: 39 seconds
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_5: 16
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_13: 12
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_2: 10
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_1: 9
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_15: 10
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_12: 14
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_3: 9
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_10: 7
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_11: 13
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_9: 6
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_4: 4
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_14: 10
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_6: 8


Full log with this problem
http://pasted.co/ea87db25



Please don't be retarded.
This error reporting exists from the first versions, it shows which video card calculated an invalid result. Like in claymore miners.
igotek
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 604


Online Security & Investment Corporation


View Profile WWW
June 11, 2018, 09:31:00 PM
 #2785

How to switch to next pool in the list ?

r - reload pools and use the first pool

I cannot live, I cannot die, trapped in myself.
Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
June 11, 2018, 09:48:28 PM
Last edit: June 12, 2018, 08:58:57 AM by livada
 #2786

How to switch to next pool in the list ?

r - reload pools and use the first pool

go read first page.
or
read README.txt
Bry Guy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 11:04:40 PM
 #2787

Hi, any intensity tips for StelliteV4? Rx580 rig here, 13000 total in CN heavy, 11900 in Stellite. Is this expected?


The optimal Stellite algo configuration and h/s is very similar if not identical to the v7 algo due to the way it is coded.
ipe4enko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 34
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 01:03:13 AM
Last edit: June 12, 2018, 01:27:18 AM by ipe4enko
 #2788

What is this?
https://image.prntscr.com/image/EomGSxQKREKg0w97UYvkYQ.jpg

0HR 5 sec and go back and mining work ok.



I have the same issue on 1.6.0

[2018-06-11 21:39:36] stats: Mining time: 0 days, 2 hours, 27 minutes, 9 seconds
[2018-06-11 21:39:36] stats: Algo: normalv7
[2018-06-11 21:39:36] stats: Pool: pool.electroneum.hashvault.pro:5555
[2018-06-11 21:39:36] stats: Connected since: 2018-06-11 19:12:27
[2018-06-11 21:39:36] stats: Last job received : 441 seconds ago
[2018-06-11 21:39:36] stats: System shutdown temperature: 80
[2018-06-11 21:39:36] stats: Accepted/Total shares: 225/225

[2018-06-11 21:39:36] stats: Average time to find share: 39 seconds
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_5: 16
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_13: 12
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_2: 10
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_1: 9
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_15: 10
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_12: 14
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_3: 9
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_10: 7
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_11: 13
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_9: 6
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_4: 4
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_14: 10
[2018-06-11 21:39:36] stats: HW error: BUS_ID_6: 8


Full log with this problem
http://pasted.co/ea87db25



Want to pay attention! Problem not in HW error but in that miner work but pool not accepted any result. You can see this in log file. I have another 2 log files if needed. I think whatch dog can see this if miner more time don't have accepted result.
Now this problem reproduced on miner version 1.5.5.1 another farm. On the same pool pool.electroneum.hashvault.pro may be this problem of pool or coin network.

UPDATE: now i see in log message
[2018-06-12 04:00:39] Job timeout detected, reconnecting to pool..
after this work restored

Full log if needit http://pasted.co/431f386d
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 771
Merit: 112



View Profile
June 12, 2018, 01:22:53 AM
 #2789


You need good timing straps to reach 1k+ on CN-V7.  8gb cards can do 1k+ on CN-Heavy easily.  
I have also got 1260 H/s on an RX 570 8gb card (1466/2300 clocks).  They do 1140 H/s @ 1250/2240 clocks and 900mV core (105w from wall).  So it's pretty much possible.

Also, All 4gb cards that I have Elpida, Hynix do 1k+ on CN-V7.

I want to see that...
Can't get more that 700h/s with Elpida 570 pulse 4gb (with stak and SRB)

RX570 8gb 1260 H/s on CN-Heavy (i posted this some pages back)

6 x RX580 4gb cards  + 1 RX570 8gb (GPU4).
istr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 05:45:12 AM
 #2790


You need good timing straps to reach 1k+ on CN-V7.  8gb cards can do 1k+ on CN-Heavy easily.  
I have also got 1260 H/s on an RX 570 8gb card (1466/2300 clocks).  They do 1140 H/s @ 1250/2240 clocks and 900mV core (105w from wall).  So it's pretty much possible.

Also, All 4gb cards that I have Elpida, Hynix do 1k+ on CN-V7.

I want to see that...
Can't get more that 700h/s with Elpida 570 pulse 4gb (with stak and SRB)

RX570 8gb 1260 H/s on CN-Heavy (i posted this some pages back)

6 x RX580 4gb cards  + 1 RX570 8gb (GPU4).
https://i.imgur.com/VQl9Hxz.jpg


Hi heavyarms!

Can you share your timing straps please?

Thank you in advance

UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 253


View Profile
June 12, 2018, 06:17:36 AM
 #2791

And what parameters (intensity) you use?
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 07:15:06 AM
Last edit: June 12, 2018, 10:22:17 AM by MaxMidnite
 #2792


You need good timing straps to reach 1k+ on CN-V7.  8gb cards can do 1k+ on CN-Heavy easily.  
I have also got 1260 H/s on an RX 570 8gb card (1466/2300 clocks).  They do 1140 H/s @ 1250/2240 clocks and 900mV core (105w from wall).  So it's pretty much possible.

Also, All 4gb cards that I have Elpida, Hynix do 1k+ on CN-V7.

I want to see that...
Can't get more that 700h/s with Elpida 570 pulse 4gb (with stak and SRB)

RX570 8gb 1260 H/s on CN-Heavy (i posted this some pages back)

6 x RX580 4gb cards  + 1 RX570 8gb (GPU4).
https://i.imgur.com/VQl9Hxz.jpg

Ok this is very nice but a few questions:

- What mother board you use?
- How do you overclock your bios? and what overclocking tool you use?
- To confirm your GPU 1250mhz/900mv Power Memory: 2020mhz /900mv?

Im not jealous of your results but similar cards and spent days tweaking it and cannot break 1000
My memory is Micron and Hynix.
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
June 12, 2018, 11:21:17 AM
Last edit: June 12, 2018, 02:52:50 PM by livada
 #2793


Ok this is very nice but a few questions:

- What mother board you use?
- How do you overclock your bios? and what overclocking tool you use?
- To confirm your GPU 1250mhz/900mv Power Memory: 2020mhz /900mv?

Im not jealous of your results but similar cards and spent days tweaking it and cannot break 1000
My memory is Micron and Hynix.

you not ask HOW I INSTAL WINDOWS. STOP SPAM THIS TOPIC  go on PP an spam direct him not all...

This is SRB miner topic not how i instal driver...
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 11:39:04 AM
 #2794


Ok this is very nice but a few questions:

- What mother board you use?
- How do you overclock your bios? and what overclocking tool you use?
- To confirm your GPU 1250mhz/900mv Power Memory: 2020mhz /900mv?

Im not jealous of your results but similar cards and spent days tweaking it and cannot break 1000
My memory is Micron and Hynix.

you nor ask HOW I INSTAL WINDOWS. STOP SPAM THIS TOPIC  go on PP an spam direct him not all...

This is SRB miner topic not how i instal driver...

No one is writing much about SRB miner, I asked something related to the topic with such bold claims.
No one ask for your noob input of installing driver and windows...
We discuss hashrates of the miner.. its the authors interest to aid best hash rate to use his miner..
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 11:55:01 AM
 #2795


how i use this for all card without gpu conf?

"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 1, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 2, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

]
}

this is not work

"intensity" : 120,
"worksize" : 16,
"double_threads" : true,

W alwys 8 not 16

@DOCTOR ?

What a hyprocrite noob you are!
Larvitar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 197
Merit: 1


View Profile
June 12, 2018, 12:22:45 PM
 #2796

Some of these results are not making sense at all.

I have tweaked my Asus RX580 (8GB) according to best guide and not getting over 1000 hash on each.
I dont think its possible unless you having clocked it to have hundreds of memory errors and card then fuck up..

So! If you don't know how to do it then it is impossible?

Didnt say its impossible, just saying with the dodgy overlocks your not considering power draw.
Considering the safety of your cards, then good luck with your power bill vs profit of mining.
Good luck with the life of your cards..
Impossible? Nope.
Crazy overclock? Nope.
Insane power draw? Nope.

I can reach average 1100H/s in heavy with 1310/2020 (Samsung, 940mv cvddc) with no pain. Well, I did some tests with intensity but was not hard to find the perfect balance (between 56 and 58).

For Micron @heavyarms shared his own timings some pages ago and they are great. Ubermix timings are good for Samsung. So, there are many knowledge around this thread to find best performance.

I'm trying to find a way to break 1000H/s with stability with my Elpida. I had good results with some mixing, but when I reach 1000H/s with low memory clock, the ETHash performance drops even with high clock (it doesn't makes sense).

You did hardcoded bios mod or you using OverDriveNTool?
Both

My bios has customized timings (some of them with tips from here, mixing straps, doing voodoo and dark magic) for my Elpida and Samsung.

OverdriveNTool is a handy tool to disable useless p-states, set clocks/voltages and target temp. I really don't like to set it all in bios.


OFF:
And guys, please don't fight.

Or, if you want to fight too much, please find a place, open a live stream to us and fight to death. I collect the bets
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
June 12, 2018, 12:46:50 PM
 #2797


how i use this for all card without gpu conf?

"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 1, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 2, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

]
}

this is not work

"intensity" : 120,
"worksize" : 16,
"double_threads" : true,

W alwys 8 not 16

@DOCTOR ?

What a hyprocrite noob you are!
You know ?

Answer if you know? i dont know.

You know my di... fck noob
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
June 12, 2018, 12:51:39 PM
 #2798



No one is writing much about SRB miner, I asked something related to the topic with such bold claims.
No one ask for your noob input of installing driver and windows...
We discuss hashrates of the miner.. its the authors interest to aid best hash rate to use his miner..

- What mother board you use?
- How do you overclock your bios? and what overclocking tool you use?


Yo u ask this noob. This is not discussion on HR or minner. this is SPAM

You have other topic etc OVERCLOCK FOR NEWBIES  or WHAT MB I BAY etc...
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 416
Merit: 0


View Profile WWW
June 12, 2018, 12:53:54 PM
 #2799


how i use this for all card without gpu conf?

"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 1, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 2, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

]
}

this is not work

"intensity" : 120,
"worksize" : 16,
"double_threads" : true,

W alwys 8 not 16

@DOCTOR ?

What a hyprocrite noob you are!
You know ?

Answer if you know? i dont know.

You know my di... fck noob

You ask for some much help in forums then complain when others try talk about HashRate.
Gypsy noob

You not answer noob. Answer how use WORKSIZE for all card without gpu conf?
Doctor not answer . you SMART GAY . answer .

ANSWER IS : NO OPTION FOR THIS NOW

Mybe in other version be option worksize for all GPU.
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 12:56:02 PM
 #2800


how i use this for all card without gpu conf?

"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 1, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},
{ "id" : 2, "intensity" : 120, "worksize" : 16, "threads" : 2},

]
}

this is not work

"intensity" : 120,
"worksize" : 16,
"double_threads" : true,

W alwys 8 not 16

@DOCTOR ?

What a hyprocrite noob you are!
You know ?

Answer if you know? i dont know.

You know my di... fck noob

You ask for some much help in forums then complain when others try talk about HashRate.
Gypsy noob

You not answer noob. Answer how use WORKSIZE for all card without gpu conf?
Doctor not answer . you SMART GAY . answer .

I do not wish to comment further as I dont want to help you, maybe reason that he did not reply to you as you spammed board already many times before.
You wish people to answer your questions then accuse others of spamming. Its ok I not reply any more to gypsy noob. I will wait for the poster my question
was for to answer myself maybe in private but better to help others on forum also to get good hash rate.
Pages: « 1 ... 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 [140] 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 ... 365 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!