Bitcoin Forum
November 18, 2018, 03:49:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... 270 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.7.0 - native algo switching  (Read 135362 times)
Larvitar
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 198
Merit: 1


View Profile
April 24, 2018, 09:59:09 PM
 #1201

V1.4.7
- Added shutdown_temperature parameter (in config.txt) which shuts down the system, default is 95c if not set
- Added average time to find share in stats
- Added keepalive option in pools to prevent possible connection timeouts (pool must support this method)
- Possible fix for Nicehash "job not found"
- Added kernel parameter to gpu_conf

: Keepalive does not work with Nanopool, Nicehash, Minergate. Maybe some others too. Even if you set it to TRUE on these pools, it will auto turn them off.
: kernel parameter can be used so if you have a mixed gpu rig with new+old cards, and the old ones work better with pre-gcn kernels for example

Thanks, doc!

About old cards: my old R7 260X is coming from reballing and I want to ask for who have old GCN2 cards:
SRB is beating (very) old Claymore 9.7? If yes, what configuration I can start from?

I'll try mine with then to see if it's profitable Smiley

Thanks in advance
On my 270X 4Gb card best miner is Claymore 11.3, 2nd place SRBMiner, 3rd place - GGS.
Each miner needs right parameters to recieve max speed.
Thank you

My 260X doesn't mine with Claymore in 10+ versions. So, I'll stick at SRB. Good to see it's the second fastest miner.

I'll try some tweakings to old 260X. Let's see what we can reach Cheesy
1542556145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542556145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542556145
Reply with quote  #2

1542556145
Report to moderator
1542556145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542556145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542556145
Reply with quote  #2

1542556145
Report to moderator
1542556145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542556145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542556145
Reply with quote  #2

1542556145
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542556145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542556145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542556145
Reply with quote  #2

1542556145
Report to moderator
1542556145
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542556145

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542556145
Reply with quote  #2

1542556145
Report to moderator
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 251


View Profile
April 24, 2018, 10:41:12 PM
 #1202

V1.4.7
- Added shutdown_temperature parameter (in config.txt) which shuts down the system, default is 95c if not set
- Added average time to find share in stats
- Added keepalive option in pools to prevent possible connection timeouts (pool must support this method)
- Possible fix for Nicehash "job not found"
- Added kernel parameter to gpu_conf

: Keepalive does not work with Nanopool, Nicehash, Minergate. Maybe some others too. Even if you set it to TRUE on these pools, it will auto turn them off.
: kernel parameter can be used so if you have a mixed gpu rig with new+old cards, and the old ones work better with pre-gcn kernels for example

Thanks, doc!

About old cards: my old R7 260X is coming from reballing and I want to ask for who have old GCN2 cards:
SRB is beating (very) old Claymore 9.7? If yes, what configuration I can start from?

I'll try mine with then to see if it's profitable Smiley

Thanks in advance
On my 270X 4Gb card best miner is Claymore 11.3, 2nd place SRBMiner, 3rd place - GGS.
Each miner needs right parameters to recieve max speed.
Thank you

My 260X doesn't mine with Claymore in 10+ versions. So, I'll stick at SRB. Good to see it's the second fastest miner.

I'll try some tweakings to old 260X. Let's see what we can reach Cheesy
Your main goal is to find right intensity. Leave Worksize and threads 8 and 2. Start intensity from 20 and rise it up step by 1.
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 242
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 12:19:41 AM
 #1203

3*vega 56
ver.:1.4.7
algo:heavy
{ "id" : 0, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 1, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 2, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE1x riser

4500hr
https://image.prntscr.com/image/HEy3Uzj3T7q4xWHxwX4yBQ.jpg
QuirkSilver
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 13


View Profile
April 25, 2018, 02:07:19 AM
 #1204

Can i run two instances of the miner? Huh I need to mine heavy with 4gb Rx 560 and v7 with 2gbs
Also, which 2gb cards (560) can bear 2x 448 intensity threads (28 in SRB) in normal 2mb Scratchpad cryptonight? have some with elpida and hynix.
I noticed before, in old gatelessgate 1.3 (sgminer) always cards that fitted the 448 intensity,8 work,2 threads gave 540 h/s with minimal power and slighly good memory overclock within 2000-2050 (non cooled memory though)
lebuawu2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 153
Merit: 2


View Profile
April 25, 2018, 03:24:52 AM
 #1205

Which driver are you using?

3*vega 56
ver.:1.4.7
algo:heavy
{ "id" : 0, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 1, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 2, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE1x riser

4500hr

sweetydady
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 05:12:27 AM
 #1206

3*vega 56
ver.:1.4.7
algo:heavy
{ "id" : 0, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 1, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 2, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE1x riser

4500hr
https://image.prntscr.com/image/HEy3Uzj3T7q4xWHxwX4yBQ.jpg

so put your clock and mem as you do at gpu 0, 1
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 25, 2018, 05:25:09 AM
 #1207

V1.4.8
- Added support for new ArtoCash algo
- Added fast pool switching when pressing P
- Added target_temperature setting to gpu_conf too, if this option is used on top of config (value is > 0), gpu_conf setting is IGNORED
- Added target_fan_speed setting to gpu_conf, atm must set it in RPM, not in percent, sorry Smiley
- Minor bug fixes


target_temperature can now be set for every card separately. Comment target_temperature on top of config or set it to 0 if you want to use this setting in gpu_conf.

target_fan_speed sets the minimum fan speed, and you enter a value in RPM (for now), not in PERCENT.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
ajqjjj13
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 05:35:01 AM
 #1208

Hi, use pre-GCN cards 5870 gpu0 65% use gpu1 100% use Because it happens?
https://pasteboard.co/HhTRNaj.png

Settings the same for both? and not using a crossfire situation?

Settings same *2 not use crossfire

Are you using first gpu to do anything graphically intensive like watching video's or webpages, or games?
Also have you tried just using only that card to mine and see if it still stays around that hash rate by itself?

It could be several factors.. perhaps even the memory or just plain old "silicon lottery" losing on the first card..
Maybe Dok can help with this one though.
No only use for mining, i have 3 miner of equal characteristics same fail
Bullus77
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 06:21:07 AM
 #1209

@doc

Is it possible to implent -ttli -tstop - start etc just like claymore?

So it reduce the intensity when is above a target temperatur?
I use a aio wc and it can't use the fan for target temps also when the fanspeed is already 100 u can't use the parameter u already implement.

Thanks
Lunga Chung
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 132
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 06:22:04 AM
 #1210

V1.4.8
- Added support for new ArtoCash algo
- Added fast pool switching when pressing P
- Added target_temperature setting to gpu_conf too, if this option is used on top of config (value is > 0), gpu_conf setting is IGNORED
- Added target_fan_speed setting to gpu_conf, atm must set it in RPM, not in percent, sorry Smiley
- Minor bug fixes


target_temperature can now be set for every card separately. Comment target_temperature on top of config or set it to 0 if you want to use this setting in gpu_conf.

target_fan_speed sets the minimum fan speed, and you enter a value in RPM (for now), not in PERCENT.

Bravo za P komandu...

Just to add API and I'm switching all my clients to SRBMiner
micax1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


View Profile
April 25, 2018, 06:22:44 AM
 #1211

V1.4.8
- Added support for new ArtoCash algo
- Added fast pool switching when pressing P
- Added target_temperature setting to gpu_conf too, if this option is used on top of config (value is > 0), gpu_conf setting is IGNORED
- Added target_fan_speed setting to gpu_conf, atm must set it in RPM, not in percent, sorry Smiley
- Minor bug fixes


target_temperature can now be set for every card separately. Comment target_temperature on top of config or set it to 0 if you want to use this setting in gpu_conf.

target_fan_speed sets the minimum fan speed, and you enter a value in RPM (for now), not in PERCENT.

Are you planning to fix ADL in near future? at least correct temps and fans. I like your miner, but stuck with 3-rd party utils. and as for each separate rig I need unique config - deployment becomes nightmare )
Thnx!
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 25, 2018, 06:22:59 AM
 #1212

@doc

Is it possible to implent -ttli -tstop - start etc just like claymore?

So it reduce the intensity when is above a target temperatur?
I use a aio wc and it can't use the fan for target temps also when the fanspeed is already 100 u can't use the parameter u already implement.

Thanks

no, intensity change while mining is not available. And probably won't be.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 25, 2018, 06:23:38 AM
 #1213

V1.4.8
- Added support for new ArtoCash algo
- Added fast pool switching when pressing P
- Added target_temperature setting to gpu_conf too, if this option is used on top of config (value is > 0), gpu_conf setting is IGNORED
- Added target_fan_speed setting to gpu_conf, atm must set it in RPM, not in percent, sorry Smiley
- Minor bug fixes


target_temperature can now be set for every card separately. Comment target_temperature on top of config or set it to 0 if you want to use this setting in gpu_conf.

target_fan_speed sets the minimum fan speed, and you enter a value in RPM (for now), not in PERCENT.

Are you planning to fix ADL in near future? at least correct temps and fans. I like your miner, but stuck with 3-rd party utils. and as for each separate rig I need unique config - deployment becomes nightmare )
Thnx!

ADL is working for OverdriveN supported cards. So what should be fixed ? Smiley

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 25, 2018, 08:57:04 AM
 #1214

Big thx again to @doktor83

7 x Vega 64 Rig  10480 K/H Heavy  Roll Eyes




again a gmail send mail to my self support on miner reboot would be great !

im not gonna add email sending in the miner, but you can just edit the reboot script to send email.

You can use http://www.blat.net/

then in the .bat :

blat -to user@example.com -server smtp.example.com -f batch_script@example.com -subject "subject" -body "body"

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
liomojo1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
April 25, 2018, 09:21:06 AM
 #1215

This night I had a problem , can`t connect to pool  for devfee and it has been for 7 hours like this. What could be the issue?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
April 25, 2018, 09:31:57 AM
 #1216

This night I had a problem , can`t connect to pool  for devfee and it has been for 7 hours like this. What could be the issue?

miner version, algo you are mining?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Sgsg666
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 117
Merit: 1

0x93e0A43a1264E3116D290E9d18B692d12f667Ef3


View Profile
April 25, 2018, 10:07:20 AM
 #1217

3*vega 56
ver.:1.4.7
algo:heavy
{ "id" : 0, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 1, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE16x slot
{ "id" : 2, "intensity" : 56, "worksize" : 16, "threads" : 2}, PCIE1x riser

4500hr


Mine can only run 1200+ average. Did you biosflash/overclock your vega 56's? My CC is 1408;905 Mem clock: 950;900. Intesity 60, double thread, worksize 8

note: it can run 1300+ average on castxmr.
gzpc01
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 10:35:02 AM
 #1218

 Huh Huh Huh when does support Linux  Huh Huh Huh
carlosmonaco
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
April 25, 2018, 10:47:31 AM
 #1219

Hello ,
I'm using 4 RX580 to mine monero ( 3 hynix and one samsung ). But I'm stuck around 900h/s for each.
Clock speed : 1150 or 1200 ( almost the same results) and mem clock :2200.

Is it possible for someone to share settings/bios to get 1000+ h/S on these cards?
micax1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


View Profile
April 25, 2018, 11:39:10 AM
 #1220

V1.4.8
- Added support for new ArtoCash algo
- Added fast pool switching when pressing P
- Added target_temperature setting to gpu_conf too, if this option is used on top of config (value is > 0), gpu_conf setting is IGNORED
- Added target_fan_speed setting to gpu_conf, atm must set it in RPM, not in percent, sorry Smiley
- Minor bug fixes


target_temperature can now be set for every card separately. Comment target_temperature on top of config or set it to 0 if you want to use this setting in gpu_conf.

target_fan_speed sets the minimum fan speed, and you enter a value in RPM (for now), not in PERCENT.

Are you planning to fix ADL in near future? at least correct temps and fans. I like your miner, but stuck with 3-rd party utils. and as for each separate rig I need unique config - deployment becomes nightmare )
Thnx!

ADL is working for OverdriveN supported cards. So what should be fixed ? Smiley

well I tested it before on multiple rigs, today I just used one -
12*rx550 baffins saphire.

tested without adldisable - Fan speed not detected, temperatures too. can provide screenshots or logs, let me know what you need. (this cards stop fans by default until they are 65, so it`s pretty good chance to burn it right before fans kick in).
Pages: « 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 [61] 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 ... 270 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!