Bitcoin Forum
May 28, 2020, 11:37:37 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ... 367 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.9.3 - native algo switching  (Read 233350 times)
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 611


View Profile WWW
May 18, 2018, 06:20:38 AM
 #1981

Hi dok,
I use V7 algo with 4 vega 56
V1.5.4 and V1.5.3 give me 7600h/s, stable
V1.5.2 and previous versions give me 7850h/s, stable
So, I stick to V1.5.2  Wink
Have you got an explanation for that ?


There shouldn't be any differences, those are gremlins working there Cheesy

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
1590665857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590665857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590665857
Reply with quote  #2

1590665857
Report to moderator
1590665857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590665857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590665857
Reply with quote  #2

1590665857
Report to moderator
1590665857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590665857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590665857
Reply with quote  #2

1590665857
Report to moderator
FAST DICE GAME $500 DAILY CONTEST BEST AUTOBET MODE 30% RAKEBACK FOR VIPS PROVABLY FAIR Play Now Play Now
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1590665857
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1590665857

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1590665857
Reply with quote  #2

1590665857
Report to moderator
lebuawu2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 2


View Profile
May 18, 2018, 09:40:30 AM
 #1982

any advice intensity and worksize for alloy? I tried rx 580 8GB only got 400-500 h/s with intensity 54 and worksize 8.
lncm
Member
**
Offline Offline

Activity: 366
Merit: 13


View Profile
May 18, 2018, 03:38:23 PM
 #1983

Does it work with latest AMD drivers?
dragonmike
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1190
Merit: 556


VEIL - PRIVACY WITHOUT COMPROMISE


View Profile
May 18, 2018, 03:43:41 PM
 #1984

Doktor, we need a good miner for Bytom...

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3921500.0

Go on, you can do it! Cheesy



▄▄                                  ▄▄
 ███▄                            ▄███
  ██████                      ██████
   ███████                  ███████
    ███████                ███████
     ███████              ███████
      ███████            ███████
       ███████▄▄      ▄▄███████
        ██████████████████████
         ████████████████████
          ██████████████████
           ████████████████
            ██████████████
             ███████████
              █████████
               ███████
                █████
                 ██
                  █
veil|     PRIVACY     
     WITHOUT COMPROMISE.       
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
|   NO ICO. NO PREMINE. 
   X16RT GPU Mining. Fair distribution.   
|      The first Zerocoin-based Cryptocurrency       
   WITH ALWAYS-ON PRIVACY.   
|



                   ▄▄████
              ▄▄████████▌
         ▄▄█████████▀███
    ▄▄██████████▀▀ ▄███▌
▄████████████▀▀  ▄█████
▀▀▀███████▀   ▄███████▌
      ██    ▄█████████
       █  ▄██████████▌
       █  ███████████
       █ ██▀ ▀██████▌
       ██▀     ▀████
                 ▀█▌




   ▄███████
   ████████
   ███▀
   ███
██████████
██████████
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███
   ███




     ▄▄█▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀█▄▄
   ▐██▄▄██████████████▄▄██▌
   ████████████████████████
  ▐████████████████████████▌
  ███████▀▀▀██████▀▀▀███████
 ▐██████     ████     ██████▌
 ███████     ████     ███████
▐████████▄▄▄██████▄▄▄████████▌
▐████████████████████████████▌
 █████▄▄▀▀▀▀██████▀▀▀▀▄▄█████
  ▀▀██████          ██████▀▀
      ▀▀▀            ▀▀▀
heavyarms1912
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 717
Merit: 108



View Profile
May 18, 2018, 04:08:09 PM
 #1985

any advice intensity and worksize for alloy? I tried rx 580 8GB only got 400-500 h/s with intensity 54 and worksize 8.

Alloycoin is Ultraheavy algo, ~50-60% hashrate of CN-V7.
SauteedEntrails
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
May 18, 2018, 07:48:07 PM
 #1986

 BEWARE the DEV fee will run for HOURS!
Ive been using this for 3days straight noticed my pool showed me offline for 4hrs, checked the miners they were submitting shares and running fine scrolled up to 4hrs before and thats when the dev fee switched. it stated it finished and sent back to my mining work but it didnt. very sneaky.
Check your miners often if you continue to use this sneaky software.
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 0


View Profile
May 18, 2018, 08:10:56 PM
 #1987

BEWARE the DEV fee will run for HOURS!
Ive been using this for 3days straight noticed my pool showed me offline for 4hrs, checked the miners they were submitting shares and running fine scrolled up to 4hrs before and thats when the dev fee switched. it stated it finished and sent back to my mining work but it didnt. very sneaky.
Check your miners often if you continue to use this sneaky software.

You liar, post some logs
hesido
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 3


View Profile
May 18, 2018, 09:04:24 PM
 #1988

BEWARE the DEV fee will run for HOURS!
Ive been using this for 3days straight noticed my pool showed me offline for 4hrs, checked the miners they were submitting shares and running fine scrolled up to 4hrs before and thats when the dev fee switched. it stated it finished and sent back to my mining work but it didnt. very sneaky.
Check your miners often if you continue to use this sneaky software.

How about you check your pool?
cirlama
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 152
Merit: 1


View Profile
May 18, 2018, 09:11:23 PM
 #1989

Does it work with latest AMD drivers?

yes but you have to set them on "compute" in AMD settings
lebuawu2
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 176
Merit: 2


View Profile
May 18, 2018, 09:36:50 PM
 #1990

any advice intensity and worksize for alloy? I tried rx 580 8GB only got 400-500 h/s with intensity 54 and worksize 8.

Alloycoin is Ultraheavy algo, ~50-60% hashrate of CN-V7.

thanks man, I just checked their thread it's true 60% than normal CN.
SauteedEntrails
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
May 18, 2018, 10:10:48 PM
 #1991

BEWARE the DEV fee will run for HOURS!
Ive been using this for 3days straight noticed my pool showed me offline for 4hrs, checked the miners they were submitting shares and running fine scrolled up to 4hrs before and thats when the dev fee switched. it stated it finished and sent back to my mining work but it didnt. very sneaky.
Check your miners often if you continue to use this sneaky software.

How about you check your pool?


?? what ?? did you read the beginning of my post?
Using only 2 pool entry. both are directed at MRR with failover to another location of MRR. MRR showed offline for 4hrs, offline status occured exactly when dev fee started and my rigs steady submitted shares to an unspecified pool, connection was never reestablished with MRR even after the dev fee showed it was stopped. shares continued to be submitted for 4hrs and then reconnected back to MRR.
ikicha
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 791
Merit: 100


View Profile
May 19, 2018, 03:06:28 AM
 #1992

Why if i'm stop mining and close SRBMiner, all GPU fan's is stopping.
i'm always forgot to check this and i mine other's coin and my GPU overheating because of Fan stopped working
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 611


View Profile WWW
May 19, 2018, 05:42:08 AM
 #1993

BEWARE the DEV fee will run for HOURS!
Ive been using this for 3days straight noticed my pool showed me offline for 4hrs, checked the miners they were submitting shares and running fine scrolled up to 4hrs before and thats when the dev fee switched. it stated it finished and sent back to my mining work but it didnt. very sneaky.
Check your miners often if you continue to use this sneaky software.

How about you check your pool?


?? what ?? did you read the beginning of my post?
Using only 2 pool entry. both are directed at MRR with failover to another location of MRR. MRR showed offline for 4hrs, offline status occured exactly when dev fee started and my rigs steady submitted shares to an unspecified pool, connection was never reestablished with MRR even after the dev fee showed it was stopped. shares continued to be submitted for 4hrs and then reconnected back to MRR.

Devfee shares are not displayed to the user, so what you saw submitted were not devfee shares.
I don't know what happened there but don't you think if the miner was sneaky then you wouldn't be the only one reporting this?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 611


View Profile WWW
May 19, 2018, 05:45:49 AM
 #1994

Why if i'm stop mining and close SRBMiner, all GPU fan's is stopping.
i'm always forgot to check this and i mine other's coin and my GPU overheating because of Fan stopped working

When closing miner it resets the fans back to default settings.That does not mean it stops them and they won't work anymore, just returned to default state.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
crocozino
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 420
Merit: 250



View Profile
May 19, 2018, 05:50:03 AM
 #1995

Hi dok,
I use V7 algo with 4 vega 56
V1.5.4 and V1.5.3 give me 7600h/s, stable
V1.5.2 and previous versions give me 7850h/s, stable
So, I stick to V1.5.2  Wink
Have you got an explanation for that ?


for me, the older version are giving the better result,  not by much, but still .. for example RX580 on 1.4.6 gives 970 h/s on the 1170/1975 , while with the same core/memory setting it gives 930 h/s on 1.5.2.. so as far as there is no any problems I aware for 1.4.6 I will stick with them.
ALEX_RAA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 0


View Profile
May 19, 2018, 06:06:15 AM
 #1996

is srb will support https://bitcointalk.org/index.php?topic=2332011.0 ?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 611


View Profile WWW
May 19, 2018, 06:17:16 AM
 #1997


Soldo Goldo i read a few pages, it's really confusing what is happening with those coins, so atm no support, also as i can see its solo mining only, there are no pools ? lol

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner-CN thread - HERE    |   SRBMiner-MULTI thread - HERE
http://www.srbminer.com
ALEX_RAA
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 0


View Profile
May 19, 2018, 07:01:19 AM
 #1998


Soldo Goldo i read a few pages, it's really confusing what is happening with those coins, so atm no support, also as i can see its solo mining only, there are no pools ? lol

there are now pools but dev tells in first page that nothing can stop comunity to make your own pool and mine it via GPUs
Pickle-Rick
Member
**
Offline Offline

Activity: 143
Merit: 10


View Profile
May 19, 2018, 07:54:37 AM
 #1999

Good job doktor. Lots of updates.

One of the things that has stopped me from using it over xmr-stak is the web interface when checking for hashrates via browser. In xmr-stak it is very easy to read, it shows errors in detail, like which gpu caused the error or if it was a network error etc. All in a pleasant to the eye interface.

Do this for your and you will have another user Wink
christiano88
Member
**
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 10


View Profile
May 19, 2018, 08:19:25 AM
 #2000

Good job doktor. Lots of updates.

One of the things that has stopped me from using it over xmr-stak is the web interface when checking for hashrates via browser. In xmr-stak it is very easy to read, it shows errors in detail, like which gpu caused the error or if it was a network error etc. All in a pleasant to the eye interface.

Do this for your and you will have another user Wink

+1

It is really hard to troubleshoot cards with SRBMiner, the miner doesn't handle crashes well, and stops the whole instance, not giving you any info as to why it occurred.
Pages: « 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 ... 367 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!