Bitcoin Forum
November 19, 2018, 05:01:17 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 271 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.7.0 - native algo switching  (Read 135923 times)
ViWe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
August 25, 2018, 09:44:34 PM
 #4021

Do you have any suggested intensity for RX 570/580 8GB and 4GB cards? I'm currently using Intensity 59 for my mixed card. I hope someone would share the right intensity. Thanks
Which algo? One post up is what I use for Arto
1542646878
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542646878

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542646878
Reply with quote  #2

1542646878
Report to moderator
1542646878
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542646878

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542646878
Reply with quote  #2

1542646878
Report to moderator
1542646878
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542646878

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542646878
Reply with quote  #2

1542646878
Report to moderator
Satoshi is no god. He did not come down from the mountain with 10 golden rules engraved in stone for no one to question.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542646878
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542646878

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542646878
Reply with quote  #2

1542646878
Report to moderator
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 26, 2018, 07:15:16 AM
 #4022

Guys with FAST algo on Vega's and hashrate drop after some time, can you try :

Intensity: 112
Worksize: 16
Threads: 2



SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
punk.zink
Member
**
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 29


View Profile
August 26, 2018, 08:43:14 AM
 #4023

Do you have any suggested intensity for RX 570/580 8GB and 4GB cards? I'm currently using Intensity 59 for my mixed card. I hope someone would share the right intensity. Thanks

RX 570/580 8GB
Heavy intensity : 56
Cn-V7 intensity : 112

Double threads : true

reported hashrate : 1000H/s - 1100H/s
CanErik
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 539



View Profile
August 26, 2018, 03:15:32 PM
 #4024

Hi;

I am new in SBminer. I am testing miner with Arto algorithm but I am not sure about the hashrate. What is the optimum hashrate with RX580 GPU's?

Kind regards
I don't know whether I am hitting optimal hash rates, but this is what I get on 6xRX580 8gb:
 CN-arto    6.4 kH/s
 CN-litev7    13.5
 CN-alloy    3.2
 CN-heavy 6.8
 CN-fast    12.5
 CN-v7    6.5

Hi;

Thank you for the info. Can you share your config and driver version please? I can't get higer hash rate than 2,2kH/s with Adrenalin 18.6.1 and Adrenalin 18.3.4. but I can get 4kH/s with 18.8.1 but only 2 minute than it's reboot.

Kind regards
Driver 18.6.1
GPU 1340 MHz/1050 mV
Mem 2065 MHz/880 mV
Config for Arto:
"cryptonight_type" : "artocash",
"intensity" : 81,
"double_threads" : true,
Hi;

Once again thank you. I don't know why, these settings are not work with me. System crash after 5 minutes of miner startup. I guess something wrong with my OS or setup.

Kind regards
AVP
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 62
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 02:43:32 AM
 #4025

Does SRBMiner support setting Core & Memory clocks via BAT or CONFIGs similar to how Clayrmore does it?
ultimatenany
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 07:26:18 AM
 #4026

Hello guys, i'm triying mining with this SRBMiner Version 1.6.6 i have one ASUS R9 270x 2GB OC.   the pool is Qrl.herominers and i have 343 h/s reporting with normalv7 algo, but i don't see acepted shares, after 1 hour i just keep whatching "Pool sent a new job..." ad nothing more.  what can i do ?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 27, 2018, 08:11:35 AM
 #4027

Hello guys, i'm triying mining with this SRBMiner Version 1.6.6 i have one ASUS R9 270x 2GB OC.   the pool is Qrl.herominers and i have 343 h/s reporting with normalv7 algo, but i don't see acepted shares, after 1 hour i just keep whatching "Pool sent a new job..." ad nothing more.  what can i do ?

you should use 18.3.4 or 18.6.1 drivers

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
hesido
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 91
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 10:02:50 AM
 #4028

Hello guys, i'm triying mining with this SRBMiner Version 1.6.6 i have one ASUS R9 270x 2GB OC.   the pool is Qrl.herominers and i have 343 h/s reporting with normalv7 algo, but i don't see acepted shares, after 1 hour i just keep whatching "Pool sent a new job..." ad nothing more.  what can i do ?

you should use 18.3.4 or 18.6.1 drivers

Is it because they screwed up the OpenCL libraries or something to that tune?
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 27, 2018, 10:13:24 AM
 #4029

Hello guys, i'm triying mining with this SRBMiner Version 1.6.6 i have one ASUS R9 270x 2GB OC.   the pool is Qrl.herominers and i have 343 h/s reporting with normalv7 algo, but i don't see acepted shares, after 1 hour i just keep whatching "Pool sent a new job..." ad nothing more.  what can i do ?

you should use 18.3.4 or 18.6.1 drivers

Is it because they screwed up the OpenCL libraries or something to that tune?


18.7 , 18.8 has a screwed compiler, so no shares are found when compiled on those drivers.
But kernels compiled on older versions can be used with those drivers.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 27, 2018, 11:12:20 AM
 #4030

V1.6.7

- Now providing binary kernels for popular algos on mainstream cards (Vega56&64&FE, RX470&480&570&580, RX550&560)
- Auto setup for a lot of cards improved, especially for RX550, RX560
- A lot of OCL optimizations, mainly on Heavy algos (Heavy, Haven, Bittubev2, Italo)
- Removed --sendallstales parameter because it is now the default behavior (to send all stale shares)
- When using algo switching mining time is now showing total mining time, not just for the specific algo
- Now on every miner start a new log file is created, in the format of date-time in normal mining mode
- Added parameter --algoswitchmintime
- Completely setup everything for algo switching on Monero Ocean pools, you just need to edit your algo hashrates, and change wallet in the example files

+ Ok, binary kernels. Yes, the .zip grew in size a lot, because i decided to provide binary kernels for a few algos, for popular video cards.
I had to do this because of the crappy new 18.7+ drivers, where the compiler created bad .srb files.
A lot of people don't follow the big letters from the first page that says use 18.3.4 or 18.6.1 drivers.
So now i provide binary kernels for popular algos for :


- Vega 56
- Vega 64
- Vega FE
- RX 470
- RX 480
- RX 570
- RX 580
- RX 550
- RX 560


If you have some problems with these pre-compiled files (maybe blockchain drivers don't like them), just delete the BinaryKernels directory, and the miner will compile them for you, just like it was before.
I had a problem on one of the 580 rigs on BC drivers while testing, that they could not handle intensity 56 anymore, but 55 was ok with the new kernel.
Deleted the pre-compiled kernels, miner created them on BC drivers and then cards could run again on intensity 56.

+ I did a lot of optimizations in OCL kernels, and in auto setup for a lot of cards, so you should try it out. Heavy algos on Vega56 and auto setup now give you more hash by 1-2-3%! (tested on 18.6.1 drivers)

+ The --sendallstales is removed and you don't have to use it anymore, because that is now the default setup

+ For those using the algo switching, a new parameter --algoswitchmintime was added, it is used on Monero Ocean pools, and it sets the minimum time that you want an algo to be mined. The default value is 600 (10 minutes), this means that the pool shouldn't switch to another algo for minimum 10 minutes. This parameter should be entered in seconds.

+ I created all files you need for algo switching on Monero Ocean pools, so you just have to edit them now. Put the hashrate of your rig for the specific algo in algos.txt and change the XMR wallet address in pools-algoswitch.txt

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
nitrobg
Member
**
Offline Offline

Activity: 408
Merit: 16


View Profile
August 27, 2018, 12:21:56 PM
 #4031

Any chance to create a linux version? Your miner is the best and it's a pity that it can't be used on Linux.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 27, 2018, 12:30:51 PM
 #4032

Any chance to create a linux version? Your miner is the best and it's a pity that it can't be used on Linux.

Im not really planning it because i was totally focused on windows from the start, and way too much code has to be changed/adapted and that means also a lot of new bugs.
But hey, i won't say never, who knows... Smiley

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
duyquang06
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 03:50:48 PM
 #4033

love u, keep it up!
newtomining1213
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 05:06:20 PM
 #4034

Hi, could you help me identify the problem,

First, i cant set SRBMiner.exe to compute mode, and I cant get 2khs with my vega 56, even though, I've done per your instructions.

thank you
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 27, 2018, 05:44:25 PM
 #4035

Hi, could you help me identify the problem,

First, i cant set SRBMiner.exe to compute mode, and I cant get 2khs with my vega 56, even though, I've done per your instructions.

thank you

Write down what steps you did, and what result did you get.
Also driver version, did you use soft powerplay tables, clocks etc.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
CanErik
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 539



View Profile
August 27, 2018, 07:40:36 PM
 #4036

Hi;

@doktor83 Thank you for the new version.

My miner (V1.6.7 ArtoCash) works only 11 minutes with 2,1kH/s than miner is rebooting itself.

Adrenalin 18.6.1, intensity 0, No OC, 6*RX580 8G Limited edition, Win10

Kind regards
geldum
Copper Member
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile WWW
August 27, 2018, 10:38:26 PM
 #4037

Thanks for having us in your project doktor83!
melloyellow
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100


View Profile
August 28, 2018, 12:21:42 AM
 #4038

doktor, my hawaii cards are being detected as pre-GCN and kernel 2 gets loaded by default.  If you don't set a global intensity then it tries to use 3 threads. 

edit: If I raise the intensity to 42 then I good get speeds with kernel 2 and 2 threads even though I put kernel 1 in my config....
newtomining1213
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
August 28, 2018, 03:42:15 AM
 #4039

Hi, could you help me identify the problem,

First, i cant set SRBMiner.exe to compute mode, and I cant get 2khs with my vega 56, even though, I've done per your instructions.

thank you

Write down what steps you did, and what result did you get.
Also driver version, did you use soft powerplay tables, clocks etc.

nothing much bee done on the config, 0 intensity and changing registries and crossfire.
and then i followed your guide on intensity, worksize and others
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 570


View Profile WWW
August 28, 2018, 03:51:27 AM
 #4040

doktor, my hawaii cards are being detected as pre-GCN and kernel 2 gets loaded by default.  If you don't set a global intensity then it tries to use 3 threads.  

edit: If I raise the intensity to 42 then I good get speeds with kernel 2 and 2 threads even though I put kernel 1 in my config....

kernel2 is now for 'older' cards, so thats why it selects that one automatically.
Also i got info from someone with 390x cards that for v7 3 threads and intensity 30 works best,  i couldn't test that i dont have those cards.

Do you have 290x ?

you should be able to change to kernel 1, that setting is set per card like :

"gpu_conf" :
[
   {
     "id" : 0,
     "intensity" : 124,
     "worksize" : 8,
     "threads" : 2,
     "kernel" : 1
   }
]

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
Pages: « 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 [202] 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 ... 271 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!