Bitcoin Forum
February 17, 2019, 02:48:54 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... 304 »
  Print  
Author Topic: SRBMiner Cryptonight AMD GPU Miner V1.7.8 - native algo switching  (Read 170739 times)
Iamtutut
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 5


View Profile
May 30, 2018, 11:50:33 AM
 #2301

Hi I have problems with intensity, it is much heavily, should be 51 for RX580 and 26-29 for RX460 how to fix it thank you !!! Micron memory.    there is no difference 1.4.9 or 1.5.6


add this in your config.txt :


"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 51, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 29, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]

Thanks, it worked, but now the problem with the drag is the speed of the RX580 decreased twice


HELP!!)
Try to invert in case GPU 0 is your 460 and GPU 1 is your 580:

"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 29, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 51, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]
1550371734
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550371734

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550371734
Reply with quote  #2

1550371734
Report to moderator
1550371734
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550371734

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550371734
Reply with quote  #2

1550371734
Report to moderator
1550371734
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550371734

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550371734
Reply with quote  #2

1550371734
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1550371734
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1550371734

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1550371734
Reply with quote  #2

1550371734
Report to moderator
Xameleon07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 12:11:05 PM
 #2302

Hi I have problems with intensity, it is much heavily, should be 51 for RX580 and 26-29 for RX460 how to fix it thank you !!! Micron memory.    there is no difference 1.4.9 or 1.5.6
https://imgur.com/KDdtAwo

add this in your config.txt :


"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 51, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 29, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]

Thanks, it worked, but now the problem with the drag is the speed of the RX580 decreased twice
https://imgur.com/QfrW6Vh

HELP!!)
Try to invert in case GPU 0 is your 460 and GPU 1 is your 580:

"gpu_conf" :
[
   { "id" : 0, "intensity" : 29, "worksize" : 8, "threads" : 2},
   { "id" : 1, "intensity" : 51, "worksize" : 8, "threads" : 2}
]

No id:0  is RX580
     id:1  is RX460
Iamtutut
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 5


View Profile
May 30, 2018, 12:41:39 PM
 #2303

Then intensity to 59 on your RX 580
Xameleon07
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 12:56:37 PM
 #2304

Then intensity to 59 on your RX 580
On the Cryptonight-heavy algorithm everything is all OK 980H-RX580 IN 51 , 560H-RX460 IN26
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 02:19:10 PM
 #2305

DOC. See this.
First. Block GPU BUS 7 but srb  say gpu3=0
Second restart miner BLOCK and stay.
Stay 2 hour - Computer work fine. but miner stop and block.
After this i close miner and komp  STUTH DOWN and reset.

This is not first time.

https://image.prntscr.com/image/_hi-Xy9HTimx_vPSpHkK2w.jpg
https://image.prntscr.com/image/ijcX3aSuTOG0uvT47TKV9w.jpg

this is it.  Tu je zbloko i stoji tako dok ja ne skuzim da je zbloko i ne ugasim. Ktome kad to napravi nema nikakve log doatoteke - ne zapise prakticki nista. ostane zapis neki star par sati i nema nikakvog erora.. Ovo sam se vratio na stariju verziju al i u 1.5.5.1 je sve isto bilo

vakilee
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 02:30:51 PM
 #2306

The same thing is happening to me. Very unstable miner. Shows me the same error about hashing speed and blocks the pc.
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 571


View Profile WWW
May 30, 2018, 02:40:21 PM
 #2307

DOC. See this.
First. Block GPU BUS 7 but srb  say gpu3=0
Second restart miner BLOCK and stay.
Stay 2 hour - Computer work fine. but miner stop and block.
After this i close miner and komp  STUTH DOWN and reset.

This is not first time.




this is it.  Tu je zbloko i stoji tako dok ja ne skuzim da je zbloko i ne ugasim. Ktome kad to napravi nema nikakve log doatoteke - ne zapise prakticki nista. ostane zapis neki star par sati i nema nikakvog erora.. Ovo sam se vratio na stariju verziju al i u 1.5.5.1 je sve isto bilo



this is not the latest version. Please report bugs only for the latest version.

Ovo sto prijavljujes za los prikaz BUS id jer reseno u novijoj verziji, pise na prvoj strani.



Takodje smanjite ljudi intenzitet na kartama koje vam blokiraju, pa nece ni doci do pucanja drajvera / pada hasha na 0.
Ili ste jako nabrijali tj overklokovali karte, ili vozite na previsokom intenzitetu. Da iste su sve karte, ali ne moze cak ni svaka ista karta isti intenzitet.

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
dingdongtobias
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 03:08:06 PM
 #2308

The same thing is happening to me. Very unstable miner. Shows me the same error about hashing speed and blocks the pc.

you can use xmr stak or cast if this one is very unstable for you.
CharlieCox
Member
**
Offline Offline

Activity: 205
Merit: 12


View Profile
May 30, 2018, 03:49:35 PM
 #2309

Will SRB Miner work for ETN after the fork? They have switched to CryptonightV7 apparently Smiley
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 571


View Profile WWW
May 30, 2018, 03:56:44 PM
 #2310

Will SRB Miner work for ETN after the fork? They have switched to CryptonightV7 apparently Smiley

sure, use normalv7

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
qwep1
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 592
Merit: 500


View Profile
May 30, 2018, 04:20:16 PM
 #2311

Will SRB Miner work for ETN after the fork? They have switched to CryptonightV7 apparently Smiley

sure, use normalv7
what setting for vega 56

              ▄▄██▄▄
          ▄▄██████████▄▄
      ▄▄██████████████████▄▄
  ▄▄██████████▀▀ ▀▀██████████▄▄
▄█████████▀▀          ▀▀█████████▄
██████▀▀        ▄▄        ▀▀██████
██████      ▄▄██████▄▄      ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████    ██████████████    ██████
██████      ▀▀██████▀▀      ██████
██████          ▀▀        ▄▄██████
▀█████    ▄▄          ▄▄█████████▀
   ▀▀█    ████▄▄ ▄▄██████████▀▀
          ████████████████▀▀
          ▀▀██████████▀▀
              ▀▀██▀▀
P H O R E

     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
    KryptKoin rebranded to Phore   
     █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █
PoS 3.0  -  Masternodes  -  Obfuscation


     █
    █
   █
  █
   █
    █
   █
  █
 █
.


            ▄▄██▄▄
        ▄▄██████████▄▄
    ▄▄████████▀▀████████▄▄
 ▄████████▀▀      ▀▀████████▄
▐█████▀▀              ▀▀█████▌
▐████       ▄▄██▄▄       ████▌
▐████    ▄██████████▄    ████▌
▐████    ████████████    ████▌
▐████    ▀██████████▀    ████▌
▐████       ▀▀██▀▀       ████▌
 ▀███                 ▄▄█████▌
    ▀    █▄▄      ▄▄████████▀
         █████▄▄████████▀▀
         ▀██████████▀▀
            ▀▀██▀▀
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 04:28:45 PM
 #2312

DOC. See this.
First. Block GPU BUS 7 but srb  say gpu3=0
Second restart miner BLOCK and stay.
Stay 2 hour - Computer work fine. but miner stop and block.
After this i close miner and komp  STUTH DOWN and reset.

This is not first time.

this is it.  Tu je zbloko i stoji tako dok ja ne skuzim da je zbloko i ne ugasim. Ktome kad to napravi nema nikakve log doatoteke - ne zapise prakticki nista. ostane zapis neki star par sati i nema nikakvog erora.. Ovo sam se vratio na stariju verziju al i u 1.5.5.1 je sve isto bilo



this is not the latest version. Please report bugs only for the latest version.

Ovo sto prijavljujes za los prikaz BUS id jer reseno u novijoj verziji, pise na prvoj strani.



Takodje smanjite ljudi intenzitet na kartama koje vam blokiraju, pa nece ni doci do pucanja drajvera / pada hasha na 0.
Ili ste jako nabrijali tj overklokovali karte, ili vozite na previsokom intenzitetu. Da iste su sve karte, ali ne moze cak ni svaka ista karta isti intenzitet.

Ok za intenzititet- ok za verziju ui krivi reoorder. Problem je sto miner prepozna 0 hash ode u restart al onda zbloka i nista se ne desava. Bolje mi je da zbloka cijeli komp i ode u restart i pokrene se ispocetka nego  ovako. ovako ne radi nista. i to je tako i u 15.5.1 verziji. Znaci komp se nije zabloko nego je jednostavno miner ostao na toj akrtici i nije radio nista a morao je radit bar nesto- otic u restart svega ili nesto. Bolje mi je da je ostala ugasena kartica nego ovo sto radi . starije verzije su uredno radile restart cijelog stroja kad je nesto zblokalo a evo sad sve staeni to je koma.
clancy182
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 04:43:52 PM
 #2313

hello @
what intensity do u use with vega 56 stock bios for etn mining ?
livada
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 278
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 05:10:06 PM
 #2314

hello @
what intensity do u use with vega 56 stock bios for etn mining ?

intensity for vega 56 with 64 bios

v7 = intensyiti 120
heavy =  56
lite = 235
lite v7 = 235
ipbc = 234/239
aeon = 235
arto = 120
b2n = 120
aloy = 120
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 571


View Profile WWW
May 30, 2018, 05:44:14 PM
 #2315

DOC. See this.
First. Block GPU BUS 7 but srb  say gpu3=0
Second restart miner BLOCK and stay.
Stay 2 hour - Computer work fine. but miner stop and block.
After this i close miner and komp  STUTH DOWN and reset.

This is not first time.

this is it.  Tu je zbloko i stoji tako dok ja ne skuzim da je zbloko i ne ugasim. Ktome kad to napravi nema nikakve log doatoteke - ne zapise prakticki nista. ostane zapis neki star par sati i nema nikakvog erora.. Ovo sam se vratio na stariju verziju al i u 1.5.5.1 je sve isto bilo



this is not the latest version. Please report bugs only for the latest version.

Ovo sto prijavljujes za los prikaz BUS id jer reseno u novijoj verziji, pise na prvoj strani.



Takodje smanjite ljudi intenzitet na kartama koje vam blokiraju, pa nece ni doci do pucanja drajvera / pada hasha na 0.
Ili ste jako nabrijali tj overklokovali karte, ili vozite na previsokom intenzitetu. Da iste su sve karte, ali ne moze cak ni svaka ista karta isti intenzitet.

Ok za intenzititet- ok za verziju ui krivi reoorder. Problem je sto miner prepozna 0 hash ode u restart al onda zbloka i nista se ne desava. Bolje mi je da zbloka cijeli komp i ode u restart i pokrene se ispocetka nego  ovako. ovako ne radi nista. i to je tako i u 15.5.1 verziji. Znaci komp se nije zabloko nego je jednostavno miner ostao na toj akrtici i nije radio nista a morao je radit bar nesto- otic u restart svega ili nesto. Bolje mi je da je ostala ugasena kartica nego ovo sto radi . starije verzije su uredno radile restart cijelog stroja kad je nesto zblokalo a evo sad sve staeni to je koma.

I za ovo pravim resenje bice u sledecoj verziji, bez brige  Grin

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 571


View Profile WWW
May 30, 2018, 07:50:03 PM
 #2316

Electronero mining :

Example :

start.bat :

SRBMiner-CN.exe --config config-electronero.txt --pools pools-electronero.txt


config-electronero.txt

{
"cryptonight_type" : "normalv7",
"intensity" : 0,
"double_threads" : true,
"target_temperature" : 60,
"shutdown_temperature" : 90,
"api_enabled" : true
}


pools-electronero.txt

{
"pools" :
[
   {"pool" : "etnx.ingest.cryptoknight.cc:5102", "wallet" : "YOUR-WALLET", "password" : "x"}
]
}

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
wgestickley
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 07:55:46 PM
 #2317

@Doktor:

Stellite will Hardfork next Week. Can u please implement th new Code so that it is also Mine able?

THX
Bry Guy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 08:31:52 PM
 #2318

@Doktor:

Stellite will Hardfork next Week. Can u please implement th new Code so that it is also Mine able?

THX

Hayzam from XTL said that they will be reaching out. I too hope that @Doktor83 is willing and able to implement their upcoming custom algo. Please keep up the good work, Dok!
doktor83
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 571


View Profile WWW
May 30, 2018, 08:38:41 PM
 #2319

@Doktor:

Stellite will Hardfork next Week. Can u please implement th new Code so that it is also Mine able?

THX

Hayzam from XTL said that they will be reaching out. I too hope that @Doktor83 is willing and able to implement their upcoming custom algo. Please keep up the good work, Dok!

wtf they fork again? where can i get some info about this?

SRBPolaris thread - HERE   |   SRBMiner thread - HERE
http://www.srbminer.com
wgestickley
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 64
Merit: 0


View Profile
May 30, 2018, 08:44:11 PM
 #2320

@Doktor:

Stellite will Hardfork next Week. Can u please implement th new Code so that it is also Mine able?

THX

Hayzam from XTL said that they will be reaching out. I too hope that @Doktor83 is willing and able to implement their upcoming custom algo. Please keep up the good work, Dok!

wtf they fork again? where can i get some info about this?

You can check here:
https://twitter.com/Stellite_QA/status/1001901290065100800
t.me/Stellite_EN/40349
Pages: « 1 ... 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 [116] 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 ... 304 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!